2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim kızım da 4 yaşında ve 1 şubat doğumlu. Sanırım şimdili bebişimizde 3. Şubat gibi gelecek. İki kova burcuyla nasıl başa çıkarım diye düşünüyorum. Allah bize bağışlasın bebişlerimizi ama kova bebekleri çok zor çocuklar, çok zekiler ama bir o kafar da inatçılar.. ama çok sevgi dolular. Sadece inat konusu biraz zor

Şunat anneleri nerelerdesiniz? Herkes çok sessiz.. kendinizi nasıl hisseditorsunuz? Kontrole giden oldu mu? Benim kontrolum salı günü ama çok heyecanlıyım. Uyku dışında bir sıkıntım yok şükür.. sizler de durumlar nedir?

Ben Cuma düşünüyorum kontrole gitmeyi canım gidince direkt göreyim istiyorum

Günaydın kızlar

Keseyi görenler var mı ? Kese için tarih verdi mi ya da doktorunuz ? Ben hiç gitmedim daha cuma gitmeyi düşünüyorum hem değerim binleri geçmiş olur inşallah

Günaydın
Yeni gelen arkadaşlar, hayırlı olsun
Misafirlerim vardı giremedim buraya

Göğüslerimin sızısı dışında hiç belirtim yok, daha doktora da gitmedim , çoğunlukla hamile olduğumu unutarak geçiyor günler...
Eşim dışında bilen de olmadığından ondan başka hatırlatan da yok :)
6 haftayı doldurunca gidicem doktora

CNm benim doğum 3 şubat gözüküyor.dün doktora gittim.keseyi gördük.Kan tahlillerim yapıldı.Folio ve demir ilacı(bunu önceden de kullanıyordum.demir eksikliği anemim var) kullanıyorum.Doktor ilaçlara devam etmemi önerdi.Bir daha ki muayenem için 3 hafta sonra gelmemi istedi.O Zaman inşallah kalp atışlarını dinleyeceğiz.Bu arada kalp atışlarını duyunca yaklaşık 8 haftalıkken aile hekimimize kayıt yaptırmamız gerekiyormuş.

Beta kaçken görmüş oldun canım ? :)

Benim de öyle vallahi göğüs ucu agrım var birde hafif hafif arada regl sancısı gibi geliyor o da ayakta kalınca onun dışında ben de hiç hissetmıyorum hamile olduğumu

CNm Dünkü muayenemde kanda beta hcg tahlili yapmadı.geçen hafta bat günümden 1 gün sonra 161 di.Bİzim düşündüğümüz gibi beta yükselmiş mi diye bakmıyor.Direk ultrasonla bakıyor.
Anladım canım çok teşekkür ederim ben de 5+5 ken gitmek istiyorum görürüm inşallah :)

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin Allah. Bat tarihinden kaç gün sonra görmüş oldunuz keseyi ? Benim gögüs uçlarım özellikle çok acıyor. Su gibi akıntı geliyor ara ara sizde var mı böyle bir şey ?

Amin CNm bat tan 7-8 gün sonra gördük keseyi.Göğüs acısı bende de var.(arasıra gelip gidiyor)ama akıntı gibi birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…