2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

hayırlısı olsun sağlıkla gelsin minikler pazartesi olsun bir an önce hem bebeğimi göreyim hemde şu folik asiti alıp başlayım

Merhaba son adet tarihiniz nedir acaba benim regl gunum de henuz gelmedi early test ile ogrendim normal testlerde hala belli belirsiz bir cizgi var. Ne zaman kan verdiniz

Amin canim, haklisin, bosuna stres iste! hepimizin inşallah yavrusu sağlıcakla dogsun, kokularini burnunuza cekelim, su yaşadıklarımıza oturur guleriz herhalde :)

Bugün kullanmaya başlayın bence,bir şey olmaz diye düşünüyorum.

Kızlar merhabalar okudum okudum kimsede bu şikayeti görmedim
Söylemesi ayıptır acayip ishal oldum
Başına böyle birşey gelen var mı
Ve bir de hiç uyuyamıyorum günlerdir zombi gibiyim

Sende durum tersine sanırım, herkes kabızlık ve aşırı uykudan bahşediyor :) ama farklı tepkiler verebilir vücut. Yatmadan süt içsen belki uyku sorununa iyi gelir.

Çok güzel sürprizmiş :) hayırlı olsun.

Ayyyy kuzummmm benimde senin gibi oldu :)

6 yil tedavi gorduk tupler asilamalar falan biraktik sonra amann napalim olmuyor dedik.oglum oldu kendiliginden tedavisiz.
Sonrada aman bu 6 yilda oldu zaten biz yine korunmayalim dedik hoppp ikinciye hamileyim .benimde oglum 12 aylik suan

Bide seninkiler ikizmiz. Allah yardimcimiz olsun canim. Saglikli keyifli gebelik dilerim.

Merhaba son adet tarihiniz nedir acaba benim regl gunum de henuz gelmedi early test ile ogrendim normal testlerde hala belli belirsiz bir cizgi var. Ne zaman kan verdiniz
Sat 18 mayıs canım bat 15 hazirandı ben 13 haziranda idrar testiyle öğrendim
Erken gebelik testleri net sonuç veriyo zaten hayırlı olsun bebeğiniz :) 15 haziranda kan verdim regl günümde yani.

Benim herzamanki halim o hasas bagirsak sendromum var cunku.Yedigin birseyin dokunup dokunmadigina dikkat et bence yagli yememeye calis

Sende durum tersine sanırım, herkes kabızlık ve aşırı uykudan bahşediyor :) ama farklı tepkiler verebilir vücut. Yatmadan süt içsen belki uyku sorununa iyi gelir.

Aslında çok uykum var sersem gibiyim uyuyamıyorum evde iş güç çocuk gece de uyuyamıyorum gündüz de
Evet ilk çocuğumda kabızdım hem de aşırı derecede hatta bence kabızlıkta ıkınmaktan kaynaklı olabilir 12 hafta boyunca ciddi kanamalarım oldu hastanede yattım 1 hafta sürekli ilaç serum kaç kez acil kaç farklı doktor herkes ümitsiz konuşuyor falan
Şimdi ben de sizin gibi yine kbızlık yaşıyordum o eski korkularla beraber ama sanırım birşeyler midemi bozdu çok kötüyüm‍
Dün söylemesi ayıptır mangal a gittik iftar a köfte çiğ gibi geldi 1 tane yedim 2 tabak salta yrdim bol kıvırcık vardı içinde
Ya tam temiz mi değildi salata ya da çok yediğim için mi kesin salatayla ilgili aman bol yıkayın sebzeleri

Son düzenleme:
Hadi gozun aydin darisi basimiza:)
Sat kacti senin?
Bide karindanni bakti vajinal mi ?
Sattan tam emin değilim ama, 9 mayis olarak aldık şuan yani ilki normal yakın ve uyumlu çok önemli değil dedi. Cuma çağırdı belki duyariz kalp atısını dedi. Yurtdısina tatile gidecegiz görmek istiyorum gitmeden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…