- 31 Temmuz 2012
- 1.293
- 5.721
hayırlısı canım herşeyin bekleyelim bakalım rabbim gönlümüze göre versin inşallahHı sende aynı benim durumumdasın demek benım de kızım var yazın 4 olacak bu 3.ay cocuk istediğim
Cok zormus ya beklemek benım kızım ilk aydan olmustuhayırlısı canım herşeyin bekleyelim bakalım rabbim gönlümüze göre versin inşallah
Öyle tabi kiBazen Çizgi gorunce de emin olamıyor
Amin canım inşallah. Rabbim isteyen herkese versininşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda herşeyin. annelik dünyanın en zor işi.bu kadar meşakkatli olmasına rağmen kadına rabbim dayanma gücü,o canlıyı taşıma gücü ve en önemlisi sevgiyi vermiş.allah hepimizin gönlüne göre versin.sana da hayrılı olsun bebeğin canım
Bende açıkçası nasıl bir sürecin içinde olduğumu bilmiyorum.Çok mu beklerim az mı kestiremiyorum.Benim eşim ilk çocuğumuza hamileliğimde şoka girmişti beklemiyordu evliliğin başında çocuk sahibi olmayı.Kendince hayalleri varmış gezip eğlenmek gibi karı- koca :) ama sonrasında hep şükrettik dua ettik allaha sağlıklı bir yavruyu bize verdiği için.Bu sefer o istiyor. Yani daha çok o stresli.Bu ay pek verimli geçmedi daha önce de söylediğim gibi fakat rabbim nasip ederse olur inşallah.Birde rabbim kalbimi biliyo sıcakla hiç aram yok.hamileliğin ilk dönemleri daha hafif olduğu için insan sıcak günleri bir çırpıda geçsin istiyorum.Bu ay olmasa da umudumu kaybetmeyip bu yaz bebeğime kavuşamk istiyorum hayırlısıylaCok zormus ya beklemek benım kızım ilk aydan olmustu
Ay bız resmen aynıyız senle Bendw sıcakta yenı hamıle olmak istiyorum kızım agustos da dogdu neler cektım bu sefer kısın olsun diyorum allahım duy sesımiziBende açıkçası nasıl bir sürecin içinde olduğumu bilmiyorum.Çok mu beklerim az mı kestiremiyorum.Benim eşim ilk çocuğumuza hamileliğimde şoka girmişti beklemiyordu evliliğin başında çocuk sahibi olmayı.Kendince hayalleri varmış gezip eğlenmek gibi karı- koca :) ama sonrasında hep şükrettik dua ettik allaha sağlıklı bir yavruyu bize verdiği için.Bu sefer o istiyor. Yani daha çok o stresli.Bu ay pek verimli geçmedi daha önce de söylediğim gibi fakat rabbim nasip ederse olur inşallah.Birde rabbim kalbimi biliyo sıcakla hiç aram yok.hamileliğin ilk dönemleri daha hafif olduğu için insan sıcak günleri bir çırpıda geçsin istiyorum.Bu ay olmasa da umudumu kaybetmeyip bu yaz bebeğime kavuşamk istiyorum hayırlısıyla
benim de 4 yaşına yeni girecel kızım var biz de istiyoruz inşAy bız resmen aynıyız senle Bendw sıcakta yenı hamıle olmak istiyorum kızım agustos da dogdu neler cektım bu sefer kısın olsun diyorum allahım duy sesımizi
inşallah canım duyar sesimizi bu ay olmazsa önümüzdeki ay denemeye devam :)Ay bız resmen aynıyız senle Bendw sıcakta yenı hamıle olmak istiyorum kızım agustos da dogdu neler cektım bu sefer kısın olsun diyorum allahım duy sesımizi
hayırlısı canım allah kardeş sevgisini çocuklarımıza yaşatsın inşallahbenim de 4 yaşına yeni girecel kızım var biz de istiyoruz inş
bu testi hiç kullanmadım ben canım ama nacizane fikrim doktoruna danışman en iyi yorumu o yapar gibi geliyor.Allah gönlüne göre versinEki Görüntüle 1987399 kizlar bakin bu gunki ovulasyon testim acaba catlatma ignesinden dolayimidir cumartesi gecesi igne oldum bu gece 3. Gece vurulali gerci ben pazar gununden itibaren her gece calistim bos gunum yok ayin 1 ine kadar hic ara vermiycem ama igneden dolayimi pik yapti yoksa yumurtlama gunlerim mi anlamadim 3 gundur cift cizgi goruyorum ovi testte
İnsallah bu ay hepimiz kavusuruzbenim de 4 yaşına yeni girecel kızım var biz de istiyoruz inş
Pes etmek yokinşallah canım duyar sesimizi bu ay olmazsa önümüzdeki ay denemeye devam :)
hoşbulduk canımmHeheh hoşgeldin
Gecmıs olsun allah dilerse olur merak etmehoşbulduk canımmgiremedim bayadır ağır bi bademcik enfeksiyonu geçiriyorum da , benim 25 ila 30 arası değerlendir diyo ama çok hastayım ya cok kötü denk geldi
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına al inşallahmerhaba bende iki gündür gecikmem vardı test yaptım biri belirgin biri hafif bi çizgi çıktı sanırım hamileyim