Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    100
Şöyle gebelik kemeri tarzı bişey bakabilirsin ya da şal falan bağlayabilirsin. Linki örnek olarak attım tabi o para ne öyle xD
Yaa teşekkür ederim canım 😅❤️

Merhaba herkese. Ben Nisan da doğum yapacağım 22+1 deyim. Siz daha önce tecrübe ettiğiniz için bu gruba yazmak istedim. Benim şiddetli bel ağrılarım oluyor gebeliğimin başından beri olduğu için bu duruma alıştım diyebilirim. Belimin tam ortasından kuyruk sokumuma ve kalçalarıma hatta bazen bacaklarıma inen şiddetli bir ağrı tarif edebilirim ve bu günlerce sürüyor yani. Fakat beni asıl endişelendiren kasık ağrılarım. Kasıklarımda zaman zaman adet ağrısı zaman zaman yanmalı batmalı bir ağrı oluyor son zamanlar da kasık ağrımda her gün olmaya başladı. Doktor kontrollerimde rahim ağzı uzunluğu, rahim ağzı kapalılığında, kan ve idrar enfeksiyon tahlillerde ve hatta erken hafta olmasına rağmen nst ye bağlanıp oradaki kasılma düzeyinde hiçbir problem görülmüyor. Fakat benim ağrılarımın erken doğum belirtisi olabileceğini okudum. Gebeliğim tüp bebek yani çok zor elde ettim. Çok endişeleniyorum. Böyle ağrıları olan var mı ? Her yere yazıyorum kimse ağrım var demiyor. Ben de gerçekten bi sorun mu var bu haftalarda yaşadınız mı acaba? Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için. Uzun yazdım hakkınızı helal edin.

Merhaba herkese. Ben Nisan da doğum yapacağım 22+1 deyim. Siz daha önce tecrübe ettiğiniz için bu gruba yazmak istedim. Benim şiddetli bel ağrılarım oluyor gebeliğimin başından beri olduğu için bu duruma alıştım diyebilirim. Belimin tam ortasından kuyruk sokumuma ve kalçalarıma hatta bazen bacaklarıma inen şiddetli bir ağrı tarif edebilirim ve bu günlerce sürüyor yani. Fakat beni asıl endişelendiren kasık ağrılarım. Kasıklarımda zaman zaman adet ağrısı zaman zaman yanmalı batmalı bir ağrı oluyor son zamanlar da kasık ağrımda her gün olmaya başladı. Doktor kontrollerimde rahim ağzı uzunluğu, rahim ağzı kapalılığında, kan ve idrar enfeksiyon tahlillerde ve hatta erken hafta olmasına rağmen nst ye bağlanıp oradaki kasılma düzeyinde hiçbir problem görülmüyor. Fakat benim ağrılarımın erken doğum belirtisi olabileceğini okudum. Gebeliğim tüp bebek yani çok zor elde ettim. Çok endişeleniyorum. Böyle ağrıları olan var mı ? Her yere yazıyorum kimse ağrım var demiyor. Ben de gerçekten bi sorun mu var bu haftalarda yaşadınız mı acaba? Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için. Uzun yazdım hakkınızı helal edin.
Merhabaa benim de tüp bebek 30 haftadayım aynı ağrıları ben yeni yaşamaya başladım 2 gündür beni felç eden bir ağrı yaşıyorum onunla birlikte kasık ağrım da var :KK43: geçen hafta perinatolog randevum vardı hiçbir sıkıntı görünmüyor dedi doktorum. Bu ağrı siyatik ağrı olarak geçiyor egzersizler varmış ben yapmaya başladım bi de sıcak su torbası tutuyorum kalça bölgeme iyi gelir diye düşünüyorum

Bilgim olmayan bi konuda yorum yapmak istemiyorum ama her kontrol yapıldı ve her şey normal dendiyse bu ağrıları vücudun ağırlık merkezinin değişimi ve alınan kilolara bağlamak mantıklı bence. Ama bence tabi. Mesela uygulamada artık sallana sallana yürümeniz normal çünkü hiç vücudunuz bu şekle gelmedi ve nasıl başa çıkacağını bilmiyor yazıyordu. Her şey normalse doktoruna da güveniyorsan bunu kötüye yormak yerine hamilelik tepkim de böyleymiş diyip geçmek en güzeli. Bunları hiçbi bilimselliğe dayandırmadan benim yorumum olacak şekilde yazıyorum belki bi nebze mantıklı bulursun.

Merhaba arkadaşlar.

Ben 2025 temmuz grubundayım.
İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum.
Zeynep Kamil’e gebelik takibi yaptıran arkadaşlar varsa, Dr tavsiyesi almak istiyorum.

Hastanenin sistemi nasıl, gidince randevu aldığımız Dr a muayene olabiliyor muyuz yoksa asistanlar mı bakıyor? Bu konularda tecrübelerinizi paylaşırsanız bizim için büyük yardım olur. :KK51:

Bebeklerinizi sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almanızı diliyorum 🤗
Merhaba ben bahçelievler de oturuyorum orada özele gidiyorum her ay da Zeynep Kamile kontrole gidiyorum Dr Habibe hanım var perinatoloji binasında gebe1 yada 2 de oluyor asistanları bakıyor ama Dr devamlı orada

Merhaba magnezyum kullaniyormusunuz?

Herkese merhaba, ben yine hiç şaşmaz bu kez 30. hafta güncellemesi yaşıyorum :KK43: hiçbir ani hareket vs yapmamama rağmen bel fıtığından dolayı kalça kemiğim kırılmış gibi ne yürüyebiliyorum ne kalkabiliyorum ne oturabiliyorum hayat kalitem düştü resmen 😢 bir de bebek kıyafetlerini yıkayıp dolabını düzenleyecektim artık öylece kaldım :KK43: bu grupta her şeyi en önce ben yaşıyorum sanırım 😭 benimle aynı durumu yaşayıp rahatlatıcı çözüm bulan var mı?
Ben kalca kemigi agrisini 1 hafta yaşadim. Doktorum magnezyumu gunde 2 ye cikar dedi ve o sekilde gecti. Cok kotuydu adim atamiyordum kalkip su alamiyordum o derece agrim vardi

Kızlar benim problemimde şeker ölçümü yemek bittiği an saate bakıp 1 saat sonrası ölcüyorum. Google da bazı yerlerde ilk lokmayı yediğiniz saatten 1 saat sonrası diyor. Ama mesela yemeğimiz bittiğinde 20 dk yarım saat gecmis oluyor. O zaman yarım saat 40 dk sonra hemen ölçüm yapmamız gerekiyor. Kafam karıştı iyice
aynen ben de bunu çok düşünüyordum çünkü ben yavaş yiyorum yani. Arkadaslar ilk lokma deyince öyle yaptım hep
Bi de elim sıcak mesela elimi karnima koyunca veya kolumu dayadiysam tam oraya doğru vurduğu çok oluyor sanki tepki veriyor gibi geliyo bana emin değilim tam test edemedim onu 😆😆
ya bugün hemşire dopplerle kalbi dinlerken geldi dopplere tekme atıp durdu dana sdfjksfaj

80 almstım ben de az mı almısım acaba djdjdj ilk başlarda sürekli yapıyolarmış herhalde
Evet sürekli yapiyolar diye duydum ben de indirimde falandı aldım 200 tane var galiba bende de 😂 zaten bi onu aldim bi de 180 tane 2 numara. Başka almadım belki bebek sevmez uymaz diye stoklayamadim ona da canım sıkılıyor kssjajdksksk

Evet sürekli yapiyolar diye duydum ben de indirimde falandı aldım 200 tane var galiba bende de 😂 zaten bi onu aldim bi de 180 tane 2 numara. Başka almadım belki bebek sevmez uymaz diye stoklayamadim ona da canım sıkılıyor kssjajdksksk
Ben de stok yapmadım aynı düşünce ile. Yeğenime en iyi marka diye söylenen p.. pişik yapmıştı.

Herkese merhaba, ben yine hiç şaşmaz bu kez 30. hafta güncellemesi yaşıyorum :KK43: hiçbir ani hareket vs yapmamama rağmen bel fıtığından dolayı kalça kemiğim kırılmış gibi ne yürüyebiliyorum ne kalkabiliyorum ne oturabiliyorum hayat kalitem düştü resmen 😢 bir de bebek kıyafetlerini yıkayıp dolabını düzenleyecektim artık öylece kaldım :KK43: bu grupta her şeyi en önce ben yaşıyorum sanırım 😭 benimle aynı durumu yaşayıp rahatlatıcı çözüm bulan var mı?
Canım benim çok geçmiş olsun nasıl öyle durup dururken olmuş çok üzüldüm :KK43:

Kızlar bebek bezinde 1 no kaçlık paketlerden aldınız? 240lık 1 paket aldım ben. Elde kalıyor diyorlar yorumlarda 🤷‍♀️ 120lik mi alsaydım acaba bilemedim.
bende de 3 küçük paket var kaç adet şu an hatırlamıyorum ama az miktar. Kendimi kasmıyorum vallah her yer market dflsf

X