2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Oturtmamanı tavsiye ederim

Açıkcası belki bu kadarını bile yaşasam tatmin olurdum. Ben hiç hissedemedim. Bi anda oluverdi.

Kilo alimi az canim 6 kilo idi en son ama bence şu an daha zayif 4 aylik olacak 10 haziranda

Ay allahım huni takıcaz yakında. Benimki memeyi bırakmaz seninki almaz ikisi de normal değil. Hadi seninki emmiyor kilo alamıyor benimki beni sömürüyor yine almıyor bunun bi çözümü gelmiyor aklıma canım valla.

Kilo alimi az canim 6 kilo idi en son ama bence şu an daha zayif 4 aylik olacak 10 haziranda
Daha zayıfsa mamaya baslatır doktor heralde.. birde kusuyo diye sizin yorumunuz muydu acaba reflü olabilir mi? Takip etmiyorum burayıda o yuzden eskı mesajlarınızı bilemiyorum

Gercekten emse de almasa diyecem ki karni tok ama yapisi bu bebeğin. Daha şimdi 60 cc süt sagdim babasinin yaomadigi maymunluk kalmadi icirene kadar sonra dedik biz napiyoruz ne hallere geldik yapmadigimiz sebeklik kalmiyor :) ayrica biberondan da icmesi babasina gulerken ben biberonu sikip agzina bosalttim..

Birdilimkek mucka test vs yaptırdınız mı hiç. Yemeyen çocuk çok zordur yaa. Arkadaşlarım sinir krizi geçirirlerdi
Geçiriyorum zaten zayif bir karakterim hic yok ama sinirden agladim artık eşşek sıpası da bakıp gülüyor bana test yaptirmistim temzi cikti ama yine yaptiracagim çünkü istahsizligi hat safhaya cikti. Yuvarlaniyor resmen yerde evin ici çığlık kiyamet saeki söylüyor sanki ama cocuk biberonu gorunce canavar gormuse dönüyor

normal canım biraz daha bekle biz 4.5 ayligiz yeni yeni basladık parmaklarıni kullan gozune dogru parmaklarını salla onlara uzanmaya baslayinca oyuncaklarada uzaniyolar ve endise etme hersey zamanla benim 4.5 da yaptı seninki 5 de yapar ama yapar meraklanma

Benzer şeyler yaşamışız. Benim suyum geldi, ama hiç sancım gelmedi. Ben de merak ediyorum ben de üzülüyorum izi görünce. Tek farkımız benim eve gidip gelecek kadar vaktim yoktu. Suyum bitince apar topar girmiştim ameliyata hem de ağlayarak. O günler geride kaldı ama ben hala hatirladikca ağlıyorum. Biraz sevinç biraz hüzün iste.

Son düzenleme:
Benimki hiç geçmedi ya senin nasıl iyileşti. Üstelik ben krem kullanıyorum.

Kilo alımı az diye mi düşünüyorsun canım yoksa Dr mu soyluyor. Benimki de seninkiyle aynı da kilo olarak. Doğum günlerinin arasında da 1 gün var sadece. Benim çocuk bana hiç zayıf gelmiyor ya ben çok mu rahatım. Dr normal diyor benim de gözüme iyi geliyor. Ki benimki saat basi emer yani fazla sık sık bence. Ama kilo alımı olmuyor buna göre. 2. aydan 3. aya kadar 500 Gr aldı mesela. Bu gramajlara 3. 4. aydan sonra düşüyor bebekler ama benimki 2. ayda düştü. Az demedim demeli miyim? Biz doktorla rahatiz herhalde.

Benimki hiç geçmedi ya senin nasıl iyileşti. Üstelik ben krem kullanıyorum.
Valla canim bişey yapmadim hatta hiç bakmiyordum bile. Ama şöyle bir şey var. Ben dogumdan bir gün sonra hastaneden cikacakken asistan doktor gelip pansuman etti ve aramızda şöyle bir konusma geçti.
Asistan.. A ben seni hatirladim dün ameliyatinizdaydim ameliyatinizdan tanidim
Ben.. Nasil yani imzanizi mi attiniz dikislere
Asistan.. Hayir doktor çok guzel kapatti ameliyati cok begendim ordan aklimda kaldi.
Yani sanirim biraz da doktorun basarisi oldu canim

Canim benim bebek ee öyle kemik bebek degil. Boyu 68 cm olmuş biraz da uzun oldugu icin zayif gosteriyor. hatta resmini atayim simdi bakarsin. Ama sorun şu ki bebek aç.. Bebek yemiyor.. Ben bir hastaliga kapilmasindan korkuyorum. Sabah 8 den beri sadece 305 cc icti ve onu da zorladigim icin fazlasiyla cikardi

Eklentiler

• 20180602_145316-1.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 213
Ya kızlar benim sadece , biberonla sağıp da verdiğim de oluyor , 60 cc sütü zor görüyor
Emerken de en fazla 5 dk
Memeyi ağzından attığı zaman hemen çekiyorum, asla zorla vermiyorum
Zorlayınca fazlası kusuyor sonuçta
Daha 3 ay önce kiraz kadar midesi demiyor muyduk
Ne zaman isterse o zaman, öyle olunca daha iştahlı emiyor

Zayıf falan değil canım bence. Boyu uzun olmasına rağmen gayet iyi görünüyor. Aç olduğunu düşünüyorsun madem Dr ne diyor bu konuda. Hem aç olsa kendini paralar merak etme.

Kizlar deterjan ne kullaniyorsunuz? Ben turkiyeye annemin yanina geliyorum 3 ay, burdan tasimayim diye ebebekten siparis vericem.

68 geçen ay değilmiydi. Boy sınırda demiştin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…