- 25 Temmuz 2017
- 768
- 819
- 23
- 37
- Konu Sahibi Homely_angel
- #59.161
Canım ne zaman geçtiniz demir ilacınaWellements kullaniyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ne zaman geçtiniz demir ilacınaWellements kullaniyorum.
O zaman ben de ona yoğunlaşayım canım eczacıya bir sorayım bakalım bu yaş meselesini,teşekkürlerbize de sidefer verdi. eczaci dedi ki burada 100 bebek varsa 90i bunu kullaniyor.
Evet kızlar, ben de diyecektim ayrı yatmayın. Bi de arada gerginlik varsa zor olabilir. Aranızı gergin yapan meseleleri çözmek için konuşabilirsiniz belki. Bilgiçlik taslamak istemiyorum, sorun hep olur ama ayrı yatmak aranızı iyice açar, bebekle siz iyice bütünleşince koca dışarda kalır. İsteyin yardım, alışkın değilse yavaş yavaş alışır.Hay agzina saglik ya. Acaba diyorum bende mi anormallik var. Esim daha hic ayri yatmadi bizde. Haftada 1 gun gece nöbeti onda. Sutu sagar birakirim. Efsus acikinca biberonla besler.ben uyurum. Aksam eve gelince o ilgilenir uyuma saatine kadar.
Ve bebekli hayata gelince. Arkadaslar vallahi zor degil. Toplayin cesaretinizi. Bakin gecen hafta efsunla ikimiz once goz doktoruna gittik sonra disciye gittik. Ikisi 2 ayri kosesinde eskisehirin. Ustelik tranvayla gittik. Aktarma yapa yapa. Her gun yuruyuse cikiyoruz sipamla. Arada huysuzlanip agliyor.kucaklayip dolastiriyorum.sirada ki hedefim cinemaksimumda anne bebek sinemasina gitmek bakalim kismet :)
4.ay kontrolunden sonra basladik. Doktorumuz bunun tedavi degil destek olduğunu faydasi olacagini zarari dokunmayacagini soyledi. Bizde basladik.Canım ne zaman geçtiniz demir ilacına
Teşekkür ederim canım cevap için. Yarasın efsun hanıma :)4.ay kontrolunden sonra basladik. Doktorumuz bunun tedavi degil destek olduğunu faydasi olacagini zarari dokunmayacagini soyledi. Bizde basladik.
Sen banyo yaparken ağlarsa esin uyanır kuzum o kadar da endişe etme uyanışsa da 10 dk durur benceBizim 12-1 arası. Öncesinde ne yaparsam yapayım deliksiz uykuya geçmiyor. Psikolojik olarak artık hiç iyi değilim. Ne bir düzenim var ne kaliteli zamanım. Eşimin yoğun çalışmasından dolayı bana gram hayrı yok. Gündüz uykusu 30 dk falan sürüyor oda yemin ediyorum karıncanın ayak sesine uyanıyor öyle hafif. Yatak odasıyla mutfak arası uzun koridor var. Onun odasının kapıyı kapamama rağmen ordaki bulaşık sesine uyanıyor.
Yemin ediyorum sana tam 8 gün duş alamadım. O 12 de uykuya dalmış olduğunda eşim uyumuş oluyor. Bu defa duştayken uyanırsa ağlarsa diye giremiyorum. Gündüz zaten imkansız. Ne yapacağımı şaşırdım. Eşimin bana hiç yardımcı olmayışı yatıyor bunların altında. Ve benim cinnet geçirmeme çok az kaldı.
WellcareKızlar kullandığınız d vitaminlerini yazar mısınız acil?devletin verdiğini oğlumda önermemişlerdi kullanmamıştım,ne kullandığımı da unuttum,sizin doktorlarınız ne önerdi?
Bacım ne Oldu besin alerjisi dedi mi doktor bence yediklerini dikkat et ne zaman çikots fazla kaçsa emmiyor huzursuz İpekKuzum temeli alerjiden zaten onun farkındayım. Ama doktorum kesmeden devam et ki vücudu alışsın dedi. Hafif syrettiği için. Ama böyle olmayacak yarın alerji bölümüne gidicez.
Sen hassas davrandıkça onlar yan gelir yatarBöyle bencilce davranmasına tahammül edemiyorum. Ben 24 saatümi yatak odasında geçiriyorum inan ki. Akşam yemekte 5 dk görüyoruz birbirimizi. Bebeği seviyor biraz ilgileniyor ben yorgunum uzanıyorum. Bende yatırmaya odaya gidiyorum. Uykusu olduğu halde yatmadığı için uykusu açılıp huysuz etmesin diye zaten ordan çıkmıyorum. Böyle saçma sapan bir hal aldı. Bunun üstüne salonda yatması deli ediyor artık beni. Bakalım ne olacak. Ama ben hala sakinleşmiş değilim
Haftasonu bizi bırakıp geziye gitse ben keserdim sanırım :)ayyy bunların hepsi aynı 2 aydır her hafta sonu geziye gidiyor arkadaşlarıyla bende çalışıyorum zaten bir hafta sonumuz var beraber geçirelim demiyor.bebek küçük ağlarmış durmazmış rahat edemezmişiz ben geziyorum her hafta ana kız halbuki gayette iyiyiz ben varken yanında sorun yok bende çıldırmaya az kaldı her hafta cumadan başlıyorum kavgaya ama kar etmiyor yine gidiyor.evde olduğu zamanda zaten playstation başında öyle oyun oynuyor yüzümüze baktığı yok lohusalık bende daha kısa sürmüştü![]()
Bize doktor başlatmadı gelecek ay konuşuruz dediDemir ilacı olarak ne kullanıyorsunuz?
Carpol ver kuzumKızlar ben bebeğimi bayramda artist gibi gezdirdim kolları hafif soğumuştu çok değil ama alışsın dedim bişi olmaz diye düşündüm sonuç dün akşamdan beri çok huzursuz uykuya dalarken çok ağlıyo kucaktada hem mızmız ve kusuyo. Çok değil kusması ama kesik kesik gazı da çok kokuyo. 1 çay kaşığı ıhlamur verdim başka ne yapabilirim çok üzülüyorum gözleri felan çok masum bakıyo
Benimki de tatlı yuyaş nice şerbet gibi yapış yapış oluyorBen bi yerde okumuştum biz sürekli bişiler yemiyoruz ya iyi değilmiş sütün tadı standar oluyomuş bebekler ek godaya gecerken çok zorlanıyomuş abartmayarak yemek lazımmış ben resmen 3.5 aydır baharatlı hiç bişi yemedim hep tatlı yedim sütüm aşırı şekerli yapış yapış ama artık başladım baharat kullanmaya alışsın diye. Bi de arada kaçamak cay bardağıyla kola içiyorum 3 kere felan içtim sorun olmadı sanki
Peki iki ünitede şarjlı mı? Onada bakıyım ben saol canımE bebekten motorola almıştık. Tavsiye ederim Ses hassasiyeti güzel ve annenin yanında taşıdığı kısım çok kibar, Küçük bişey. Ben o yüzden tercih ettim
2. Ay aşısında almıştım carpol u o yüzden vermedim yarın bi doktora götürcem bakalım ne dicek. Jeller varmış diş için bi fikri olan var mı sonuçta yutacakCarpol ver kuzum
Aynı benimde öyle yani ben elime damladıysa rahatsız olup yıkıyorum hemen okadar yapış yapış galiba mamayı sevmesi de mamanın daha az şekerli olması diyorumBenimki de tatlı yuyaş nice şerbet gibi yapış yapış oluyor
Bebeğin yanında duran prize takılı duruyor, 1 buçuk metre uzağa koyabilirsin, aletin kendi sarj :) digeri sende kalanın şarj ünitesi var. O da küçük zaten. Kibar duruyor 800 metre kadar uzaklaşabilirsin.Peki iki ünitede şarjlı mı? Onada bakıyım ben saol canım
mucka cnm aklima kotu seyler getirmedim. evim ise yakin oldugu icin- 15 dk -oglen tatilinde eve gelip emzirdim. aksamda normalde 6.30 cikiyordum. 5 de ciktim 5.30 da evdeydim. ben yokken annemle abim bakti. pek ağlamamış oyle dediler. zaten ogleden sonra genelde bahcede arabada uyuyor.oğleye kadar biraz sikinti oluyor.ilk günu atlattik cok sukur. ama patron ogle tatilinde gidip gelmeme pek sicak bakmiyor bakalim ne olacak ...
Oda sicakliginda 3 saat canim bozulur imkanin varsa buzluga koy derim.ben donduruyorum hafta bitiminde buz kalibiyla toplu getiriyorum eve
Canim daha onceden calistiysan 2 ay yarim gun calisma hakkin var arastir derim ben 1 de gidip 5 te cikiyorum.
Hay agzina saglik ya. Acaba diyorum bende mi anormallik var. Esim daha hic ayri yatmadi bizde. Haftada 1 gun gece nöbeti onda. Sutu sagar birakirim. Efsus acikinca biberonla besler.ben uyurum. Aksam eve gelince o ilgilenir uyuma saatine kadar.
Ve bebekli hayata gelince. Arkadaslar vallahi zor degil. Toplayin cesaretinizi. Bakin gecen hafta efsunla ikimiz once goz doktoruna gittik sonra disciye gittik. Ikisi 2 ayri kosesinde eskisehirin. Ustelik tranvayla gittik. Aktarma yapa yapa. Her gun yuruyuse cikiyoruz sipamla. Arada huysuzlanip agliyor.kucaklayip dolastiriyorum.sirada ki hedefim cinemaksimumda anne bebek sinemasina gitmek bakalim kismet :)
Kızlar ben bebeğimi bayramda artist gibi gezdirdim kolları hafif soğumuştu çok değil ama alışsın dedim bişi olmaz diye düşündüm sonuç dün akşamdan beri çok huzursuz uykuya dalarken çok ağlıyo kucaktada hem mızmız ve kusuyo. Çok değil kusması ama kesik kesik gazı da çok kokuyo. 1 çay kaşığı ıhlamur verdim başka ne yapabilirim çok üzülüyorum gözleri felan çok masum bakıyo
cnm iyi gecti kötu seyler düsunmedim.bir de oglen emzirmeye gelmem moral oldu. aksamda 5 de ciktim. eskiden cok farketmiyordum ama gercekten hele cocuktan sonra evinin îşine ve annene yakin olmasi cok onemliymis.
Bacım ne Oldu besin alerjisi dedi mi doktor bence yediklerini dikkat et ne zaman çikots fazla kaçsa emmiyor huzursuz İpek
Yanı gaz sorununuzun artık bitmiş olması gerekiyor
Emerek uyuduğu içinde hemen uyanıyor bence
sen dalmaya yakın memeden cek ve uyuyana kadar baska şekilde uyut sallayarak pispis pat gibi
Bizim bakilmisti ve doktor 4. Ayda basla dedi. 4. Ay en dusuk oldugu zamn dedi denir icinDemir ilacını doktor vermedi gelecek ay konuşuruz dedi ek gıdayla almasını tavsiye diyor sanırım ek gıdayla Demir’i de konuşuruz dedi arkadaşımın doktoru da vermemiş 6. Ayda kan alıp bakar öyle başlarız demiş
Doktorlar yine ikilemde demek ki bu konuda
sağlık ocağı verdi bana evde öyle duruyor
Canım gündüz çok sıcaktı ama akşam soğuktu malum ankara. Bide kuzenim ev taşıyodu cereyanda kalmış olabilir heryer açıktı. Ama huzursuzluğu diştenmiş elimi ağzına alınca hemen susuyoKeşke benim de yakın olsa, avrupa yakasına geçiyorum. 1saat sürer eve gitmem. Şimdi servisteyim ama göğüslerim sızlıyor boğazıma yumru oturdu. Herkes gidiyor işe filan diyorum ama böğürerek ağlayasım var, şoförle sohbet ediyorum düşünmemeye çalışıyorum.
İşyerinde buzluk var da boş mudur onu bilmiyorum. Bugün bi öğreneyim, tek seferde getirmek mantıklı her gün taşımaktansa.
Canım önceden çalıştıysan derken nasıl yani. Bende yeni başladım işe, yarım gün hakkım varsa direk kullanırım. Sabah gider 12de çıkar gelirim.
Bebekli hayatta bizde baya yardırıyoruz :) yürüyüşe, gezmeye bi yerlere, avmlere gidiyoruz hep. Alıştı zaten, ana kucağına koyup kapının yanına getiryorum ağlıyorsa da dışarı çıkacağını anlayıp susuyor.
Canım baya sıcaktı bayramda. Bende elbise filan giydirdim. Ondan olmamıştır. Zaten bu havada uzun kollu giydirirsen de isilik olur yavrucak.