2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben 12 saate bir sağıyorm canım genelde saat 3 lerde sağıyorum. Şimdilik azalmadı benim yani yetmiyo tabimi ama genelde aynı oranda çıkıyo. Bende 4 saate bir sağıyım diyorum ama hiç bakşt yok ev taşıyorum

Bu arada estherr yazdığıma önceden yazmaya başlayıp da sildiğim eklenmiş:) gitmemene sevindim çünkü o gelinen noktaya çok üzülmüştüm.
Az yazsamda bol okuyorum :))

Acaba acı baharatlı şeyler mi yiyosun. Tadına baktın mı sütünün. Bence mamanın kokusu ve tadı daha iğrenç

Günaydın canım aynı doktora gitmeye çalışsana devlet hastanelerinin aylık çalışma çizelgeleri var ordan bakıp o gün gidebilirsin ya da arayıp öğrenebilirsin hoşgeldin :)
İlk 3 ay yenidoğan doktoruna yönlendiriyo gittiğim hastanedede 1 ayı bulmadan değişiyo bu son gidişti bakalım bundan sonra herlde tek doktor olur

Bende estherin gitmesine üzüldüm. Kendi içinde müca

canım mamaların arkasında sütle karıştırmayın yazıyor ayrı ayrı yap istersen
Tamam canım kaç kere yaptım sonra yapmadım zaten ama peşine mama veriyorum ben sütü beklersem içmiyo vakit geçince fazla ısıtsam süt boşa gidiyo

Yarım kundak öneriliyor aslında hareketli bebekler için özellikle ki kundak yapmayi da uyku ile iliskilendirmis ne guzel işte :) kalın ya da penye battaniye yerine muslin tarzı ortulerle yaparsın terletmez hem

Ayrı veriyorum ben sütun içine mama katmiyorum su ile yapın yazıyor ki süt ile yapılabilseydi sut ile de yapılır diye yazardı galiba

Gunaydin kizlar emzirirken ari sutu polen kullanan varmi hamilelikten once kullanmistim elimde var biraz daha kullansam zarari olurmu

Ya kizlar obezlik konusu gecmis benim kiz 3 aylikken 8 kiloydu ama hic obez gibi durmuyor bogumlu hafif tontik bir bebek benimde moralim bozuldu simdi 4ay eminim dahada kilo aldi fazlada emmiyor kac cc sutum cikiyor inanin bilmiyorum

Ya kizlar obezlik konusu gecmis benim kiz 3 aylikken 8 kiloydu ama hic obez gibi durmuyor bogumlu hafif tontik bir bebek benimde moralim bozuldu simdi 4ay eminim dahada kilo aldi fazlada emmiyor kac cc sutum cikiyor inanin bilmiyorum
Abovvv kız yazmaaa :) benim oğlum 3630 doğmuştu. 3 aylık kilosu 8000 gr dı canım. sadece anne sütü alıyorsa sıkıntı değil sınırda sadece demişti doktor. 4 aylıkken 8600 dü.

Bende faydasina inaniyorum bebege alerji yaparmi diye korktum ilk 1 cay kasigi deneyim o zaman
Canımmmm durrrr :) ya ver verme diyemem. Dolapta var aklıma geldikçe bi çimdik atarım ağzıma. Bazen haftada bir olur bazen ayda bir. Mervede bugüne kadar anormal bir durum olmadı

Hep aynı küçücük bir yer agriyinca korktum biras bu sabah uyandım hala ağrıyor. Insallah incinme kasilma falandir. Iz kalmasini ben hiç önemsemiyordum o yüzden bişey kullanmadim canim iltihap gibi bişey olmadikca sen de onemseme orasi bizim en güzel günümüzün hatirasi bence :)

Abovvv kız yazmaaa :) benim oğlum 3630 doğmuştu. 3 aylık kilosu 8000 gr dı canım. sadece anne sütü alıyorsa sıkıntı değil sınırda sadece demişti doktor. 4 aylıkken 8600 dü.
Iste benim kizda 3.270 dogdu ama bende o bez olursa diye korkuyorum gerci ablamizda ayda 1 kilo aliyordu obez degil cok sukur boylu poslu bir kiz.sadece anne sutu veriyorum cnm carsamba kontrolumuz var senin oglanin kilo durumu nasil simdi

Slmmmm kızlar... nasılsınız...
Bence takılmayın rakamlara... cc lere... kg lara... cm lere.... boşverin... bebeler mutlu mu.. gülücükler saçıyorlar mı gerisi boş... Oğlum tombik ötesiydi anne sütüyle... Şimdi hala herşeyi yer ama çirozun teki

Bakis acina hayran oldum. Ben gordukce o izi cok moralim bozuluyor. Bogazim dugumleniyor. Sanki hayatimin en guzel gunu elimden alinmis gibi hissediyorum. Ve hatta o kadar obsess taktim ki bu konuya dogumdan beri esime isik yaktirmiyorum iliski sirasinda. Her seferinde manyakmisin sen bence o senin madalyan ben gurur duyuyorum seninle diyor. Yinede ikna olamiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…