• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar oğlum 4 gündür fışkırarak kusuyor. Büyük insanın nerdeyse kusabilceği miktarda kusuyor. Ağız dolusu fışkırtıyo neden oluyor bu bilen varmı

Kızlar oğlum 4 gündür fışkırarak kusuyor. Büyük insanın nerdeyse kusabilceği miktarda kusuyor. Ağız dolusu fışkırtıyo neden oluyor bu bilen varmı
Canım geçen ay bizim de olmuştu. Biz hemen götürdük ama beklemedik. Tahliller temiz çıktı ama salgın olduğu için kapmistir dedi doktor. Babası da hastalandi daha öncesinde ondan geçmiş olabilir dedi. Biraz serum verdiler sırf geceden sabaha kustu diye, seninki de çok su kaybetmiştir imkanin varsa gotur hemen. Benimkinin de miktarı coktu. Serumun içine ilaç sıktı bir de. Sonra taburcu ederken fitil verdi ama yine fışkırarak kusmayinca vermeyin dedi. Devam etmeyince kullanmadik biz de. İdrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorlar ishalsiz sadece kusunca.

normal canım biraz daha bekle biz 4.5 ayligiz yeni yeni basladık parmaklarıni kullan gozune dogru parmaklarını salla onlara uzanmaya baslayinca oyuncaklarada uzaniyolar ve endise etme hersey zamanla benim 4.5 da yaptı seninki 5 de yapar ama yapar meraklanma
İçimi rahatlattın:dondurma: oturtup bacagina falan koyunca alıyo da kendisine değmeyince pek tembel :)))

Tamamen refluden. Emzirdikten sonra mutlaka en az 15 dakika dik tut canim ben cok faydasini gordum. Eger kusma kilo kaybina neden olursa gavisconun sasesini vericekti bebekler icin ama bizde gerek kalmadi. En cok 4. Ayda gorulurmus reflu

Esimin beni begenmemesi ile bir problemim yok zaten. Hayatimda ilk defa bir sey ozguvenimi zedeliyor ve belkide ilk diye bocaliyorum. Bana madalya degilde basarisizligin izi gibi geliyor. Hani hayatimin cogu kisminda umursamadan geldi gecti yapacak bir sey yok modundayim ama iste izi gorunce tepetaklak oluyor.
Sen normal doğum için çok uğraştn ondan belki bu dusunceleri seni iten...

İyisiniz degil mi bizlerde iyiyiz iste ataklar hastalıklar emmemeleri mızmızlanmalari uğraşıyoruz :)

Her gün ayrı macera işte, bizimki de 5 dakika bir yerde yatmıyor. Kollarım uzadı artık. Dışarı atıyorum kendimi kanguru ile. Sağlıkları yerinde olsun da böyleböyle büyüyecekler ;)

Kızlar merhaba. Bebişim 4 aylık olacak az kaldı. Sizinkiler oyuncağa uzanıyor mu? Ben eline değdirdiğim an tutuyo ama uzakta salladıgım zaman elini kaldirmiyo yakalamak icin. Dönüyo. baya bagrıslara gevezeliğe basladi bu ara. Takip ediyo oturuyo kafayı tam tutamasakta :) Ama oyuncaga elini kaldirmiyo normal mi?
Bizimkinde de uzanıp tutma çekme yok ben eline verip parmaklarıyla tutuyorum benim tişörtü babasının tişörtü sakalı sacımızı cekiyor ama başka nesnelere yapmıyor normal ya zamanla olacaktır endişelenme

KIzlar 1 haftadır benim oğlanın çişi sarı. Yani bezde sapsarı duruyodu farkediyordum ama bez değiştirdim ondan diye düşünmüştüm kü bugün elime yaptı çişi sapsası ve kokuyo. Acaba susuz felan mı kalıyo günde 2 çay kaşığı felan da su veriyorum oysa
Kuzum idrar testi yaptır koku varsa bir şey olabilir
Mama değiştirdin mi ondan da olabilir
Suyu bende veriyorum çok terliyorsa suyu arttırabilirsin biraz
Mama alan çocuklara su verin diyor doktorlar sen biraz daha fazla su ver yarın olmadı pazartesi götürürsün

Kizlar vallaha cok bunaldim hayattan atçam kendimi çekyattan! Benim bebe yine sabahtan beri açlık grevinde az önce ikinci öğününü yedi zorla agzina tiktim ne var ne yok cikardi geldiğinin iki kati kustu. Napacam ben noluyo buna ya usuttu mu acaba aç yasiyor bu cocuk
Benim ki de bugün 3 defa emdi sadece eve 1 dk bile emmeden uyudu yine 6 saat emmedi
Bi çeşit meme reddi mj acaba ya da memeyi mi bırakacak diye bende endişelendim bugün yarın bakacağım
Yine ayni ise bi doktora yazicam

Kuzum idrar testi yaptır koku varsa bir şey olabilir
Mama değiştirdin mi ondan da olabilir
Suyu bende veriyorum çok terliyorsa suyu arttırabilirsin biraz
Mama alan çocuklara su verin diyor doktorlar sen biraz daha fazla su ver yarın olmadı pazartesi götürürsün
Pazartesi götürürüm artık mamada değiştirmedim 2 gündem bişi olmaz herlde

Zayıf falan değil canım bence. Boyu uzun olmasına rağmen gayet iyi görünüyor. Aç olduğunu düşünüyorsun madem Dr ne diyor bu konuda. Hem aç olsa kendini paralar merak etme.
Acikmiyor canim. Bak bu sabah 8 den beri içtiği 300 cc falan. Hadi ona raziyim ama zorla icirdigim icin kusuyor midesinde yarisi kalmıyor. Bakalim pazartesiye kadar duzelmezse iyi yaşlı tecrübeli özel muayenehanesi olan bir doktor bulacam hastaneye de gitmek istemiyorum artik

Geçiriyorum zaten zayif bir karakterim hic yok ama sinirden agladim artık eşşek sıpası da bakıp gülüyor bana :KK70: test yaptirmistim temzi cikti ama yine yaptiracagim çünkü istahsizligi hat safhaya cikti. Yuvarlaniyor resmen yerde evin ici çığlık kiyamet saeki söylüyor sanki ama cocuk biberonu gorunce canavar gormuse dönüyor
Kuzum biberonun başlığını değiştirdin mi hala 1 ay icin olanda akışını beğenmiyor olabilir mi ki

Back
X