- 8 Nisan 2017
- 557
- 516
- 23
- 32
- Konu Sahibi Homely_angel
- #59.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Efsunu aci etkilemiyor. Ama senin bebekte durum ne olur bilemem. Birde acidan ziyade bulgur gaz yapabilir.O zaman aci sutu etkilemezse cigkofte yiyebilirmiyim. Cok seviyorum ama bebege zarari olur diye yemiyorum. Yesem mi
Ayrıca kızlar ben evde ne yapacağım sıcaklar artınca düşünmeye başladım cam açamam karşım park içen insanlar oluyor şarkı turku söylüyorlar bağırırken motorlu birileri gelip müzik acıyor gece 2 de vs
Klima olmaz ev iki katlı nasıl serin tutacağım odayı düşünmeye başladım
Vantilatör de çarpar diyorlar
Geçmiş olsun canımŞu an tam bunu düşünürken mesajını okudum. Sanırım ben de gıda zehirlenmesi atlatıyorum. Geceden beri ishal mide bulantısı perişan bi haldeyim. Acaba sütten geçer mi diye tedirgin olmuştum
12 saat geçti o zaman etkilemedi acı bizim kızı12 saat sonra sute geciyor yenilen seyler. Icilenler 2 saat. Alkol ise kana karisir karismaz yani aninda geciyor sute. Kolada cok kafein ve seker var. Hem gaz yapar bebekte. Hem uykusunu acar. Hemde huzursuzluk yapar.
Ama aci artik bir sey yapmaz.
Bende de gecen ayni sey oldu. Kizilcik serbeti ictim.sabirim bozulmus. Kus kus bitmedi. Evimin karsisi hastame icimede kurt dustu. Gittim anlattim durumu. Sute gecmez dediler. Toksik zehir gecer ama gida gecmez dedi. Yani ilactan zehirlensen vs sorun ama bozuk yemekte sorun olmuyormus. Tabi cok ciddi boyutta olursa is degisebilir
Bizim ki normalde de çok terleyen bi çocuk aşırı terliyor soruyorum doktora kilosunun 2 katına 3 ayda ciktigi icin dengelenecek diyor normalde 5 ayda çıkarlardı şimdi sizin 2 ay içinde atıyorum 100 kilodan 200 kiloya çıkmanız gibi öyle olunca terlersiniz dedi ama ben hala tatmin olmadım ip askılıyla üstü açık yatmasına rağmen yatak bile sırılsıklam oluyor inanamıyorum yanı
Evet inanılmaz nem var yapış yapış kiz emzirmek zulm özellikle dışarıda örtüyleya iste istanbulun havasi cok fena cok nemli ondan boyle oluyor. bizim evde ayni caddeden cok ses geliyor. mecbur vantilator aciyoruz ama ters yönde duvara çarptiriyoruz rüzgarini dolayli yoldan geldigi icin carpmiyor, icerisi de serinliyor.
Canım bizde istanbuldayız. Annemlerin ev fena değil de görümcemlerin evdeyiz dünden beri yanıyor resmen. Aynen senin kızın gibi az çiş yapıyor emme süreleri de kısaldı sıcaktan bunalıp bırakıyır. Su vermeye çalışıyorum.Kızlar 3 gündür istanbuldayiz burası acayip sıcak Arkadasım da kalıyoruz evde klima var fakat yattığımız oda da değil camları açamıyoruz evi cadde dibi ve malum sürekli motor geçiyor onların o sesleri kizin sabah bile yüreğini hoplatıyor
İnce ip askılı delikli zıbınla yatıyorum üstünü bile örtmüyorum ona rağmen sırılsıklam çocuk gece terden emziremiyorum bile sabah kalkıyoruz yatak sırılsıklam
Üst değiştirmeyi geçtim çarşaf sırılsıklam onu değiştiyorum yatağı reflü yatağı sırılsıklam resmen iz çıkıyor onu kurutuyorum böyle bi ter görmedim
Ben
Ve cisi acayip azaldı dün akşam 8 den sabah 8 e ufacık cis yapmis bez dolar taşardı
Eşim acaba bezi mi kuruyor ki dedi
Su veriyordum her emme sorması 2 3 cc şimdi resmen 5/10 cc su veriyorum
Huzursuzluk yok kaka var ama cis azaldı emmede yine 3:4 saate normal emmesi de doktora yazdım huzursuzluk yoksa su vermeye devam edin demiş susuz kalsa huzursuzluk beklenir o yoksa sıkıntı yok demiş
Böyle olanınız var mi özellikle Antalya da vs yaşayan arkadaşlar
Uykusu da iyi şımarıklıktan ilgiden geç yatma hariç tabi![]()
Çaresini bulursan bana da haber et :) benimki de 10 da yatsa bile 5 ten sonra uyumuyor 7 kadar oyalıyorum sonra kalkıyoruzKizlar bana bi cozum bulun.benim yavru 7bucuk gibi yatiyo bazen 8...12gibi kalkar.bi de 4te kalkar.4te kalktiktan sonra uyutamiyorum artik.pispis.ayak.kolda sallama.6ya kadar mizmiz sekilde.ne yapayim ben yavruya ya.gec yatirmayi denedim.mumkun degil.6bucuktandan sonra kiyamet kopuyo uyumak icin.
Odanız aydınlık mı? Benimki de öyleydi karartma perde aldık. Sabaha karşı yatak odasının kapısından içeri ışık girince dikkatini çekti kapıyı da kapattık. Sabaha karşı gece lambasını da kapatıyoruz. Ancak öyle uyanma saatini 7 7.30 yapabildikÇaresini bulursan bana da haber et :) benimki de 10 da yatsa bile 5 ten sonra uyumuyor 7 kadar oyalıyorum sonra kalkıyoruz
Ben olmadimKizlar hala regl olmayan var mi?
Ben hamileliğimde as erip yedim hala daha yiyorum yıllardır yediğim yerden yiyorum 15 sene olmustur
Hiç sorun yaşamadım
Mikroplu olsa bile sütten geçmez
Aksama kadar ne mikroplu Seyler yiyoruz maruz kalıyoruz cay içiyorsun dışarıdan bardaklar temiz mi ois mi salata iyi yıkanmış mi her biri belirsiz o yüzden sıkıntı olacaksa mikrop sütten geçecekse çoktan olurdu diye düşünüyorum
Ben cola içe tea içemiyorum İpek hala gazlı çünkü gaz yapar diye korkuyorum bir de kola zararlı sütten asiti geçer diye korkuyorum
Ama geçen dayanamayıp gazoz içtim
Hala baklagil tüketmiyorum mercimek çorbasını özledim resmen
Yeşil fasulye bile yiyemiyorum
Benimde iznim bitti rapor aliyorum gittigi yere kadar alip oyle basliycam ise. Ama dusununce bile kotu oluyorum cok zor oluyor ilk gunler kizimda yasadigim icin deneyimliyim yuregime sizi dusuyor resmenkizlar günaydın yarin calismaya başlayacağım moralim cok bozuldu. normalde guçlu biriyimdir. ama buğun son gun . bebisimi nasil birakip gidecegim bilmiyorum![]()
kız benim normlade de günde nerdeyse 2 tane zor dolardı en yoğun dönemimde.
gördüklerimi ekledim ama bir çok kişi vardı :)) kızlaarrr ben şu an okuduklarımdan şoklardayım :)) benim kızım alerjik olduğundan mıdır bilmiyorum ama yapmayın etmeyin yavrularınızın bağırsakları henüz tadımları kaldıramaz. tadım dediğiniz şeyin en en az alerji yapan bir şey olması gerek. ALlah korusun bağırsak tahrişi dermatitler bunlarla sonuçlanırsa denemeleriniz üzülürsünüz sonra. karpuz, çilek, domates bunlar en son verilmesi gereken şeyler. birde tatlı meyvelerin tadını aldırıp diğer yiyecekleri beğenmemelerine neden olabilirsiniz dikkat edin derim ben. valla biz 4. ay aşısı olduk onda bile nevrimiz döndü 1,5 aydır yaptığım diyet çöpe gitti resmen kızımdaki huzursuzluk ve tepkilerle.
Hangi sayfa canım paylaşır misin
Kızlar hamilelikte karpal tünel sendromu yaşayanlardandım bende.
İki gündür yeniden parmaklarım uyuşuyor sizlerdede oluyormu arada?
Kızlar ben bebeğimin ayak tırnaklarını daha hiç kesmedim hala öyle uzamadı.Eller uzuyor çok çabuk ama ayaklarını uzamadıpı için kesmedik.bizim gibi olan varmı?
Aydınlık güneş doğar doğmaz odanın içinde stor var ama perde dikeceğim bakalım ne olacak gece lambası ilk zamanlar vardıOdanız aydınlık mı? Benimki de öyleydi karartma perde aldık. Sabaha karşı yatak odasının kapısından içeri ışık girince dikkatini çekti kapıyı da kapattık. Sabaha karşı gece lambasını da kapatıyoruz. Ancak öyle uyanma saatini 7 7.30 yapabildik
Canım hangi ıslak mendili kullanıyorsunDünden beri her alt açışta yıkıyorum iyice kurutuyorm arada 10dk falan açık bıraktım düne göre fark var baya
Unibaby kullanıyorum canımCanım hangi ıslak mendili kullanıyorsun