• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar cc olayına takılmayın
Hem arkadaş sağdigini çıkanı söylüyor bunda kötü bsy yok o kadar sutu olmayan vardır diye niye yazmasın sağdığı sut miktarını allah askına o zaman emziremeyenler var diye kimse emzirdiğini de yazmasın buraya
Burası ozgud bi platform isteyen istediğini yazar
Kıyaslama yapmak yanlış diyordunuz kendiniz kendi sutUnuzu kıyaslıyorsunuz aaa :) olay kapandı gitti bebislerim boşverin

Sağmak yorucu bi süreç hiç emzirememek yorucu insanı uzen bi surec biraz o pencereden bakalim oldu mu
Kimisinin memesinxdn 500 kimisinden 290 çıkar bu olay da farklı farklı kıyaslama yapmayalım sutUmuzu
SutUmuze güvenelim

Olay da uzamasın ki tâdımız kaçmasın
Naneler öpüyorum sizi

Canim biraz fazla ileri gitmişsin ayıp ediyosun burda hamilelik dönemlerinde hepimiz destek olduk birbirimize nankörlük etmeyelim lütfen kimse kimsenin kalbini kırmasın ayıp ediyosun..ayrıca burda cc miktarlarını dile getirmen çok yanlış ben bile kendimi sorguladım sütüm az mi diye 900 cc fazla vi rakam bir gün içinde benim 90cc zor çıkıyor tek seferde hatta toplasan ikisinden 120 zor cıkiyo seninkini duyunca ohaa dedim yani üzülmedim değil..burda sağlık sebeplerinden ötürü emziremeyip annne sütü veremeyip yada sütü çok çok az olan bebegini sirf mama ile besleyen anneler var sen burda sagdigin cc miktarlarını söyleyince onlar ne yapsın pardon..?yaptığın yanlış ister kabul et ister etme ortadan konuşuyorum.bebegine de daha fazla kilo aldırırsan ilerde obez olur ve yürümesi zorlaşır tanıdığım yasında 11 kilo bebek var 5 küsür doğdu ve kilolu olduğu için yaşına gelmesine rağmen hala yürüyemedi..ha birde bir anne sen değilsin o konuda hepimiz hassasız bi sen değilsin ayrıca anneligine laf etmedi kimse aksine cok pimpirikli anne olduğun söylendi galiba senin sinirlerin bozuk bu sıralar patlamaya yer arıyorsun..
Ve tekrar açıklama yapıyorum. Ben sütüm 900 cc çıktı çok az ya diye size ağlamıyorum ben yetmiyo diye ağlıyorum. Ha bi kerede bi göğsümden sabah az sağdığım için 210 cc çıkmıştı onu paylaşmıştım ki onunda altını çizerek ilk defa diye ve gün içinde hiç sağmadığımı belirtmiştim. Ve ve benim sorunuö ah çocuğum 7 kg çok az daha nasıl kilo aldırabilirim değil. Biz zaten 3750 doğup 1 aylıkken 6 kiloya yakındık. Son iki aydada 7 kilo olduk. Ve siz diyosunuz çok az içiyo emip bırakıyo diye benimki 800 cc ye yakın içiyo ki bu benim için çok yüksek bi rakam çoğunluğuda (ortalama 500cc) süt. sizce kilo artışı bu kadar sa sütün sulu olabilir mi? Yani oran orantı yapıyorum. Ama olay nerelere geldi. Kıyaslıyomusum bebeğime acınıyomuş ömür boyu ben onu kıyaslayıp özgüvenini geliştirmicekşim deniliyo bende buna kırılıyorum. Ben kıyaslama yapmıyorum ama anlaşılmıyorum. Günlük tükettiği süt mama konusunda takıntılıyım tamam kabul ettim ama bu kadar yazılan şeyede kırılmak hakkım. Bence konu kapanaın isteyen yanlış isteyen doğru anlasın beğenmeyen engellesin yada beni görmezden gelsin çünkü ben kendimi daha fazla savunmak istemiyorum

Gogsum tikandı mı mastit mı oluyorum ? Göğüs ucunun 2-3 parmak üstünde bilye gibi bı sertlik var. Ordan yukarıya kadar da böyle damar genisliginde bi yüzeyde ağri, zonklama. Bu arada ben sadece sağ göğsümü veriyorum, solu almıyor. Sürekli bu göğsü emmesine rağmen böyle bişey olabilir mi? Hani beklemiyor da süt orda neden ola ki.

Gogsum tikandı mı mastit mı oluyorum ? Göğüs ucunun 2-3 parmak üstünde bilye gibi bı sertlik var. Ordan yukarıya kadar da böyle damar genisliginde bi yüzeyde ağri, zonklama. Bu arada ben sadece sağ göğsümü veriyorum, solu almıyor. Sürekli bu göğsü emmesine rağmen böyle bişey olabilir mi? Hani beklemiyor da süt orda neden ola ki.
Atesin ne alemde? Mastite asla anlam veremiyorum defalarcaaa onlarca kez yaşadım 2 cocugumda da:kızgın:

Canim maşallah sutu fazla cikmasi ne güzel. Benim de 500 civari cikiyordu ama arttirici kullaniyorum ondan cikiyordu simdi stresten sanirim iyice azaldi yine. Belki o anlamadan bizim yaramiza basti kilo konusunda ama biz e onu uzduk biraz sanirim. Bosver burada biz kendimizden pay bicelim. Hepimizin boyu kilosu ayni mi degil.. Herkesin farkli bir yapisi var - bebeklerimiz e öyle. Rabbim sagliklarini versin :)
Canım 900 olayı senin aklında nerden kaldı biliyo musun bi kere sen bugün az yedi dedin bende sana belki dönemliktir benimki ilk deda dün 900 yemişti bugün 500 küsür yedi dedim sende dengelemiş iste dedin. Ordan olay koptu galiba

Ve tekrar açıklama yapıyorum. Ben sütüm 900 cc çıktı çok az ya diye size ağlamıyorum ben yetmiyo diye ağlıyorum. Ha bi kerede bi göğsümden sabah az sağdığım için 210 cc çıkmıştı onu paylaşmıştım ki onunda altını çizerek ilk defa diye ve gün içinde hiç sağmadığımı belirtmiştim. Ve ve benim sorunuö ah çocuğum 7 kg çok az daha nasıl kilo aldırabilirim değil. Biz zaten 3750 doğup 1 aylıkken 6 kiloya yakındık. Son iki aydada 7 kilo olduk. Ve siz diyosunuz çok az içiyo emip bırakıyo diye benimki 800 cc ye yakın içiyo ki bu benim için çok yüksek bi rakam çoğunluğuda (ortalama 500cc) süt. sizce kilo artışı bu kadar sa sütün sulu olabilir mi? Yani oran orantı yapıyorum. Ama olay nerelere geldi. Kıyaslıyomusum bebeğime acınıyomuş ömür boyu ben onu kıyaslayıp özgüvenini geliştirmicekşim deniliyo bende buna kırılıyorum. Ben kıyaslama yapmıyorum ama anlaşılmıyorum. Günlük tükettiği süt mama konusunda takıntılıyım tamam kabul ettim ama bu kadar yazılan şeyede kırılmak hakkım. Bence konu kapanaın isteyen yanlış isteyen doğru anlasın beğenmeyen engellesin yada beni görmezden gelsin çünkü ben kendimi daha fazla savunmak istemiyorum
Sıkma canını. Her anne evladının ne kadar yiyip içtiğine takılır. Aksini söyleyen yalancidir. Boşuna acıklıyosun. Söyledigin o veya değil sebebi bu veya şu bosversene. Evlat senin süt senin :))

Beni de sezeryan muhabbeti sarmıyor mesala
Ama normal Doğum yapıp tutup da sezeryanı kötüleyen oldu mu hiç hatırlamıyorum
Takip etmedim , muhabbete bile girmedim, okudum geçtim
Çünkü Bu da elimizden gelen bir seçenek olmadı
Çok Doğum anıları paylaşıldı , öve öve bitirilemedi nice hikayeler , eyg pis kaka dendi yeri geldiğinde sezeryana
O Zaman kazık gibi oturduğu halde, hatırlatıldı her seferinde
Sezeryan olanlar hiç düşünülmüyor denmedi amaaa
Aaaaa yazdım bile:)

Canım araya girmek istemedim ama çocuğun kilosuna değil her ay aldığı kiloya göre değerlendirilmesi lazım haklısın ama bulunduğun aya göre 700 gr gayet iyi yanı yetmiyor gibi bir olayı yok bence rahatlamaya çalış. Her ay 1 kilo alsa 1 yaşında fil olurlar bu yavrular bak biz 4. Aydayız 400 gr almış doktor maşallah çok iyi dedi. Bence seni doktor ve çevren yanlış yönlendiriyor.

Bende aynısı oldu kuzum Ateş vardı sıtma gibi titreme geldi bilye gibi bsy ve zonklama oldu doktor mastit dedi göğüsü ucu yaran varsa ordan kalırmışsınızdir dedi çocuğun ağzı artık mikroplu elini ağzına alıyorsun ordan mikrop yürümüştür dedi ki göğsümün ucu yarık cerrahiye göster kuzum

Kızlar günaydın bı korku filmi de benden üç aydır düzenli adet olurken bu ay 7gun gecikti emzirmeden kaynaklıdır dimi ya diğer ihtimali düşünmek istemiyorum ziira uykularim kaçıyor naparim diye

Sabah sabah cin başıma çıktı
Yine bi pazar günü yine bizim ki dükkan açacak niye abisi bebesini havuza götürüyormuş yanı kaç haftadır bizim ki acıyor babasının işi oluyor yok abisi dugune gidiyor memlekete gidiyor
adam oruç bi pazarimiz var zaten

akşam eşim geliyor İpek 1 saat sonra uyumuş oluyor sabah giderken uyku da oluyor eşim vakit geçiremiyor ki kızıyla

bi de bu çıktı

onun ki bebe bizim ki degil sanki

Hayır kendi oruçta tutmuyor bu adam oruç aylıkta bebesi var diyen yok

Sanki kızı anasıyla gidemiyor havuza valla cinlendim ya

Geçen hafta sırf babasıyla vakit geçirsin diye biZde gittik dükkana cocuk ne düzgün emdi ne düzgün uyuyabildi helak oldu orda

bu hafta gitmeyeceğim eşim simdi İpek’in ağlamasına uyandi beni 12 de kaldır dükkan açcam dedi geri yattı

Kalkınca harbi konuscam onların ki cocuk da bizim ki tuzluk mu tövbe tövbe ya

Kızlar günaydın bı korku filmi de benden üç aydır düzenli adet olurken bu ay 7gun gecikti emzirmeden kaynaklıdır dimi ya diğer ihtimali düşünmek istemiyorum ziira uykularim kaçıyor naparim diye
Emzirmeden kaynaklı derken kuzum nasıl yanı
Bence test yap çünkü ben Doğumdan sonra surekli adet oldum
Sut koruması yalan dedi doktor

Kayınpeder desen ayrı bi Terane neymis bi Pazar’ı varmış psikojisi bozuluyormuş Pazar günleri de dukkani açarsa
O gün kv gelmiş ultimatom veriyor oğlum bundan sonra sen abin dönüşümlü dukkani açacaksınız babanızın psikojisi bozuluyor bi pazari Var adamın diyo
Bende sinirlendim evde bekleyen bebesi mi var babanın da bi pazar varmış onla niye dönüşümlü açılmıyor ara da da o açsın ne var dedim
Beşik mi sallıyor bizim gibi sabaha kadar da psikojisi bozuluyormuş dedim
Eşimden cevap 60 yasında ki adama dükkan açtırmak bizim ayıbımız biz çalışacağız o rahat edecek tabi ki pazar izin yapacak diyo
Buyur burdan yak

Back
X