• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar Esin’den soğuyan var mj
Sanirim ben eşimden soğudum ya ne yapsa bana batıyor
Allahtan belamı istiyorum galiba
Operasyon icin gittiğimde doktor hormonlardan isteksizlik olur Esin’den soğursun tiksinirsin evinden soğursun demişti
Cidden eşimden soğudum adam batıyor bana artik eve gelmese umrumda olmaz
Halbuki her seye yardım ediyor vs
Nankörlük ediyorum diye sonra daha da çok üzülüyorum
Geçici mi ki bu durum yaşayan var mi
Suan ya da ilk hamileliğinde
Cinsellik hele aklıma dahi gelmiyor midem bulanıyor düşününce
İstek bende de yok pek ama soğuma olmadı canım, eskiye döner inşallah duyguların...

Operasyon icin gittiğimde doktor hormonlardan isteksizlik olur Esin’den soğursun tiksinirsin evinden soğursun demişti
Canim sana hemen formülünü söyleyeyim. Kusura bakma biraz açık yazacagimm esinle birlikte ol. İsteksiz olsan da ol sonrasinda iyi ki yapmisiz diyeceksin eşine. Hormonlarini sen harekete gecireceksin bana doğum sonrasi iskence gibu geliyordu her gün eşime bahaneler uyduruyordum. Ama yaptiktan sonra sanki eşimle bağlarimiz kuvvetleniyor gibi oluyordu ve hamilelikten beri hep rahat yatmak istedigim icin esime yaklasmiyordum uyurken. Simdi eskisi gibi kucağında kolunun üstünde uyuyorum. Eşim bile farketti biz birlikte olmadigimiz için böyle uyumayi unutmustuk dedi.

Ateş sıtma yok. O yüzden mastit mi değil mi anlamadım. Ucu normal halinde, dediğim gibi süt de beklemiyor çünkü sadece sağ göğsümü emiyor. Ağrısı fena tas gibi oturdu içime. Cerrahi ilaç falan veriyor mu? Yarını beklemeden acile gitsem anlamazlar mi ki.
Bazen Ateş olmayabilir mis sen göster kuzum bilye varsa iltihap olabilir agumentin veriyorlar

P Prime18 canim o zaman eşin hafta içi bir gün gitmesin nasil olsa çalismiyoruz ya da cumartesi gitmesin. Hafta içi hem gezmek falan daha iyi oluyor heryer sakin.
Haftaici de teslimatlar siparişler derken o kadar dolu ki pazar gitmedi Doğum günümde babası gel diye aradı ya Doğum günüm yanı baba ne diyorsun yemekteyiz vs dedi sonra ben anladın tabi erken kalktık bi dükkana uğrayalım dedi boş boş oturan adamla boş boş oturduk
Kızlar

günaydın baby me 2 aydır kullanıyorum lekenin üzerine boca ediyorum 40 derece uzun yıkamada kaka lekesi çıkmadı kardeşimde aldı 3 yaşında oğlu var o da hiç memnun değil
Almayım o zaman canın çok sağol
Bebegin kakasi cikmiyor dimi canim ben ona şöyle çözüm buldum. Habi bu bitkisel deterjanlar kozmetik malzemeleri falan satanlar var ya BİO BELLINDA diye bir marka var burada cok yaygin kullaniliyor ben butun temizlik malzemelerimi bitkisel kullaniyorum. Onun 3X diye bir beyazlaticisi var küçük bir legende ona batiriyorum missss gibi oluyor her şeyi.
Duymuştum bi araştırma yapayım bakam
Sanmıyorum yapacağını bitkisel çünkü yine de için rahat etmeSe dediğim gibi yıka sonra makineye at kullandığın deterjanla bı daha yika
onu da alayım
Koltuklara iui diyorlar Arap sabununa
Bizim kız çok kustugu icin neyle silsem iz kalıyor

900 yedi ben demedim tatlim arkadas demiş:) ben senin ne 900 olayını ne süt olayini degil sadece bebeginin kilosu kuzenlerinininkinden az ve biliyorum konusacaklar falan dedigin için yadirgamistim. Yoksa yedigi ictigi bol olsun masallah Allah daha çok versin. Bu arada benimki toplam 500 bile icmedi belli çocukta bir terslik var ama sonumuz hayir olsun insallah
Canım belki soğumuş diye içmiyodur su sıralar bizimkide öyle etrafı incelemekten açlığını bastıeıyo tamam. Sonra ağlıyo aç biliyorum ama içmem diyo. Ağzının içine bak yara var mı. Ben bazen biberonu ağzına sokup babasıda eline oyuncak alıyo konuşturuyo ses çıkarıyo felan öyle öyle öyle içiriyorum yada uyurken hafif dalıyo ya tam ozaman veriyorum ozamanda içiyo. Mesela içerken duruyo ya biberonun dip kısmına tırnağınla tık tık vur bizimki ozaman devam ediyo. Bide bunları dene istersen

Canım belki soğumuş diye içmiyodur su sıralar bizimkide öyle etrafı incelemekten açlığını bastıeıyo tamam. Sonra ağlıyo aç biliyorum ama içmem diyo. Ağzının içine bak yara var mı. Ben bazen biberonu ağzına sokup babasıda eline oyuncak alıyo konuşturuyo ses çıkarıyo felan öyle öyle öyle içiriyorum yada uyurken hafif dalıyo ya tam ozaman veriyorum ozamanda içiyo. Mesela içerken duruyo ya biberonun dip kısmına tırnağınla tık tık vur bizimki ozaman devam ediyo. Bide bunları dene istersen
Benimki de uykuda daha iyi iciyor canim. Bak bir de şunu söyleyeyim canlı canlı şahit oldum resmen mutluluktan aglayacaktim benim bebegim belki bir aydan çok oldu ilk defa beni bu sabah emip doyarak uyudu. Dün gece bir amca bebegimi okudu ve çok nazar var dedi. Bu sabah uyandigimizda goguslerim çok dolmustu esim bi dene belki emer dedi. Ve bebek sonuna kadar emip uykuya daldi. Masallah kendimi nazar edecem. Bakalim emmeye devam edecek mi yoksa tek seferlik bisey mi oldu. Sen hic okuttun mu bebegi belki faydasi olur senden emmeye baslar tekrar.

B
Bu arada sutu baya isitip veriyorum canim sogumadan reddediyo zaten icmeyi. Ayrica anne sutunu isitinca da vitamin degeri düşüyormuş ama mecburuz isitmaya

Canım bende senin gibi isteksizdim sadece onun dışında diğer bahsettiklerin yoktu. Bence o konuda şeytanın bacağını bi kırsan normale döner. Uzak kaldıkça daha da uzak hissedersin

Canim sana hemen formülünü söyleyeyim. Kusura bakma biraz açık yazacagimm esinle birlikte ol. İsteksiz olsan da ol sonrasinda iyi ki yapmisiz diyeceksin eşine. Hormonlarini sen harekete gecireceksin bana doğum sonrasi iskence gibu geliyordu her gün eşime bahaneler uyduruyordum. Ama yaptiktan sonra sanki eşimle bağlarimiz kuvvetleniyor gibi oluyordu ve hamilelikten beri hep rahat yatmak istedigim icin esime yaklasmiyordum uyurken. Simdi eskisi gibi kucağında kolunun üstünde uyuyorum. Eşim bile farketti biz birlikte olmadigimiz için böyle uyumayi unutmustuk dedi.
Bahsettiğim tam da bu:)

Kızlar eşime test aldırdım eczaneden iki tane ve ikisinde de çok silik çizgi çıktı çok çok moralim bozuk Allah'ım lütfen hayırlısını ver ama ben hiç mi hiç hazır değilim bebeğim çok küçük diğer kızım var nolur testler yanlış olsun. Gittim kan testi verdim lütfen bana dua edin hayırlısını versin Rabbim kaldiramayacagim yük vermesin moralim çok bozuk ya
Dur hayırlısını düşünnn.. sakinn

Kızlar eşime test aldırdım eczaneden iki tane ve ikisinde de çok silik çizgi çıktı çok çok moralim bozuk Allah'ım lütfen hayırlısını ver ama ben hiç mi hiç hazır değilim bebeğim çok küçük diğer kızım var nolur testler yanlış olsun. Gittim kan testi verdim lütfen bana dua edin hayırlısını versin Rabbim kaldiramayacagim yük vermesin moralim çok bozuk ya
Cnm noldu sonuç

Bende yasadim ayni sttessi hastanede buldum kendimi sonuc negatifti. Umarim seninde oyle olur.

Back
X