2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
kizlar slm süt+mama verenlere sorum geliyor benim doktor dedi ki süt ile mamayi sakin ayni anda verme yoksa ikisi midede karisinca 2'sininde faydali olma olayi bozuluyomuş. farkli ögünlerde ver dedi. siz nasil yapiyorsunuz ? benimkide zaten biberonu almiyordu aksi gibi simdi de ilk meme verdikten sonra biberonu aldiğini farkettim

Ben veriyorum süt veriyorum doymadı ya hemen mama yapıyorum peşine ama doktora hiç sormadım. Hatta bazen 60 cc süt oluyo 30 cc su ekleyip bi ölçek de mama atıp karıştırmışlığım var hiç bilmiyodum ben zararı olduğunu

Canim ben termos aldım sucak suyu koyuyorum içine...güzel oluyor sutumu ısıtırken şu kaynatmskla ugrasmiyorum.

Anladım canım zaten bu ay takacak vaktim yok 10 gün içinde ev taşıcam temizlik vs felan. Sonra bayram sonra tatil 4 e çıkarcam sağmayı inş vakit bulurum kısmet artık
Kaç saatte bir sagiyorsun canım. Benim 3s 3bucuk saati buluyor anca fırsat buluyorum.gece da kalkıp sagamiyorum ya sersem gibi oluyorum

Gece yatmadan sağıyorum ben sende mi öyle gece sağmak iyi oliyor diyorlar gece kakıyorsan sahura falan 5 dk olsa az da olsa sag bakalim ne olacak
Ben de yatmadan sagiyorum. Bi de 4gibi falan sağmak lazım ama yapamiyorum. Azalır mi acaba sütüm

Benim de ağrıyor canım çok yuruyunce o normal bence.ama benim kıpkırmızı hala Dr krem vermişti sürmeyi bıraktım. İlk zamanlar mor gibiydi şimdi kıpkırmızı tedirgin oluyorum ben de.

Kızlar dun gece 70cclik sütüm vardı belki doymaz diye 30 cclik de mama yaptiim..önce sütümü verdim kafasını çevirdi istemedi iki çekip bıraktı. Denemek için mamayi verdim 30ccli götürdü şaka gibi.yine sütümü verdim yine aynı zar zor 30 cc içti...ben de ilave mama hazırladım 60 cc daha yine çok cokladi. Inanamadim çocuk resmen beni ve benim sutumu istemiyor. İçinde sevmediği bişey mi var acaba.Akıntıya karşı kürek çekiyorum galiba ..

Bacım geçmiş olsun. İyi misin? Seni iyi halde bırakmıştım yahu, noldu şimdi okudum

Günaydın canım aynı doktora gitmeye çalışsana devlet hastanelerinin aylık çalışma çizelgeleri var ordan bakıp o gün gidebilirsin ya da arayıp öğrenebilirsin hoşgeldin :)

Mamaların tadı güzel oluyormuş sanırım anne sütüne göre bebekte işini biliyor tabi

Aynı durum bende de var geceleri uyutmadan emzirmeye çalışıyorum çığlık çığlığa çekiştirip bırakıyor sütde var rutin her gece 120 cc mama veriyorum daha fazla versem onuda içer

Bende estherin gitmesine üzüldüm. Kendi içinde müca
canım mamaların arkasında sütle karıştırmayın yazıyor ayrı ayrı yap istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…