- 19 Temmuz 2016
- 2.184
- 7.451
- 44
İnşallah canım. Rabbim nasip etsin sağlıkla inşallahMerhaba bende bugün çatlatma ığnesi oldum mayısin 15 inde güzel haberleri alırım inş bende burda olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım. Rabbim nasip etsin sağlıkla inşallahMerhaba bende bugün çatlatma ığnesi oldum mayısin 15 inde güzel haberleri alırım inş bende burda olurum
Amin canım inşallah Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsinİnşallah canım. Rabbim nasip etsin sağlıkla inşallah
Ben yaptim bu ay canimKKızlar aranızda bal corek otu tarçın kürü deneyen oldu mu
Ben yaptim bu ay canimKKızlar aranızda bal corek otu tarçın kürü deneyen oldu mu
hayirli olsun canim :) darisi bizemerhaba bende iki gündür gecikmem vardı test yaptım biri belirgin biri hafif bi çizgi çıktı sanırım hamileyim
Bi fark hissettin mi bende yaptım bugun son günüm insallah ıse yararBen yaptim bu ay canim
Bu ay ilk denemenmı cnmbenim ovulasyonum dun oıdu.onda onceki 3gunu ve ovuıasyon onceki gunu degerlendirdik.. cok heyecanliyim.bide ben folik asite başladim ilk 3ay cok onemliymis.gebelik oncesinden başlanmasi gerrkmiş hatta
evet canimBu ay ilk denemenmı cnm
Anladım Rabbim fazla bekletmesınevet canim
Aynen öyle oluyor beklerken benım maraton yenı basladı bat 18 izaman gecmek bilmiyor yaa
ilk bebişmi canim?Aynen öyle oluyor beklerken benım maraton yenı basladı bat 18 i
benim ovulasyondan sonraki uçuncu gunum..9mayis test yapcam..inşallah.bat 11 amaAynen öyle oluyor beklerken benım maraton yenı basladı bat 18 i
e bır hafta var aramızda. İkinci olacak olursa 4 yasına girecek kızım var bu 3.ay istedgmbenim ovulasyondan sonraki uçuncu gunum..9mayis test yapcam..inşallah.bat 11 ama
Azeri mısın bu arada azerılerın konuşmalarına bayılırımbenim ovulasyondan sonraki uçuncu gunum..9mayis test yapcam..inşallah.bat 11 ama
yumurtalar daha erken buyudu canim ve hem sag da hem solda 2 yumurtam vardi insallah hamile kalirim bende bu ayBi fark hissettin mi bende yaptım bugun son günüm insallah ıse yarar