Kizlar bugün test yaptim pozitif çıkti adetime daha 2 gun var. Insallah yanlis degildir testim.
Kan verip onayladiktan sonra aralik sonu ocak basi guzel bebegimi kucagima alirim insallah saglikla hayirlisiyla..
buyuk ihtimal gebelik :) hadi hayirlisi yavas yavas hamişler toplaniyor :)Ay canm hayırlı olsun hemen kan testi vermedysn ver benimde adetim e 8 gün var ama dün çok san cim oldu kusma ve böbrek ağrısı gibi bi ağrı batma şeklinde acile gittim kan testi 7.4 çıktı dr hamile olduğumu söyledi ama sanırım çok yeni :) Salı günü inşallah tekrar baktrcam ve degerim artmış olur hayirlisiysa
Sag ol canim. Kan testi yaptirdim hatta ultrasona bile girdim :) 5haftalik oldugunu soyledi doktor haftaya da kalp icin cagirdi. Rabbim isteyen herkese versin. Ama cok fena mide bulantilarim.basladi. yemekten nefret eder oldum.Ay canm hayırlı olsun hemen kan testi vermedysn ver benimde adetim e 8 gün var ama dün çok san cim oldu kusma ve böbrek ağrısı gibi bi ağrı batma şeklinde acile gittim kan testi 7.4 çıktı dr hamile olduğumu söyledi ama sanırım çok yeni :) Salı günü inşallah tekrar baktrcam ve degerim artmış olur hayirlisiysa
Olur canim neden olmasin? 2gunde bir tahlil yaptir artacak mi diye.ben 3 haftalikken ogrendim bir de erken yumurtladigim icin erken çıktı kanda. adetime daha 2 gun. vardi.Ay inşallah canm ama işte biraz korkum var da h adet gunume var ondan korkuyorum erken sen böyle çıkınca kanda böyle durumlarda yükselme ihtimali oluyor mu bide sen ne kadar zamanda ogrendin
Bu daha haftalik sayilmaz canim cok cok yeni henüz. Degerin 2 3bini gecip de doktor ultrasonda gordugu zaman anliyor kac hafta oldugunuHmm olabilir evet cnm ay inşallah artar Su An tek dusundigum şey bu :) hcg Su An 7.4 ya kaç haftalık sayilio
Allah emeklerimizi bosa cıkarmasın ne zamandır istiyorsun jKizlar yumurtlama gunum 28 nisandi onuda bis gecmedim cok sukur 30 nisan 1 mayis 2 mayis ta da deniycem birer kere bat 12 mayis bakalim neredeyse 10 gun boyunca 1 kere birliktelik ve iliskiden 2 saat once ese turk kahvesi valla her yolu denedim bal tarcin corek otuda yaptim bu ay rabbim ol dediyse olcak insallaah bu ay nasip eder bana da hamis olmayi dualariniza benide ekleyin kizlar .ben hepinize dua ediyorum beybisler
Hayırlısı olsun daha miniminnacıkAy canm hayırlı olsun hemen kan testi vermedysn ver benimde adetim e 8 gün var ama dün çok san cim oldu kusma ve böbrek ağrısı gibi bi ağrı batma şeklinde acile gittim kan testi 7.4 çıktı dr hamile olduğumu söyledi ama sanırım çok yeni :) Salı günü inşallah tekrar baktrcam ve degerim artmış olur hayirlisiysa
Hayırlısı olsun daha miniminnacık
Iyi dusun iyi olsun canım benimAynen ya hayırlısı olsun inşallah tutunur önceden olumlu olur die dusunuodum test için şimdi olumlu çıktı nasıl olacak napacam artacak mi diye dusunuorm :)
Günün gectı mi test yaptınmııben daha hastalanmadım ama gebelikle ilgili belirtilerin hiçbirini yaşamıyorumgaliba sonraki aya kaldı.
bi test yapsan diyorum :)ben daha hastalanmadım ama gebelikle ilgili belirtilerin hiçbirini yaşamıyorumgaliba sonraki aya kaldı.
Bitanem insallah rabbim bu ay hepimize nasip etsinMina_1414 inşaallah bebegin bu ay gelir. .sen ve dileyen herkesin ben dahil ❤