Canim su yazdığın yazıyı bir oku öyle karşıma gel benim..burda zamanında insanların sana nekadar destek oldugunu unutuyorsun sen

bu yazdığını diğer yazdığından önce görsem tek kelime yazmazdim sana iyilik yaramıyor iyi niyetli yaklaşmak yaramıyor ben sustum zaten burada artık kimseye yorum yapmayacağım zaten derdim kendime yeter benim de canım çok sıkkın çok rahatsızım ama gelipte burda kimsenin şahsına bi laf etmiyorum hircinligim kv görümce anneme arkadaşlarıma karşı yapmam önce anlamaya çalışır ne demek istediğini sorarim kendisine ben kör değilim 900 okumasam burda biyerde aklımda kalıp yazmazdim yanlışsa düzeltir en başından geçersin alaycı tavırla söylemezsin bi sakin ol artık birde "zorunuza gidiyo"kelimesi nekadar kırıcı bi kelime sana yazma diyen yok git diyen de yok kafanı topla artık ama bi süre gitmek iyi gelecekse git yalnız kendi sinirini stresini başkalarından kırıp döküp çıkarma..kaancelilin kötü bi niyeti oldunu düşünmüyorum ki olsa burda pat diye söylüyo biliyosun az buçuk ki yüz yüze görüştük öyle bi insan degil emin ol yani bunuda kendisine söyle bence bana değil..emzirme konusu da bence çabala emer o da zamanla emince de emin ol kaygıların gider...