2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ay çok hoşsun canım bir an çok pozitif oldum çozuk zaten 9 ay boyunca her gün matematik dinledi hep takılıyorum zaten kardeşime filan gel yusuf aras seni matematik çalıştırsın her soruyu çözer diye ben matematik öğretmeniyim . Haklısın sağlıklı olsunlara yavrular gerisi boş. Teşekkür ederiz teyzesi öpüyorum yerine şimdi

CAnım benim ya alerji mi yaptı geçer inşallah. Bende karpuzu üç gün deneyeyim , madem biseyler vereceksin karpuz ver diyeyim anneme alerji de nasıl belirti oldu peki ?
Çilek ve domates 9.aydan önce verilmezkş çok tehlikeli..6.aya geçmeden benim doktorum hiç bir şey verme dedi.sadece anne sütü.kamu spotunda bile çıkıyor bu..siz erken başlamışsınız sanki?

Ben kızıma hamile kalmadan önce bı dusuk yaşadım dolu bı adet olmadan yeniden hamile kaldım kızım 5aylik olmak üzere,tık yok catlicam sanki kilo almasamda şişmanlamis gibi oldum 2016 aralıktan beri hasret kaldım adet olmaya doktora gittim muayne ettinormal herşey dedi.artik gelsin de bitsin bu hasret

Müdürüne çok gıcık oldum Suan , hatayı yapan o bi de senin yüzünden diyor sana ya . Neyse sağlık olsun canım çok ciddi bi şey degil allahtan sıkma canını bak uyarı bile almazmışsın alsan da bisey olmaz ondan bilinmeden yapılmış bi hata sanki bilmiyorlar mi herkes kapatıyor donemi raporla

Aaa Başladın mi tadimlara sen de , ben kararsızım hala pek öyle istekli gibi degil sanki. neyle basladin canım sen ?

Ben de regl olmadım hiç şikayetçi değilim halimden,sivilce vs derdim yok süper :) oğlumda da 10.5 aylıkken olmuştum onun için bunda da daha olmam diye düşünüyorum

Kehribar kolye düşünen varsa alsın kızlar. Bizim gaz sorunumuzu o baya azalttı. Ve aynı ayda olan bebeklerin ağzı çeşme gibi salya akıtıyorken bizde nerdeyse yok. Sadece ellerini kemirdiğinde kenardan akıyor
Ama alırken çok dikkat edin. Sahte dolu ortalık. Glt sertifikası olmalı. O sertifika ile satan instagramda tek bi sayfa var. Ordan aldım.

Kiviye anne sütünden almasına rağmen çok fazla tepki verdi çilekte de döküntü oldu. Ben normal verme zamanında da korkup veremem onları sanırım
Cilek alerjisi bizde de anne sutu ile oldu zaten. Ilk yedigimde o zaman degisik karides kalamar ve cilek yemiştim. Doktor onlardan biridir demisti. Sonrasinda cilek receli yedim yine dokuntu ve huzursuzluk.oldu. o yuzden cilek heralde yasina gelince filan denerim.

Merhabalar lütfen söyleyeceklerimi yanlış anlamayın ancak bebeginiz henüz çok küçük saydiginiz tum gıdaları hayatının geri kalanında zaten tüketecek ilk 6 ay anne sütünden eger anne sutu yetersiz ise halk deyimiyle mama tibbi deyimle devam sütünden başka birşey lütfen vermeyin kaldı ki en en ennnn alerjen olanlardan başlamışsınız kirmizi meyveler 9 aydan hatta çoğu 1 yaştan sonra verilir bir de bebek beslenmesinde anneniz dahi olsa kendinizden başka kimseye fırsat tanımayın. Hiç acele etmeyin çünkü henüz bağırsakları inanin hazır değil.. Sevgiyle büyüsün yavrunuz

KıZ bu yusuflar ince uzun oluyor demek ki seninki yusuf aras benimki yusuf ömer boyu hep ayının üstünde çıkıyor biraz da ondan zayıf gösteriyor ama kilosu gayet normal diyor doktor :) bu ay henuz2 tartilmadik haftaya kontrolümüz bakalim.

Kızlar benjm bebegimin cildindeki egzama ve alerjiler geçti. Krem sürmek mustela bakim malzemeleri kullanmak sadece anlık çözüm oluyor ve tekrarliyordu. Birkac gündür yumurta ve süt ürünlerini kestim ikisinden biri alerji yapıyormuş demek ki. 1 aydan çok olmuştu bebegimin cildi ilk defa pürüzsüz hale geldi

Bizim salya çeşme gibi aynı yarım saate önlük sırılsıklam oluyo kolye de fayda etmedi kehribar sepetinden almıştım acaba sahte mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…