2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba arkadaslar Bende araniza katildim insallah . Bugun ogrendim hamile oldugumu idrar testinde 4+0haftaligiz. Aslinda Hic umutlu degildim bu Ay. Sadece adetimin 8 gunu beraberlik olmustu.
Bugun adet olmayi beklerken bi test yapiym dedim iki cizgiyi gorunce sok oldum ama cok sevindim iki aydir istiyodum

Merhaba kızlar, ben de Cumartesi günü öğrendim, çok şükür bugün de artış gerçekleşti.

Hepimize güzel sorunsuz bir hamilelik, sağlıklı bebekler diliyorum. 40. Haftayı hep beraber tamamlamak dileklerimle :KK68:

Selam anneler kontrolden geliyorum 5+2 yim keseyi gorduk ama kesenin yaninda kan gordu dusuk tehliken var dedi:KK43: progestan verdi haftaya kontrol

Kese için gözün aydın. Çok fazla hamilelikte görünen bir durum, stres yapma kendine. Progestan iyi gelir, mümkünse dinlenmeye çalışırsan daha da çabuk sonuç alırsın. Sımsıkı tutunsun sana inşallah.

Merhaba kızlar, ben de Cumartesi günü öğrendim, çok şükür bugün de artış gerçekleşti.

Hepimize güzel sorunsuz bir hamilelik, sağlıklı bebekler diliyorum. 40. Haftayı hep beraber tamamlamak dileklerimle :KK68:

Gözünaydın canım hayırlı olsun. :) Yarın 3. Tahlil sonucumu alcam ben de inşallah o da artmış düzenli olarak aklımda o testte bugün :)

Selam kızlar agustos 2015 annesiydim şimdi kızıma kardeş geliyor bende 4 hafta içindeyim kese için bekliyoruz inş saglıklı bir şekilde adımları doyasıya yaşayıp kavusuruz yavrularımıza 30 mayısta ögrendim

Hayırlı olsun canım sevindim :) Ben de Perşembe gitcem kese için daha hiç gitmedim doktora :)

Gözünaydın canım hayırlı olsun. :) Yarın 3. Tahlil sonucumu alcam ben de inşallah o da artmış düzenli olarak aklımda o testte bugün :)

Çok teşekkür ederim.
Bana doktorum ikinciyi bile yaptırma dedi ama ben yaptırdım. Üçüncüyü yaptırmayı düşünmüyorum, benim tüp bebek bu arada:)
Senin değerlerin nasıldı? Yarın da çok iyi bir değerle dönersin inşallah.

Çok teşekkür ederim.
Bana doktorum ikinciyi bile yaptırma dedi ama ben yaptırdım. Üçüncüyü yaptırmayı düşünmüyorum, benim tüp bebek bu arada:)
Senin değerlerin nasıldı? Yarın da çok iyi bir değerle dönersin inşallah.
Adetten 3 gün önce 10.8 di
Adet günü yani ayın 1 inde 98 di
3. De bugün yani 5 inde verdim sağlık ocağında o yüzden sonucu yarın sabah alıcam ama iyi hissediyorum ben ya. :)

Oğlumdan önce 3 düşük yaptım. Oğlum aşılama bnm de :) Sonra bir dış gebelik şimdi de bu hamileliğim bakalım hayırlısı olsun :)

Adetten 3 gün önce 10.8 di
Adet günü yani ayın 1 inde 98 di
3. De bugün yani 5 inde verdim sağlık ocağında o yüzden sonucu yarın sabah alıcam ama iyi hissediyorum ben ya. :)

Oğlumdan önce 3 düşük yaptım. Oğlum aşılama bnm de :) Sonra bir dış gebelik şimdi de bu hamileliğim bakalım hayırlısı olsun :)

Senin de hamilelik serüvenin var benim gibi :KK66: Rabbim hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin bu sefer, sağlıkla gelsin bebeklerimiz.

Umarım yarın değerin de çok iyi çıkar, merakla bekliyorum.

Cnm regle kaç gün kala idrar testi yaptın bn 6 gün vardı sabah idrar testi yaptın onda gölge belirince kan testi yaptirdim kan da 7.2 cikti şu anda baya 3 gün var ne zaman gitsem doktora acaba bnmki erken döllenmemi
canım gec gördüm msjını kusura bakma ben bata 1 gun kala gordum silik çizgiyi mesela bıgun önce yaptım hiç bişey çıkmadı:)

canım sadece 3 gundur iyiym ondan once malum fenaydım ama suan iyiyim bakalım ilerleyen günlerde nolucak:)persembe günü kalp atışlarını duyucam inşallah bakalım:)

X