2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bide kızlar bugün kontrolde sağlık ocağının kan ilacı verdiğini söyledim. Kullanmayın dedi altı aylık olunca tahlil yapıp gerekliyse başlayacağız dedi

Doktorlar da bir alem... biri diyor oturtun.. öbürü diyor aman haaa sakın... benim doktor da yavaştan kucağında oturt dedi. En güzeli annelik iç güdüsü... Benim iç güdüm azıcık kucağımda oturabilir diyor :)

Canım ilk süt hep sulu olur zaten inek sütü değil ki bu:) sagdiginda dolaba koyuyorsun ya üstünde beyaz tabaka oluyorsa o yağ işte fazla yağlı olması da iyi değil bence seni birisi şartlamış süt sulu olunca doyurmaz diye benim annem diyo sütun sulu doyurucu degil diye ben hak veririm belki saçma olsada çünkü 5500 gr kızım ama seninki 7100 gr diyorsun yani bakma millete senin yanında emzirir sana emzirdim sadece oyle kilo aldi der evde kimbilir neler verir onlar ben mama verdigimi kimseden saklamıyorum ayıp degil çünkü sadece mama ile beslenip anne sütü alamayan bebekler de var o anne napsın dua et bi şekilde senin sütünü alıyor hatta fazla fazla benim sağsam 80 cc bile çıkmaz şuan birinden biliyorum yani

Şimdilik birlikte bakkmicak ama ben işteyken benim evde cümbüş yapmayacaklarinin bı garantisi yok eltim üstelik çalışmıyor

Mrb subat anneleri ben martta bekliyoken oğlum şubatta geldi geçen ay 6800g 61cm bu ay 7200 62cm yiz merak ediyorum acaba sizlerle gelişimimiz aynı mı yoksa geriden mi geliyoruz

Ewet 15 gündür katıldım gruba Kedicikk061 davet etti.23 ocakta doğdu kixim

Sağol canım aminn O şifa bian önce gelse iyi olcak çünkü artık yavaş yavaş çökmeye başladım hastalanicam iyice bas ağrısı berbat gözlerim yanıyo acıyo bi gün bayilicam başımı carpicam diye korkuyorum kollarımda bacakalrimda güç kalmadı artık çabuk yorulmaya başladım baya baya yamuldum yani okadar değildir bence abartiyosun benim yanlardan simitler firkliyo bi görsen

Mrb subat anneleri ben martta bekliyoken oğlum şubatta geldi geçen ay 6800g 61cm bu ay 7200 62cm yiz merak ediyorum acaba sizlerle gelişimimiz aynı mı yoksa geriden mi geliyoruz
buyur burdan yak gayet iyi baya önden bile gidiyor hatta fazla önde bence

Büyük konuşmayım da baktırmam alınırsa alınsın hem basında bebe varmış bunu bahane et Esin’le konus ama büyük kavga olacaksa he diyecen yapacak bsy yok
Ay bende sabah emdikten 1 saat sonra ağlayınca yanıma alıyorum almayım o zaman yoksa nanayim
Sinyalleri takip et sinyal yoksa bile 1.5 en fazla 2 saat sonra uyutmaya çalış ağlasa da uyutmaya çalış bi zaman sonra o saate uyumasi gerektiğini ezberlemiş
Bide kızlar bugün kontrolde sağlık ocağının kan ilacı verdiğini söyledim. Kullanmayın dedi altı aylık olunca tahlil yapıp gerekliyse başlayacağız dedi
Bizim doktorda vermedi

|D canim hoş geldin gayet iyi doktorun ne diyorsa o iyi diyoruz iyidir ki bizimkilerden önde bile

Yanlış hatırlamıyorsam , esther arkadaş bebeğinin emerken boğazına takılıp boğulma gibi olan değil miydi bebesi
Eğer öyleyse saat başı yanında durup , bebeğini emerken gözlemlemesi ,meme mama takviyesi yapması normal,
Annelerin en büyük kafaya taktığı şey süt konusu
Yeterli mi ? Kaliteli mi? Gider mi? Azalır mı?
Bu yüzden herkes takviye alıyor, halbuki suuuu stres uyku SUS üçgeni olduğunu bildiği halde
Her meme farklı her anne farklı her bebek farklı
Ensher annemizin farkı da anlattıklarında idi işte,
Öğretmenim, yeri geliyor her çocuk farklıdır diyorum
Yeri geliyor ama bir konu anlattığımda bütün sınıfın anlamasını bekliyorum.
Herkesin apaçık kendini açtığı bir yerde, gitmesine üzüldüm açıkçası.bazen kendinin kabullenmediği konuyu bile buraya yazıyor insan, bazen de kendini kabul etttiği halde
Ama umarım yine gelir yazılanlara kırılmak yerine destek al falan sözlerine
Onun yerine haklısınız kızlar çekidüzen verdim tekrar aranızdayım der..

Nemlendirici mi sebamed yoksa şampuanı mı

Kimse niye bu kadar yediriyorsun mama veriyorsun basında dikilouorsun demiyor kilosu gelişimi iyi sıkıntılarına rağmen demek ki her şey yolunda evham yapma deniyor cunku evham yapacak bir şey Yok
Çünkü sutu iyi bebek iyi gelisimi kilosu iyi rahatsızlığı yok hasta degil hastanede degil hastanelik olacak durumda degil
Sakinlesin ki sütüne zeval gelmesin diye söylüyoruz çünkü sutu giderse hepten sil baştan olacak ve sonuç iyi olmayacak

Birlikte yapıyoruz banyo ben kucağımda tutuyorum eşim bizi yıkıyor. Bağıran çocuk gülücükler saçıyor biz bile eğlenmeye başladık:)

Yok canım okuldan değil de bu aralar rüzgarlı hava. Ev sıcak dışarısı rüzgar okul yine sıcak. Ruzgar çarpar korkusu benimki. Mikroba aliskin benimki. Hiç korumadim ilk günden beri heryere götürdüm kalabalık yerlere de soktum. Malum kış bebeği, AVM'de büyüdü benimki

nemesis ruzgarcicek foto çekindiniz mi Kızlar gelemedim diye çok üzüldüm buarada estherr gitmis galiba hesap pasif diyo neden gitti ki kırıldı alındı mı acaba tüh
Canim yanlis hatirlamiyorsam estherin bebegi grupta en son dogan bebeklerden biri. Benimki 10 şubat dogumlu şu an saat 15.30 olmak üzere ve toplasan sabahtab beri 100 cc içmedi. Bu kadar aç kaldigi halde nasil 6 kilo oldu onu da anlamiyorum. O kadar bunaldim ki aç olmasindan bazen biberonu balkobdan atıp yatip uyumak istiyorum. Doktora götürdüm masallah dönüyor gülücükler atıyor insanlarla konusmaya çalışıyor ve cok hareketli bir bebek bu böyle hareketli oldugu sürece fazla kilo zaten alamaz daha ne istiyorsun dedi. Ben moralimi toplayip dönüyorum gruba bir giriyorum benim bebegimin kac kati yiyor bebekler bilmem ne kadar süt sagiliyor yok 3 ayda 7 kilonun üstünde diye ya uzulmeler falan. Ben napayim o zaman öleyim de üstüme toprak atsınlar. Hiç alinacak bisey yok sukretmeyi bilmeli insanlar en azindan yavrularimzi sağlıklı. Ve ben estherin bebegine acıyorum hayatı boyunca annesi tarafindan baska cocuklarla kiyaslanacak ve özgüveni gelismeyecek!

Ayy benim annem azcik şekerli suya batırıyordu ilk zamanlar emzik alsın diye ona kiziyordum yine bildiğini yapıyordu ben yokken. Kv bir de baklava şerbeti. Ben de yavaş yavaş meyve tattırıyorum. Ama meyve şekeri doğal en azından diye.

Ben de bakıcıya vereceğim canım. Benim kv başka şehirde ama gelip bakmak istiyor. Temelli gelmek istiyor hem de. Biz gerek yok diyoruz her seferinde. Sen de eşini ikna et bence. Çunku bakıcıya söz gecirirsin hadi geciremedin değiştir. Ama kv bakmaya başlayınca söz geçmez, degistirilmez de. Benim görüşüm bu herkes farklı düşünebilir tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…