Bu ay 2. Ayim canim 2 aydir klomen kullanip catlatma ignesi vuruyor doktor 28 nisan yumurtlama gunumdu onda da iliski oldu simdi ovilasyon testi yaptim bak8n hemen atiyorum resmini yarin birlikte olcam pazarteside salida sonra bekleme var bekliycem bat tarihiniAllah emeklerimizi bosa cıkarmasın ne zamandır istiyorsun j
Aramizda yeni hamileler var kendim de olmus kadar sevindim kizlar gozunuz aydin rabbim saglikli hamilelik gecirip hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin rabbim biz isteyenlerede bu ay hamis olmayi nasip etsin insallah hepimiz ocak annesi olalim rabbimin izniyle
bence bugunj boşa gecirme canim drgerlendirEki Görüntüle 1988896 kizlar bakin buda ovilasyon testim :)
Sorunun nedir Dr ılac verdiğine goreBu ay 2. Ayim canim 2 aydir klomen kullanip catlatma ignesi vuruyor doktor 28 nisan yumurtlama gunumdu onda da iliski oldu simdi ovilasyon testi yaptim bak8n hemen atiyorum resmini yarin birlikte olcam pazarteside salida sonra bekleme var bekliycem bat tarihini
İnsan beklerken her belırtıyı yasıyokizlar brnim 3gundur midem şu saatlerde buıaniyor..gebelikden olmaz dimi henuz..bşka saglik sorunumda yok.varsa bu kdar erken belirti verirmi?yumurtlama yrni bitti sayilir.3.4gun oldu
Ilk kizimada klomen kullanarak hamile kalmistim bende bebek dusundugum gibi ayni tedaviye baslayalim dedim bu ikinci ayim kizimada 2. Ayda hamile kalmistim cnmSorunun nedir Dr ılac verdiğine gore
Canim dun aksam yaptim 6 gundur adamin tepesindeyim spermler yogunlugunu kaybetti 1 gun ara verdim dun gece birlikte olduk bu gun izin yarin oglen yine yapcam spermler 2 gun icerde yasiyor diye biriksin diye dusunduk zaten dun gece yumurtlama gunumdu dun gece yaptik spermler koyulassin biraz yarin yapcam zaten rabbim vercek se nasip ettiyse 1 damlayla bile olur allaha teslim oldum artik ben istemezse vermez gecen ay vermedi bu ay nasip kismet yalniz cok bas agrim var benim gun geceden beribence bugunj boşa gecirme canim drgerlendir
Hayırlısı olsun canımIlk kizimada klomen kullanarak hamile kalmistim bende bebek dusundugum gibi ayni tedaviye baslayalim dedim bu ikinci ayim kizimada 2. Ayda hamile kalmistim cnm
inşaallah yukselir.ama bence testte yapsan cikar gibi.benim ilk bebegimdr boyle olmusdu hatta kesin adrt olcam bu ayda oımadi demisdim..ama gebelikmis..test icin beklemedeyim
evet normal canim 36.6yi dusmemesi gerekiyormus..benim gebeligimde adete kala hatta 36.6. 36.7ydi adetim gectikden sonra 37ye yukseldi.ilk bebeginmi?Ay ınsalah hayırlısı olsun bide takip ediorm da atesim 1 haftadan beri düşmedi 36.7 den başladı 37 su An için normal mi ??