2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar birsey soracagim ya ben 6+1 oldum. Evde uzaninca bir sorun yok ama ev işlerimi yavas yavaş yaparken veya yürüyüş yaparken az sarimsi akıntı oluyir son günlerde.. Sizce bu normal mi basina gelen var mi
Bu normal bence bende de oluyor ayakta kalınca sarımsı.. onun dışında hep akıntım var katı gibi hatta

Merhaba arkadaşlar evde test yaptım pozitif çıktı kısmet olursa Şubat annesi olacağım henüz doktora gitmedim pazartesi gideceğim aklıma takıldı ilk 3 ay folik asit kullanmak gerek ama ben yeni öğrendigim için kullanmadım henüz bi sorun olur mu acaba
Hayırlı olsun :) ben kan testini de yaptırınca hemen başladım Ne kadar erken başlarsan iyi aslında gebelikten 3 ay önce diyorlar ama kısmet ne zamana olacağını bilemedik 8 ay korunmadık ama rabbim bu ay nasip etti

Kabızlık bol Bol taze kayısı yiyerek bitti çok şükür. Kasık ağrım da çok çok azaldı. Mide bulantım yok. Böyle olunca da bi terslik mi var acaba düşünüyorum Sizce normal mi
Normaldir bence bünyeden bünyeye değişiyor bende de bulantı falan Yok biraz yorulunca belim ağrıyor bide akşam çok şişmiş oluyorum karnım davul gibi oluyor bide çok ilginç öğrendiğim günden beri günde bi kaç kez hapşurık :KK66:

Benim sürekli akıntım var ilk gebeliktede vardı. Hatta sümüksü akıntı. Hamile olduğumu öyle anlamıştım.
Hmm bu akinti normal yani canim.. Belki ben genelde hareketsiz olduğum icin faxla akintim olmuyor hareket edince de geliyor demek ki.. Çok birşey degil zaten az geldi ama korktum eşimi arayacaktım sonra boşuna onu üzmek istemedim önce size sorayim dedim. Sagol canim rabatladim biraz :))

Sağol canım :) bilmiyorum ki bana böyle bişi demedi herhalde.. iyi birşeydir sonuçta demek ki bağlantı oluşmuş aranızda doktor normal herşey dediyse normaldir benim de hiç tecrübem Yok bu konularda
Gelişimi güzel dedi bir sorun olsa demekki derdi ay biz paranoyak olduk kızımda cahildim bunda böyle stres oluyorum bişi olucak diye aklım çıkıyor
İnşallah hayırlısı ile kalp atışınıda duyayım da

Kızlar merhabalar okudum okudum kimsede bu şikayeti görmedim
Söylemesi ayıptır acayip ishal oldum
Başına böyle birşey gelen var mı
Ve bir de hiç uyuyamıyorum günlerdir zombi gibiyim

benim doktorum bana hiçbirini yasaklamadı dediklerinizin. çay ve kahveyi günde 2 fincandan çok içme dedi. kahveyi kafeinsiz içiyorum günde 1 fincan. çay zaten içmem.ilişki 8. aya kadar serbest yolculuktada sıkıntı yok geçen hafta bursaya gittik mesela.gitmeden özellikle sordum sorun yok dedi. dahauzun yollarda 2 saatte bir 10 dk mola verip yürüyün dedi sadece..
bana gazlı içecekleri yasakladı soda dahil. bitki çayı da yasak. hurma ananas özellikle yasak. salam sosis gibi çiğ etler yasak. o kadar...
valla cok gerildim ben ya. O yasak bu yasak daral geldi. Iccem cay dayanamicam. Perşembe gunu keseyi gormek icin randevum var. İnşallah bi aksilik cikmaz sonrasinda daha rahat olurum

Canım doktorun fazla abartmış bence, yabancı yayınlar dahil okuyorum. Günde 200 ml geçmemek koşuluyla açık içilebilir diyor. Ben her gün içmesem de 2-3 günde bir bardak içiyorum.

Unutma çok sakınırsak, çöp batar. Yaşadım, biliyorum :KK66:
haklisin canim millet gebeligin ne demek oldugunu bile bilmeden catir çatır doğuruyor bizi cok kasiyorlar.

Kızlar merhabalar okudum okudum kimsede bu şikayeti görmedim
Söylemesi ayıptır acayip ishal oldum
Başına böyle birşey gelen var mı
Ve bir de hiç uyuyamıyorum günlerdir zombi gibiyim
Benim herzamanki halim o hasas bagirsak sendromum var cunku.Yedigin birseyin dokunup dokunmadigina dikkat et bence yagli yememeye calis

merhaba arkadaşlar. bende bugün keseyi gördüm. bu benim 2.gebeliğim. ilk gebeliğim çok zor 1 sene tüp tedavisi görerek elde ettim. ve şimdi 17 aylık ikizlerim var. bu gebeliğim ise süpriz oldu. nasıl olsa normal olmuyor diyerek korunmadık. :KK12:umarım hepimiz sağlıklı bşr hamilelik yaşarız. hepimize hayırlı olsun.

X