Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    69
Beni de artık diyet çok sıkıyor. Dün böyle resmen gözlerim yaşardı. Keşke dedim şekeri arttırmayan hamurişiler olsa 🥹 böyle poğaçalar börekler tatlılar yani normal zamanda aklıma gelmezdi diyet yasak olunca canım istemeye başladı şaka gibi 🤦🏻‍♀️
eşim hepsinden yiyo tabi ohh
Ben dedim ki hastane odasına kokoreç ve ciğer şiş istiyorum 🤣 kelle paçada çorba oh miss gebelikte sakatat hiç yemedim. Sushi de çok severim ama ilk yiceklerim arasında o yok. Daha yöresel şeyler tercih ederim 😄

Benim eşim de öyle. Göbek yaptı baya. Herkes diyor onun ki kaç aylık diye 🤣 umrunda değil valla. Bende bişey yok diyo. İyi memnun halinden.
Benimki sevmiyor kiloyu hırs yapar ama yine de ben kadar hızlı veremicek jdndjdjdjdjdk gelmiş dün bana gel ölçelim göbeğin benim göbeğimi geçmiş mi diyodu 😂😂😂 öküz
Ben kilo alırken eşimde alsın istedim ben onun yanında kötü durmayayim diye yok adam hep tığ gibi bir gram almadı 😭😆
Ya biz geç uyuyoruz gebelik boyu da geç uyuduk ve gece yemek yiyoruz ben acikiyorum e eşim de acikiyo jsbdjsjd kalorisi az şeyler de değil ekmek arası falan yani 😂😂😂 onun hem ondan hem tatlı çok sever hamilelikte bile tatlı isteğim artmadı ama onun kilolar hep şekerden eminim 😂 bünye ile alakalı senin eşin hızlı eritiyo demekki

Benimki tüm hamilelik boyunca benim yiyemeceğim şeyleri aşerdi yedi. Deli gibi kokoreç yedi haftada 3 kere falan, sonra midye vs. Doğurayım allahın izniyle hastaneye kokoreç getircem bu gidişte
Benimki tüm hamilelik boyunca benim yiyemeceğim şeyleri aşerdi yedi. Deli gibi kokoreç yedi haftada 3 kere falan, sonra midye vs. Doğurayım allahın izniyle hastaneye kokoreç getircem bu gidişte
Ben hastaneye künefe geturcem

Bu seferde bebege zarar vermezmı
Zaten hamilelikte bebeğe zarar vermesin diye tüketmedim doğurunca alerjik bir bünyesi yok ise zararı dokunacağını düşünmüyorum varsa da doktorum dur yeme falan der heralde
Beni de artık diyet çok sıkıyor. Dün böyle resmen gözlerim yaşardı. Keşke dedim şekeri arttırmayan hamurişiler olsa 🥹 böyle poğaçalar börekler tatlılar yani normal zamanda aklıma gelmezdi diyet yasak olunca canım istemeye başladı şaka gibi 🤦🏻‍♀️
Ben dedim ki hastane odasına kokoreç ve ciğer şiş istiyorum 🤣 kelle paçada çorba oh miss gebelikte sakatat hiç yemedim. Sushi de çok severim ama ilk yiceklerim arasında o yok. Daha yöresel şeyler tercih ederim 😄
Ben de sushi severim özledim de ama bir sakatat bir de böyle göz yumurta canımın çektiği kadar çekmiyor

Merhaba kızlar bugün doktora gittim magnezyum yazdı magvital 365 mg kasık ağrılarım var kullananlar memnun kaldınız mı ? ağrılar için önereceğiniz birşeyler var mıdır ? 😊

Merhaba kızlar bugün doktora gittim magnezyum yazdı magvital 365 mg kasık ağrılarım var kullananlar memnun kaldınız mı ? ağrılar için önereceğiniz birşeyler var mıdır ? 😊
Evet buna bilir kişi yorumu yapar mısınız ben de yarın gidicem doktora magnezyum sorcam karnım da ilk uyanınca vs çok gergin oluyo sanki geriliyorum 🥲

Evet buna bilir kişi yorumu yapar mısınız ben de yarın gidicem doktora magnezyum sorcam karnım da ilk uyanınca vs çok gergin oluyo sanki geriliyorum 🥲
Benden kan alıp baktı biraz düşüktu ben tek bacak krampı gibi düşündüm ama kasık ağrısı da yaparmış daha erken başlayanlar vardır onlar daha tecrübelidir

Ben hiç memnun kalmadım. Çok fazla şekerli geldi bana. Eşim araştırmış, bazı ülkelerde satışı yasakmış. Bizim ülkemizde niye böyle bilmiyorum. Ben herhalde birkaç gün tek içebildim sonra dayanamadım değiştirdim. Doktora sormadan degistirdim. Zaten faydasini da pek gormedim o sure boyunca. Osteocare hap aldım, memnun sayılırım.

Benden kan alıp baktı biraz düşüktu ben tek bacak krampı gibi düşündüm ama kasık ağrısı da yaparmış daha erken başlayanlar vardır onlar daha tecrübelidir
Ben de uzun zamandır magnimore Plus kullanıyorum. 2 ayı geçmiştir. Ben bacağıma giren kramplar ve huzursuz bacak sendromu için kullanıyorum. İlk gebeliğimde de kullandım. Çok memnunum ben

Evet senin ki kücük ama bizimki 4 buçuk yaş gidiyor ama bir bağlı oldu doğum sonrası xor olacak onu düşünüyorum diyorum bebek doğduğunda ben onu uyutayım baban seni yok diyor alışsın diye önden söylüyorum ama ısrarla daha çok bağli
önceden hazırlamaya çalışmak belki de kafasında kurmasına sebep olur. ben yaşarken gorelim diyorum. simdjden kendi kendine kaygi düzeyi artabilir gibi geliyor. kardesle ilgili hikaye kitaplari okuyorum . orda pedagojik olarak daha doğru şeyler yaziyodur diye düşünüyorum. ama zor bir süreç olacak hissediyorum.

Ben hiç memnun kalmadım. Çok fazla şekerli geldi bana. Eşim araştırmış, bazı ülkelerde satışı yasakmış. Bizim ülkemizde niye böyle bilmiyorum. Ben herhalde birkaç gün tek içebildim sonra dayanamadım değiştirdim. Doktora sormadan degistirdim. Zaten faydasini da pek gormedim o sure boyunca. Osteocare hap aldım, memnun sayılırım.
Öyle mi ilk defa duyuyorum bı araştırayım bende almam o zaman ilaç içmek istemiyorum ama mecbur içiyorum

önceden hazırlamaya çalışmak belki de kafasında kurmasına sebep olur. ben yaşarken gorelim diyorum. simdjden kendi kendine kaygi düzeyi artabilir gibi geliyor. kardesle ilgili hikaye kitaplari okuyorum . orda pedagojik olarak daha doğru şeyler yaziyodur diye düşünüyorum. ama zor bir süreç olacak hissediyorum.
Kesinlikle zor bir süreç olacak ama bizden daha heycanlı kıyafetlerini falan seviyor çok mutlu görünüyor tabi bu bize gösterdiği içinde olanı bilemiyorum benı paylaşamama endişesi taşıyor zaten hamilelik öncesi benim kardeşim niye yok diye sorardı hevesli ama içinde korkusu var gibi

Her sabah bugün ne yicem diye düşünüyorum yemin ediyorum artık yumurta da pek sevmem iştah falan yok canım çekse de yiyememek çok zor özellikle tatlı çok severim ama dün akşam oğluma okul için kek yaptım şekersiz muz kullandım çokta hafif oldu bir dilim yedim ama çok şükür şekerim yükselmedi takip ettim normal çıktı diyabet tatlı tarifi arıyorum sürekli ama çokta seçenek yok malesef sakatat çok sevmem hele ki hamilelik döneminin başında kurban bayramı vardı ya o et kokusu hala burnumda 😟 bazen çocuk için pişirmek zorunda kalıyorum ama o pişene kadar ben mide bulantısından bayılacak gibi oluyorum sarma dolmayı çok canım çekiyor ama oda pirinç Bulgar tarzı şeyler şekeri artırıyor yüksek çıkıyo diye yapamaz oldum oysaki kış için çok dondurucuya koydum artık doğum sonrası zaman olursa yaparım bir doğum yapayım yemediğim tatlı kalmayacak diyorum eşime 🥲 oda üzülüyor böyle dediğimde ama bebek için olduğundan az daha sabır diliyorum

X