Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    69
Kesinlikle zor bir süreç olacak ama bizden daha heycanlı kıyafetlerini falan seviyor çok mutlu görünüyor tabi bu bize gösterdiği içinde olanı bilemiyorum benı paylaşamama endişesi taşıyor zaten hamilelik öncesi benim kardeşim niye yok diye sorardı hevesli ama içinde korkusu var gibi
benim oglumda misari gelen bebeklere cok ilgili. oyuncaklarını getiriyor yemek falan yedirmeye çalışıyor ama hamilelik göbeği cikinca olaylar degisti farkına vardi . eve bebek gelince ne yapacak bikmiyorum. insALLAH kolaylıkla atlatırız.

Canım Almanya’da 2 saat gerideyiz. Şu an saat 02.46 🤣 ama şöyle bir şey var kızımla odaları ayırmaya çalıştığımız için hepimizin dengesi kaydı ve eşim hasta bana da bulaştırdı gece uykumda nefes alamıyorum 🥲
Sanırım salgın var. Bende de kuru öksürük boğaz ağrısı var. Sıcak su limon bal karışımı yapıp içiyorum yumuşuyor. Tez elden geçseydi

Benimki tüm hamilelik boyunca benim yiyemeceğim şeyleri aşerdi yedi. Deli gibi kokoreç yedi haftada 3 kere falan, sonra midye vs. Doğurayım allahın izniyle hastaneye kokoreç getircem bu gidişte
Midyeeeeeeee tek hayalim. 3 tane yiyebiliyorum onun için ağzıma o tadı vermek dahi istemiyorum ağlarım 🤣

Merhaba hanımlar ben geceyi zor sabah ettim sabahta direk doktoruma gittim sağ böbreğim felaketti streste yapınca bulantım da artmaya başladı neyse gittik sağ böbreğim baya şişmiş karnın yok bebeğin biraz iri sıkışıyor şişiyor dedi doktor ilaç yazdı ama çok mahvoldum ağrısından inşallah ilaçlar faydalı olur onun dışında miniğim iyi mutlu herşey yolundaydı binlerce kez şükürler olsun o iyi olsunda hep 💕 saçlarını gördük yüzünü gene göstermedi inat🤭

Beni de artık diyet çok sıkıyor. Dün böyle resmen gözlerim yaşardı. Keşke dedim şekeri arttırmayan hamurişiler olsa 🥹 böyle poğaçalar börekler tatlılar yani normal zamanda aklıma gelmezdi diyet yasak olunca canım istemeye başladı şaka gibi 🤦🏻‍♀️
eşim hepsinden yiyo tabi ohh
Ben dedim ki hastane odasına kokoreç ve ciğer şiş istiyorum 🤣 kelle paçada çorba oh miss gebelikte sakatat hiç yemedim. Sushi de çok severim ama ilk yiceklerim arasında o yok. Daha yöresel şeyler tercih ederim 😄
Sen hastane için çokta plan yapma. İlkimde zaten aç sezeyan yaptılar. Sonra sadece sıvı dediler. O çorbayı içiyom ama zehir. Sabah doktor geldi ağlıyordum açım bana bişey vermiyorlar diye🤣

benim oglumda misari gelen bebeklere cok ilgili. oyuncaklarını getiriyor yemek falan yedirmeye çalışıyor ama hamilelik göbeği cikinca olaylar degisti farkına vardi . eve bebek gelince ne yapacak bikmiyorum. insALLAH kolaylıkla atlatırız.
Valla benimki misafir gelen bebeklere uzaktan bakıyor ama ben sevdim mi hemen gelip kucağıma oturuyor. Sohbet etmeye çalışıyor 😅

Merhaba hanımlar ben geceyi zor sabah ettim sabahta direk doktoruma gittim sağ böbreğim felaketti streste yapınca bulantım da artmaya başladı neyse gittik sağ böbreğim baya şişmiş karnın yok bebeğin biraz iri sıkışıyor şişiyor dedi doktor ilaç yazdı ama çok mahvoldum ağrısından inşallah ilaçlar faydalı olur onun dışında miniğim iyi mutlu herşey yolundaydı binlerce kez şükürler olsun o iyi olsunda hep 💕 saçlarını gördük yüzünü gene göstermedi inat🤭
Geçmiş olsun. Büyüme atağı geçirdiği kesen daha ona göre büyümemiş. İnşallah toparlanır geçmiş olsun.

Merhaba canım çok geçmiş olsun inşallah daha iyi olursun.

Kızlar ben hala bebek arabasıni almadim bir türlü karar veremedim. Çok para vermek istemiyorum cunku cok kullanmam gibi geliyor nereye gitsem esim goturuyor zaten. Hafif bisey olsun istiyorum. E bebekte baktık bir kaç model içime sinmedi beğenmedim. Başka mağazalara bakayım kendim gözümle görüp alayım diyorum. Arkadaşımda parava mi ne bir marka var onu kullanıyor memnunum dedi ama bilmiyorum siz hangi modelleri aldınız.

Kızlar ben hala bebek arabasıni almadim bir türlü karar veremedim. Çok para vermek istemiyorum cunku cok kullanmam gibi geliyor nereye gitsem esim goturuyor zaten. Hafif bisey olsun istiyorum. E bebekte baktık bir kaç model içime sinmedi beğenmedim. Başka mağazalara bakayım kendim gözümle görüp alayım diyorum. Arkadaşımda parava mi ne bir marka var onu kullanıyor memnunum dedi ama bilmiyorum siz hangi modelleri aldınız.
Bende daha almadım Ama kafamda bu var Prego Aria Gri Hafif Tek Elle Katlanır Kabin Boy Bebek Arabası Yağmurluk ve Çanta Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Ben halalarına oto koltuğu ile birlikte kitlendim. Şubat başı gelecek birlikte gidip alcaz hemen. Ama arabayı bende öyle pahalı kaba birşey istemiyorum. Zaten araç var. Onu geçtim çocuk azcık büyüdü binmeyi istemiyor. Kızımın pusetiyle birlikte aracı yeniydi o ay bir ablaya verdim al işime yaramıyor diye. 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim . Şanso gevat🤣

Ben halalarına oto koltuğu ile birlikte kitlendim. Şubat başı gelecek birlikte gidip alcaz hemen. Ama arabayı bende öyle pahalı kaba birşey istemiyorum. Zaten araç var. Onu geçtim çocuk azcık büyüdü binmeyi istemiyor. Kızımın pusetiyle birlikte aracı yeniydi o ay bir ablaya verdim al işime yaramıyor diye. 15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim . Şanso gevat🤣
Çok iyi yapmışsın 🤭 Evet belki binmek istemicek çok kullanamicaz diye pahalı bisey almak istemiyorum. Büyük eşya olarak bir tek bebek arabası kaldi artık agirlasiyoruz da bir an önce almak istiyorum.

Merhaba kızlar bugün doktora gittim magnezyum yazdı magvital 365 mg kasık ağrılarım var kullananlar memnun kaldınız mı ? ağrılar için önereceğiniz birşeyler var mıdır ? 😊
kullandım ama faydasını hiç görmedim. solgar magnezyum kullanıyorum etkisi farkediliyor

kasım indirimlerinde maxi cosi leona 2 aldım. arkadaşımda puseti varmış onu verdi, bi kaç ay pusetle kullanacağım

Çok iyi yapmışsın 🤭 Evet belki binmek istemicek çok kullanamicaz diye pahalı bisey almak istemiyorum. Büyük eşya olarak bir tek bebek arabası kaldi artık agirlasiyoruz da bir an önce almak istiyorum.
Deneyimli anne olarak belirtiyorum. Aracı süs diye taşıyorduk. Yürüdükten sonra ağlayıp çıkmak istiyordu. Birde kaba olmasın valla taşıması kaldırması araca bindirmesi büyük dert

Bi yoklama da benden :) A anneleringucuadina kızzzzz nerelerdesin
Doğurmaya geldim ben😞 dün yine kasılmalarım başladı. Yatış yaptık bu sabah da ultrasondan bakınca suyun olmadığını söyledi doktor. Acil sezaryan dedi . 2 saate sezaryana alınıcam. Dualarınızı bekliyorum🙏

X