2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Birlikte yapıyoruz banyo ben kucağımda tutuyorum eşim bizi yıkıyor. Bağıran çocuk gülücükler saçıyor biz bile eğlenmeye başladık:)
Ya benim yavru banyoda ustunu cikarmaya basladigimiz an aglamaya basliyo.basina ne gelecegini biliyo.ellerini yikiyayim suyla oynuyalim biraz ddedim oyle alisir belki diye yokk elde bile kiyamet koptu.

Al benden de o kadar.ac olsa dahi uyku esnasinda verebiliyorum mamayi biliyo musun.gozleri acikken mumkun degil o biberonu vermek.once biraz uykusu gelsin de gozlerini kapatsin evi once turluyoruz ondan sonra.ve ictigi max mama miktarida 90cc.yapacak bisey yok artik.istahsiz ve cok harketli bir bebe.surunurken koltuktan dustu daha ne diyim.22subat dogumlu.
Gecen bir tanidikla bunun sohbetini yaptim.dedi benim cocuklarimin masallahi vardi.disariya gitmezdim cocugum icsin uyusun kilo alsin diye.uyanikken kucagimdan bile indirmezdim diyo.hareketlenip kilo alimi az olmasin diyee boyle kaldimm.

Siz benim anneliğine laf edemezsiniz ki bu benim en hassas olduğum konu. Siz benim bebeğime acıyamazsınız. Bir anneye denilebilcek en kötü hakaret. Madem kıyaslama yapmıyosunuz ozaman neden persentil tablosuna bakıp üzülüyosunuz. Ozaman neden dertlerinizi yok kilo almadı yok dönmedi diye yazıyosunuz. Bu yazıyı yazan ve beğenenler siz benim bebeğimin kilosunu kıyaslamadığımı kendi sütümün kalitesi hakkında üzüldüğümü anlayamadınız. Zira ben bebeğimi başka bebeklerle kıyaslıyo olsaydım burda yazılan kilolara bakıp uçuyodum. Benim bebeğim 3750 doğdu. Bunu yazmadım ben diğer anneler üzülür diye 2 kiloya yakın ilk ay aldı bunu yazmadım. Biz zaten ilk ay 6 kiloya yakındık. Diğer anneler üzülür diye dile bile getirmedim önce duydunuz mu hiç ağzımdan. Ama 2. Ay da gelişim durmasından dolayı neler çektiğimi en çok buraya yazdım. Kimse başına gelmeden ne hissedeceğini bilmez. Sen yemiyo doktora gidiyorum kilosunu almış ama diyosun gittiğinde hiç kilo almamış olsa uykuya meyli artsa zorla uyandırsan halsizlikten ve açlıktan ağlamıyo bile olsa bu psikolojini korucak mısın? İyi güzel günlerimiz geçti hepimiz en çok etrafımızdaki insanların anneliğimize laf etmesine üzülmedik mi ve bugün burdan birileri en çok şikayet ettiği şeyi bana söylüyo. Benim bebeğim kimseyle kıyaslanamayacak kadar özel. Esas ben sizin bebeklerinize acıyorum ne denildiğini bile anlamayıp bi insanın anneliğine laf edecek bebeğine acıyacak zihniyette bir anneleri var. umarım onlar anneleri gibi düşünmezler. Ve umarım bi gün beni anlamak zorunda kalmazsınız

Konu sahibimiz Homely_angel nerelerde hiç ses yok her şey iyidir umarım

Herkese merhaba,

Kızlsr kusura bakmayın bu aralar ihmal ettim buraları. Ateş bütün günümü alıyor, nasıl geçiyor zaman anlamıyorum. Her gün sokaklardayız :) o yüzden girmedim pek ama döndüm artık :)

Bu ara takip edemedim, umarım herkes ve tüm bebişler çok iyidir.

Benim annem de böyle olmadık şeyler yapıyor, ben güvenip bırakamıyordum yanımdayken. Pimpirik değilim normalde ama çocuğuma neden tuhaf davranılsın ki. Ama benim tuzum kuru tabi evdeyim bırakmak zorunda olsam belki bırakırdım En doğru kararı vermeni dilerim

Canim benim ben zaten kendi bebegime üzülüyorum hastaneye götürüp duruyorum aç diye sen merak etme. Bebegin için sagligi icin sukret sana burda herkes bunu anlatmaya çalışıyor. Ayrica kim niye üzülsun senin bebegin 3.750 dogmus diye benimki de öyle dogdu ama bak 6 da kaldi. Ben senin yerinee olsaydim degil sen benim yerimde olsaydin anlardin yemeyen bebegin ne olduğunu.. Anneligine laf ettirmeyeceksen bebegini el cocuklariyla kiyaslayip anlatma sonucta hepimiz birbirimizi burda anlattiklarimiz kadar taniyoruz. Ve biliyor musun HALA ŞÜKÜR.. ÇOK ŞÜKÜR.. ELHAMDULILLAH... ben bebegimi böyle çok seviyorum hep zayif olsa da akranlarindan akraba bebelerinden zayif olsa da olur :)))

Tatlim mesajindan daha dogrusu mesajlarindan anladigim kadariyla cook gerginsin. Herkesin stressle bas edebilisi farklidir. Ama soz konusu bebisler olunca hepimiz fos cikiyoruz cunku canımızdan can onlar. Ama ben samimi soyluyorum. Ben senin icin uzuluyorum. Bebegin icinde üzülüyorum. Cunku burada 1 senedir iyi kotu bir cok sey paylastik ve sen suan psikolojil olarak cok zor durumda gozukuyorsun. Ben zor durumda olan bir arkadasim icin uzulurum. Sende arkadasimsin ve zor durumdasin. Bebeginde bu durumdan etkileniyordur. Ben bunu inanilmaz deneyimledim. Ben ne zaman gergin olsam efsun o kadsr geriliyor ki o her zaman gulucukler sacan cocuk gidiyor yerine sinir kupu bir kiz geliyor. Tatlim bebisler gercekten bizden cook etkileniyor. Lutfen biraz rahatla. Bebisin iyi. Gelisimi iyi. Sagligi iyi. Hersey yolunda. Zor gunler yasadin. Atlattin. Gecti gitti. Tekrar zor gunler yasarsan bebegin kilo almazsa biz sana yine destek oluruz. Ama suan hersey yolunda. Sen de bu hesaplari kitaplari birak. Annelogin tadini cikarmaya bak. Bu gunler geri gelmeyecek cunku :)

Canım bizde 3 bucuk ayşıkken 5800 dük baya zayıf yani bizimkide 15 günde 200 gr almıs ama doktor mama tavsiye etmedi huzursuz değilse doyuyordur emsin yeterli şimdilik dedi allah allah sizin ki huzursuz mu gün içinde

yani emdigi zamanlarda karni tokken sıkinti yok. ama tabi bir sure sonra cani sıkılıyor. o zaman kucak istiyor. yani doymadiğina ait bir sey algilamadim. min. alinmasi gereken 400 gr mis aylik, zaten bizimki de versem mi vermesem mi dedi sonra vereyim dedi. hareketi oldugundsn da az almış olabilir dedi. yani cok şart oldugunu dusunmedim. zaten biberonda cok keyfi isterse aliyor o yuzden gunde ancak 1 ogun verebiliyorum.

Son düzenleme:
Ya benim yavru banyoda ustunu cikarmaya basladigimiz an aglamaya basliyo.basina ne gelecegini biliyo.ellerini yikiyayim suyla oynuyalim biraz ddedim oyle alisir belki diye yokk elde bile kiyamet koptu.
Üstünü odasında çıkarıyorum kendimde yanında üstümü çıkarıyorum biraz ten tene temas sonra banyo

Seda bunları banada dedi hep estherr bende o kadar takiyordum ki sinir krizlerinden sonra sutum gitti
Ben sütun gitmesin diye stresini bırakmanı istiyorum kuzum çünkü şutunun bolken gitmesi o kadar kötü bsy ki sana anlatamam fışkıran sütümden eser kalmamıştı mememi yoldum sut getiremedim 3 gün kesip atmak geldi içimden bitanem emin ol o hale düşmek daha beter o yüzden bebeğinle mutlu ol rahatla yine içir aklında kalacağına yine ver yine hesap icin yaz ama stresten uzak dur oldu mu benim gibi üzül istemem canim kardeşim bi anne olarak bir annenin benim yaşadığımı yasamasını istemem
Ve hala eskisi gibi şutum yok biliyor Muş’un KESK’e dedim rahat olsaydim da biraz her seyi takmasaydım da sütüme zeval gelmeseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…