Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Evet ben de kendim hallediyorum ama tahmin edebilirsin ne şekillere girdiğimi 😬
Kremi tek sefer kullansan bir şey olur mu bilmiyorum ki biraz internetten araştır istersen canım bebişe sıkıntı olmasın 🌹
ayy kadın olmak ne zormuş ya hamilelikte bile kıldı tüydü bitmedi derdimiz😁

Canım doktor alttan muayene mi yapıyor ki her gittiğinde jilet yapıyorsun ?
Yok canım aslında yapmıyor sadece 17. Haftada akıntım vardı su diye korkunca yapmıştı . Ama ben ultrasonda bir sıkıntı çokta gerekir de yaparsa çok utanırım diye hep temkinli gidiyorum.
İlk gebeliğimde 12. Haftada sonlandı 6 kere doktora gitmiştim her seferinde mecbur vajinal muayene yapılmıştı o zamanda korku kaldı sanırım .

ayy kadın olmak ne zormuş ya hamilelikte bile kıldı tüydü bitmedi derdimiz😁
Evet ya gerçekten her işimiz zorlukla Allah yardımcımız olsun 🤲🏻🧡

Annem anlattı da doğumda yan sedyedeki kadını ebe hep azarlamış utanmıyor musun böyle gelmeye ben bu şekilde sana doğum yaptırmak zorunda mıyım diye . Kadın ağlamış . Nasıl üzücü . Acımasızın birine denk gelsek tam tramva Allah korusun

Ben geçen hafta ağda yaptırdım bir şey olmadı. Gönül rahatlığıyla açıyorum 🤣🤣
Ben de gidicem sanırım pazartesi randevudan sonra biraz kendi haline bırakıp .😊
Doğumdan sonrası için bir süre en azından rahat olmamız lazım .
Ağda yapan kadın korkmuyor mu acaba ya ben olsam doğuracak diye korkarım 😅

Annem anlattı da doğumda yan sedyedeki kadını ebe hep azarlamış utanmıyor musun böyle gelmeye ben bu şekilde sana doğum yaptırmak zorunda mıyım diye . Kadın ağlamış . Nasıl üzücü . Acımasızın birine denk gelsek tam tramva Allah korusun
Ayy Allah korusun ya zaten utana sıkıla baktırıyoruz bizde keyfi açmıyoruz sonuçta ne zamn ne olcağnı bilemeyiz ki hep hazırlıklı olalım vicdanlı insanlarla karşılaşırz inşallah🌸

Kızlar inanır mısınız hastane çantası olarak bu iki cantaciğa sığmış bulundum:KK73:

El valizinde kızçemin eşyaları var tavşanlı kol çantamda benim🫣

IMG_20241224_221543.jpg

Ay gerçekten ne kadar acımasız bir ebeymiş. Çok üzücü. Ya zaten hep diyorum kadının kadına yaptığını erkekler yapmıyor

Yok canım aslında yapmıyor sadece 17. Haftada akıntım vardı su diye korkunca yapmıştı . Ama ben ultrasonda bir sıkıntı çokta gerekir de yaparsa çok utanırım diye hep temkinli gidiyorum.
İlk gebeliğimde 12. Haftada sonlandı 6 kere doktora gitmiştim her seferinde mecbur vajinal muayene yapılmıştı o zamanda korku kaldı sanırım .
Bence nasıl olsa bakmayacak kilet yapma hiç ya da muayeneden önce ağdaya git. Sonra bir de onun uzamasını bekleme

Ay gerçekten ne kadar acımasız bir ebeymiş. Çok üzücü. Ya zaten hep diyorum kadının kadına yaptığını erkekler yapmıyor
Böyle bir durumda gereken cevabı vermek lazım . Biz okulda güya öğretmeniz ama haklı olsak da kimseye ağzımızı açtırmıyorlar . Orası hastane bir de insan hasta aciz durumda . İnsafsız vicdansız insanlara hastanede çalışmak nasip olmasın .

10 ocak canim vallahi o kadar korktum ki agdaya da gitmemiştim rezil oldum ya 🤮 ebe diyor ki çorba kesilince ay ben hiç hazir degilim niye kesildin diyomusun bi sal kendini diyor🤣🤣🤣🤣🤣 doktora diyorum tamam bakmayin alttan valla dogurmayacam söz 🤣🤣🤣
Ayy ağda işini halledin hemen kızlar ben ilk doğumunda hazırlıksız yakalandım 36+1 diye bekliyordum bi anda suyum geldi ben hastanede böyle asla doğuma girmem doktor erkek utanırım dedim ebeler boşver doktorlar alışkın dese de kabul etmedim sonra ebe jiletle aldı🤦‍♀️😅 ama yinede bende travma oldu sonra lazer yaptırdım şimdi çok az var ama hemen kısaltıyorum uzamasına fırsat vermeden

Kızzlar ben doğurdum 38+4 24 Aralık 19:27de sabah suyum geldi bayağı açılma sancı yoktu onda suni sancı verdiler sonra doğurdum epidural istedim vermediler mesai dışıydı Bilkent şehir hastanesinde doğurdum hastane çalışanları her şeyi harikaydı ama doğum kolau değiş Rabbim kolayca kurtulmayı size nasip etsin
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲 🤗
göbekten göremiyorum ki zaten daha önce lazere gitmiştim alt tarafta var onuda eşim yapamaz yaparım diyo ama jiletle kurbana çevirir beni😂
Ben oğlumda mecbur eşime yaptırmıştım.sonra lazer vs doğumdan sonra hallettirdim.ama kızım da hormonlardan mi ne yine çıktı.her Dr a gidişimde jilet yaptım kendim.bu sefer eşime diyemedim 🥴☺️.allahtan hazırlıksız değildim doğum yaptığım gün.ne pis bsy ya 2gune çıkıyor hemn.

Ay yazık kadına ya.soyle hemşire ebe dengelmesin istiyorum ya.hastanede öyle ukala hemşire Allah'tan denk gelmedim.yalniz yenidoğan yoğun bakımda bı tane hemşire vardı emeklligi gelmiş okadar yaşlı yani,çok bilmiş kötü kalpsiz bsydi.hic sevmedim.

Kizlar bnm kizce gündüzleri sürekli uyuyor.sarilikta bı turlu geçmiyor.dr a gidiyoruz yüksek değil deyip gönderiyorlar.gecen Çarşamba 9 du pazartesi 11.5 olmuş.yuksek değil okadar deyip gönderdiler.nasil geçecek anlamıyorum.anne sütü sariligi olur mama ver dediler hipp marka mama aldık bugün.bi kere verdim onu da ağzından burnundan geri çıkardı.esimin okulundaki bayan hocalar şekerli su verin demişler dünle bugün çay kasigiyla verdik bakalım.

Kizlar bnm kizce gündüzleri sürekli uyuyor.sarilikta bı turlu geçmiyor.dr a gidiyoruz yüksek değil deyip gönderiyorlar.gecen Çarşamba 9 du pazartesi 11.5 olmuş.yuksek değil okadar deyip gönderdiler.nasil geçecek anlamıyorum.anne sütü sariligi olur mama ver dediler hipp marka mama aldık bugün.bi kere verdim onu da ağzından burnundan geri çıkardı.esimin okulundaki bayan hocalar şekerli su verin demişler dünle bugün çay kasigiyla verdik bakalım.
sarılık çok uyku yapıyor diye biliyorım arkadaşımın oğlunda vardı 2 saatte bir sürekli uyandırmaya çalışıyorlardı bebeği ama şekerli suyu hiç duymadım takip ettiğim bi sayfada da 12 için normal diyorlardı ama ne kadar doğrudur bilemiyorum

sarılık çok uyku yapıyor diye biliyorım arkadaşımın oğlunda vardı 2 saatte bir sürekli uyandırmaya çalışıyorlardı bebeği ama şekerli suyu hiç duymadım takip ettiğim bi sayfada da 12 için normal diyorlardı ama ne kadar doğrudur bilemiyorum
Evet normalmis.cok yükselirse kanını değiştiriyorlarmis.allah korusun .bende uyandırıp emzirmeye çalışıyorum ama gündüzleri hep uyuyor.geceleri de 3saatte kendi uyanıyor maşallah 💙 inşallah bı an önce geçer ya.🤲

X