- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #57.461
Doktor bebek hareketli neşeli diyip wvimize yolluyo bizi. Dogumdan beri bir dunya para verdim ayni doktora elde var sıfır. Degisturecem bakayim iyi bir doktor bulmam lazimDoktorunla goruş cnm belki bir oneri verir
Oturtmamanı tavsiye ederimKızlar merhaba. Bebişim 4 aylık olacak az kaldı. Sizinkiler oyuncağa uzanıyor mu? Ben eline değdirdiğim an tutuyo ama uzakta salladıgım zaman elini kaldirmiyo yakalamak icin. Dönüyo. baya bagrıslara gevezeliğe basladi bu ara. Takip ediyo oturuyo kafayı tam tutamasakta :) Ama oyuncaga elini kaldirmiyo normal mi?
İlk cocugum degil. Yavas yavas oturttuktan sonra 5dk 10 dk oturmasının sakıncalı olcagını dusunmuyorum yada hissetmiyorum :))Oturtmamanı tavsiye ederim
Ben de hep sanki benden kaynaklandı ben beceremedim gibi hissediyorum halbuki iki gün direndim suni sancılar çektim o halimle bütün gün gece koridorda yürüdüm sezwryan dediklerinde doktora yalvardım iki gün daha durabilirim diye bebek bu surede neler yaşiyor haberin var mi stres altında deyince dank etti ama normal Doğum olmadı hayalini kurduğum o andan mahrum kaldım diye çok sayıkladım sonra
Benim de bi an icimdekiler döküldü ....
Kilo alimi az canim 6 kilo idi en son ama bence şu an daha zayif 4 aylik olacak 10 haziranda
Daha zayıfsa mamaya baslatır doktor heralde.. birde kusuyo diye sizin yorumunuz muydu acaba reflü olabilir mi? Takip etmiyorum burayıda o yuzden eskı mesajlarınızı bilemiyorumKilo alimi az canim 6 kilo idi en son ama bence şu an daha zayif 4 aylik olacak 10 haziranda
Sen bilirsin tatlım. Benimki tavsiyeİlk cocugum degil. Yavas yavas oturttuktan sonra 5dk 10 dk oturmasının sakıncalı olcagını dusunmuyorum yada hissetmiyorum :))
Gercekten emse de almasa diyecem ki karni tok ama yapisi bu bebeğin. Daha şimdi 60 cc süt sagdim babasinin yaomadigi maymunluk kalmadi icirene kadar sonra dedik biz napiyoruz ne hallere geldik yapmadigimiz sebeklik kalmiyor :) ayrica biberondan da icmesi babasina gulerken ben biberonu sikip agzina bosalttim..Açıkcası belki bu kadarını bile yaşasam tatmin olurdum. Ben hiç hissedemedim. Bi anda oluverdi.
Ay allahım huni takıcaz yakında. Benimki memeyi bırakmaz seninki almazikisi de normal değil. Hadi seninki emmiyor kilo alamıyor benimki beni sömürüyor yine almıyor bunun bi çözümü gelmiyor aklıma canım valla.
Wvet canim ama reflu oldugunu sanmiyorum zorla yedirigim icin kusuyor napacagimi şaşırdımDaha zayıfsa mamaya baslatır doktor heralde.. birde kusuyo diye sizin yorumunuz muydu acaba reflü olabilir mi? Takip etmiyorum burayıda o yuzden eskı mesajlarınızı bilemiyorum
Geçiriyorum zaten zayif bir karakterim hic yok ama sinirden agladim artık eşşek sıpası da bakıp gülüyor banaBirdilimkek mucka test vs yaptırdınız mı hiç. Yemeyen çocuk çok zordur yaa. Arkadaşlarım sinir krizi geçirirlerdi
normal canım biraz daha bekle biz 4.5 ayligiz yeni yeni basladık parmaklarıni kullan gozune dogru parmaklarını salla onlara uzanmaya baslayinca oyuncaklarada uzaniyolar ve endise etme hersey zamanla benim 4.5 da yaptı seninki 5 de yapar ama yapar meraklanmaKızlar merhaba. Bebişim 4 aylık olacak az kaldı. Sizinkiler oyuncağa uzanıyor mu? Ben eline değdirdiğim an tutuyo ama uzakta salladıgım zaman elini kaldirmiyo yakalamak icin. Dönüyo. baya bagrıslara gevezeliğe basladi bu ara. Takip ediyo oturuyo kafayı tam tutamasakta :) Ama oyuncaga elini kaldirmiyo normal mi?
Valla uykusuzluğa dayanabiliyorsan alma yanına canım. Benimki fena alıştı. Dün akşam önce ağlama krizine girdim sonra gülme. Gece 2de uyudu. 10.30dan gece 2ye kadar mememdeydi. Aslında uyku sinyalini yakaladım saat 19.30 gibiydi. Emdirdim yatırdım yarım saat uyudu kalktı. Uykusu açılmadan karanlıkta devam ettirmeye çalıştım olmadı.
Canım benimki 3aylık ama aynı şeyleri yapıyor bizde mi atağa girdik???. Kafasını kaldırıp oturmaya çalışıyor. Henüz dönmedi ama çok çabalıyor. Aşırı mızmız ve memeden kopamıyor. Bütün gece ağzında memeyle uyumak istiyor. Odadan çıksam ağlıyor böyle değildi hiç.
Ben yakalıyorum da yine uyumuyor canım. Az uyuyup uyanıyor. Son bir kaç gündür hele bittim yani artık.
Ben iz konusunda daha iyimserim ama hislerimiz aynı. De Sezeryan olacaksın dediğinde ağlaya ağlaya eve gidip çantamı aldım. Odaya yatış yapılınca ebe geldi bitane, o anda bile normal doğuramaz mıyım diye umut kırıntısı aradım resmen. Kadın iyi bişey dese o anda bile vazgeçtim yapmayın dicektim. Doğum sancısını filan merak ediyorum mesela hala. Nasıl bişey hiç bilemicem. O kadar hayal ettiğim anı yaşayamadım. Ten tene temas bile yapamadık, onu söylemeyi bile unuttum. Seni de üzmek istemem, bi an içimdekiler döküldü.
Benimki hiç geçmedi ya senin nasıl iyileşti. Üstelik ben krem kullanıyorum.Ben de hayatimda ilk kez operasyon gecirdim canim. Ve bir operasyon izim olacaksa bunun yalnizca sezaryen izi olmasini tercih ederdim zaten :) ben dogumdan beri en fazla 5 kere incelemisimdir zaten o da ilk zamanlar. Dün agriyinca bakayim dedim resmen kaybolmaya yüz tutmuş bilmeyen biri baksa dikkat etmese anlamaz. Seninki de gecer zamanla bence beynini bununla meşgul etme bu negatif düşünceyi sal gitsin sana hic hir faydasi yok :)
Kilo alimi az canim 6 kilo idi en son ama bence şu an daha zayif 4 aylik olacak 10 haziranda
Valla canim bişey yapmadim hatta hiç bakmiyordum bile. Ama şöyle bir şey var. Ben dogumdan bir gün sonra hastaneden cikacakken asistan doktor gelip pansuman etti ve aramızda şöyle bir konusma geçti.Benimki hiç geçmedi ya senin nasıl iyileşti. Üstelik ben krem kullanıyorum.
Canim benim bebek ee öyle kemik bebek degil. Boyu 68 cm olmuş biraz da uzun oldugu icin zayif gosteriyor. hatta resmini atayim simdi bakarsin. Ama sorun şu ki bebek aç.. Bebek yemiyor.. Ben bir hastaliga kapilmasindan korkuyorum. Sabah 8 den beri sadece 305 cc icti ve onu da zorladigim icin fazlasiyla cikardiKilo alımı az diye mi düşünüyorsun canım yoksa Dr mu soyluyor. Benimki de seninkiyle aynı da kilo olarak. Doğum günlerinin arasında da 1 gün var sadece. Benim çocuk bana hiç zayıf gelmiyor ya ben çok mu rahatım. Dr normal diyor benim de gözüme iyi geliyor. Ki benimki saat basi emer yani fazla sık sık bence. Ama kilo alımı olmuyor buna göre. 2. aydan 3. aya kadar 500 Gr aldı mesela. Bu gramajlara 3. 4. aydan sonra düşüyor bebekler ama benimki 2. ayda düştü. Az demedim demeli miyim? Biz doktorla rahatiz herhalde.
Zayıf falan değil canım bence. Boyu uzun olmasına rağmen gayet iyi görünüyor. Aç olduğunu düşünüyorsun madem Dr ne diyor bu konuda. Hem aç olsa kendini paralar merak etme.Canim benim bebek ee öyle kemik bebek degil. Boyu 68 cm olmuş biraz da uzun oldugu icin zayif gosteriyor. hatta resmini atayim simdi bakarsin. Ama sorun şu ki bebek aç.. Bebek yemiyor.. Ben bir hastaliga kapilmasindan korkuyorum. Sabah 8 den beri sadece 305 cc icti ve onu da zorladigim icin fazlasiyla cikardi
68 geçen ay değilmiydi. Boy sınırda demiştin.Canim benim bebek ee öyle kemik bebek degil. Boyu 68 cm olmuş biraz da uzun oldugu icin zayif gosteriyor. hatta resmini atayim simdi bakarsin. Ama sorun şu ki bebek aç.. Bebek yemiyor.. Ben bir hastaliga kapilmasindan korkuyorum. Sabah 8 den beri sadece 305 cc icti ve onu da zorladigim icin fazlasiyla cikardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?