2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın kızlar.
Bende 2017 ocak annesi olacaktım ama nasip olmadı 6aylıkken ölü doğdu. Şimdi 4hafta 6günlük hamileyim. 2018Ocakta yavruma kavuşacam inşallah.. Benim 3.tüp bebek denemem bu arada.
Belirti aramayın kızlar inanın adet belirtisinden farksız. Veya hiç bir belirti olmaz..

Son düzenleme:
evet normal canim 36.6yi dusmemesi gerekiyormus..benim gebeligimde adete kala hatta 36.6. 36.7ydi adetim gectikden sonra 37ye yukseldi.ilk bebeginmi?
bat ne zaman

Ay evet canm ilk olacak kısmetse yeni daha 1 buçuk yıllık evliyim adetim e daha 7 8 gün var işte 8 mayis da ama benim normalde adetim duzensizdi geçen ay ilk defa tam günunde kendiliğinden geldi :) hcg 7.4 çıktı işte biraz düşük ama diil mi ?

Ya öyle ama vala ben artık kendimi çok dinlediimden mi bilmiorm 15 gün önce göğüs sisligim başladı sonra ben adet günüm gelir die supheleniodm ama işte cuma günü çok rahatsizlandm sol tarfta şiddetli bi ağrı ve kusma eklenince acile yetiştim ben böbrek die düşünürken hcg 7.4 gebelik çıktı ben şok oldum :) Şimdi zaten salı gününü bekliorm art işi için acaba idrarda yapsam çıkar mi artmissa :)

bebeginiz hayirli olsun :) saglikla kucaginiza alin insaallah..benim kismetse ikinci bebis olacak..evet belirtiler farksiz.ama bu ay cok farkli..aslinda kaptirmadim kendimi.belirti aramiyorum ama.cok bariz belirtiler..saglik sorunu cikmasindan korkuyorum acikcasi

bebeginiz hayirli olsun :) saglikla kucaginiza alin insaallah..benim kismetse ikinci bebis olacak..evet belirtiler farksiz.ama bu ay cok farkli..aslinda kaptirmadim kendimi.belirti aramiyorum ama.cok bariz belirtiler..saglik sorunu cikmasindan korkuyorum acikcasi

Ay benimde korkum o iste hayırlisysa inşallah ikimiz için bi sorun çıkmadan kavusuruz bebislerimize sen test yapma din dmi daha

Hadi hayırlısı canım. En az beta hcg 25 olması gerek idrarda çıkması için diye okumuştum..
Mesela ben idrar testinde hayalet çizgi gördüğüm gün beta hcg 29 Çıktı:)
Çok stresli bu “artış oldu mu olmadı mi ?!” süreci ne kadar rahat olursanız okadar iyi.

Son düzenleme:
Bu sefer kucağına alırsın insallah

Aynen bebisiniz hayırlı olsun sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin Allahım

Stres vala beni öldürecek:)

İnşallah Allah gönlüne göre versin canım. Bence kötü düşünme

4den yukari gebelik diye biliyorum.ama henuz cok yeni.ama test yapsan cikar bence.iki gunde iki katina cikiyor cunki.benim adetim 3gun gecikmeyle 264cikmisdi ilk bebisde.ultrasona ama ihaftalikken girmisdim ilk hem bebisi hem kaalp atisini komple goreyim diye.nasil sabrettiysem o kadar :)

Işte cuma kan verdim bugün pazar iki gün oldu artmıştır belki kaç olması gerek mesela değerin su An :)o değilde ben bakiorm mesela 29 ken 2 günde 80 leri bulan var kendi kendime diorm ki nasıl benimki o kadar artacak :)))

guzel haberleri verirsin insallah sonucunu aldikdan sonra..benim olmazsa sorun etmicem ama insan hayal kirikligi yasiyor iste..ilk denemem bide

Bak mesela benim de ilk başta düzensiz artı sonra düzeldi ..
İlk test 29 2gün sonra 41 3gün sonra 149 4gün sonra 771Çıktı birdaha da baktirmadik. Bu hafta kese göründü 2 hafta sonra kalp için çağırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…