Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    68
Kook
Valla benimki kilo olarak laf söylemio çat diye vuruyor hatta o saçmalama hamilesin elbet alacan diyor. Akşam kızla oynuolar kız anne kurtar beni diyor. Ay nasıl pis güldü baksana annenin öyle bir hali var mı diye öylece baktım haklıydı 🤣🤣🤣
Aynı şey bizdede yasanıyor. Oğlum yaramazlık yaparken çok hızlı emeklıyor. Yakalayana kadar canım çıkıyor valla

4 yaşındakı oğlum resmen bana, daha çok yapıştı sürekli dibimde sürekli bana sarılma kucağa gelme isteği sürekli peşimde okula gitmesine rağmen evde babası varken bile bana yapıştı ya bebek gelecek diye iç güdüselmi neden bilmiyorum ama bazen çok bunalıyorum gece ansızın uyanıp yanıma geliyor zaten sağdan sola dönmek zor oluyor birde o sarılıyor koluma iyice bunalıp kalkıyorum yataktan salona gidiyorum çocuğu olanlar sizin de böyle mı
benim de 3 yas 4 aylik oglum ayni durumda. babasıyla uyurdu 1 aydan beri sen uyut diyo . her yerim ağrıyor uyumasını beklerken. bakıcı ablaya bebek gelince o sana gelecek ben evde annemle kalacam diyomus. doğumdan sonra bizi ne bekliyor bilmiyorum . buyuk oglumla aralarında 6 yas vardi yormasın beni ama kucuk oglum fena.

a
pal
Yok kız bunların geni böyle zayıf hepsi. 190 boyunda adam 63 kiloydu. Protein tozu sporla 72 kiloya çıktı ancak bu kadar aldı. Bizim gende kilolu zaten annesi ilk gördüğünde azcık kilosu mu var demişti. Elimde tostla msjını okumuştum. Msjla tost arasında kalmıştım. Neyse ki sorun bende değil siz çok zayıfsınız demiştim. 🤣🤣🤣 bu arada gerçekten kilolu değildim azcık basenli seksiydim onlar gerçekten çok zayıf 🤣🤣
kadin biraz kilolu olacak arkadaşım. öyle güzel oluyor bence 🫠🫠 yesin bari seninle belki işe yarar azcık daha alır benimki 178 67 kilo çok zayıf geliyor bana yüzmeye gönderecek meme omuz kol yapsın biraz

a
pal

kadin biraz kilolu olacak arkadaşım. öyle güzel oluyor bence 🫠🫠 yesin bari seninle belki işe yarar azcık daha alır benimki 178 67 kilo çok zayıf geliyor bana yüzmeye gönderecek meme omuz kol yapsın biraz
Yapıları öyleyse napsak boş. Misal benim Hayatımın yarı dönemi diyetle geçiyor zaten. İdeal kiloma geliyorum. Sonra bir dönem bir güzel alıyorum. Sonra gene diyet böyle bir serüvenin içindeyim alıştım ama. Bünyede alışmış 60 kilodan sonra yoruluyorum alarmı alıyorum tekrar 50 düşüyorum. 😏

Benimkide aynısı. Normalde benle yatmaz. Sımdı kucagımdan inmiyor. Gece sureklı kucagıma gelıyor. Ama benimki daha bebek. 1.5 yasında çok normal
Evet senin ki kücük ama bizimki 4 buçuk yaş gidiyor ama bir bağlı oldu doğum sonrası xor olacak onu düşünüyorum diyorum bebek doğduğunda ben onu uyutayım baban seni yok diyor alışsın diye önden söylüyorum ama ısrarla daha çok bağli

kuzu bazı erkekler eşleriyle birlikte hamile oluyorlar. aserenler bile varmis.
Aseriyo mu bilmiyorum ama benim hamilelikte sırasıyla gelen güncellemeler bi bakıyorum ona da gelmiş skjxjsjdksjksd ben de 46 ile başladım şuan 29. Hafta 61 kiloyum 🥹 bana da 61 lik tosun diyo... Kaçış yok ama o da kilo aldı 😁😁😁 ben veririm kendi veremeyince görcem ben onu 😂😂

Kızlar eşleriniz dogum hediyesi alacak mı, konustunuz mu beklentiniz neler , benimkine örnek gösterecegim 😁🤪 güncel durumları rica edeyim lütfen 🥳😅
Canım kayınvalidem bana altın kolye yaptırdı ben eşime dedim istiyorum diye eşim annesine demiş. Beni aradı sordu böyle istiyorum dedim anlattım o da yaptırdı. Kızlarımın ismi yazılı kolye. Büyük kızıma künye almıştı ben aradım doğacak kızıma da istiyorum dedim ona da alacak. Annem ve babamdan da yarım altın istedim. Eşimden de gene doğacak kızıma künye istedim çünkü büyük kızıma yaptırmıştı buna da yaptırsın. Valla ben bi tık arsızlaştım 😆 kendime bir de yüzük isticem çünkü büyük kızımda eşimden gene yüzük istemiştim 🤣😁 ben çocuk doğurma bahanesine evi kuyumcuya çeviriyorum bi tık 🤣🤣

Ayyy benimki alamayız filan dedi kayınvalidem sağolsun benden yana oldu olmaz öyle hatıra kalsın alırsınız dedi. Bileklik almak istiyorum günlük takabileceğim, öneriniz varsa alabilirim kızlaaar

Ayyy kızlar benim eşim balık, hiç öyle dendiği gibi duygusal bir balık değil. Diyorum duygusal olmayan balık da bana denk geldi. Oğluşum da balık olacak gibi balık duygusallığı beni korkutmuyor o açıdan 🫣

Bende de Dyson ve Dysondan sonra hiç kullanmadığım Maraton var. Emekleme dönemi kesin lazım robot, o zaman alırız diye alttan alta aşılamıştım fikri ama bugün kurutma makinesi ve robot alalım ihtiyaç madem dedi. Ben şok 🫢 Roborock Q8i inceledim aklıma yattı gibi. Var mı kullanan? Kurutma makinesi ve robot tavsiyesi ben de alabilirim
Canım ben yeni kurutma makinesi aldım Samsung- Çamaşır makinemle hem tip olarak hem de model olarak nerdeyse aynı yan yana koydum çamaşırhane gibi oldu banyo baktıkça hoşuma gidiyor 😆

Eklentiler

• IMG_8095.png
    IMG_8095.png
    155,9 KB · Görüntüleme: 13
4 yaşındakı oğlum resmen bana, daha çok yapıştı sürekli dibimde sürekli bana sarılma kucağa gelme isteği sürekli peşimde okula gitmesine rağmen evde babası varken bile bana yapıştı ya bebek gelecek diye iç güdüselmi neden bilmiyorum ama bazen çok bunalıyorum gece ansızın uyanıp yanıma geliyor zaten sağdan sola dönmek zor oluyor birde o sarılıyor koluma iyice bunalıp kalkıyorum yataktan salona gidiyorum çocuğu olanlar sizin de böyle mı
Aynen benimki bi de tepeme tırmanıyor çıldırırsın zaten iki büklüm olmuşum 😒 göbek göbek diyip karnımı öperken hatta diye ısırıyor karnımı 32 aylık ısırma huyu başladı 😔 karnımı severken pat pat pat yapıştırıyor dirseğiyle dayanıyor. Biz odasına alıştırmıştık bugün kaçamak yaptı salonda uyudu bi yanında ben bi yanında babası sonra babasını tekmeye tekmeleye atmış bi baktım kocam yatak odasında kral hazretleri ben yine maraba 🤨 ehhhh yeterin be dedim ben de kızımın yatağına gittim 😛 hani var ya bizim evde herkes yerine yatıyor sabah farklı yerde uyanıyor diye bir viral yazı hah işte öyleyiz. Mama mama mama diye tüm gün tepemde kreşe giderken iyiydi 8 saat evde yoktu 😜 şimdi Noel tatili çocuk evde hepten yapıştı eşim desen kursu tatilde ay nolur kalkın gidin allahsen diye dehleyesim var 😒

Aynen benimki bi de tepeme tırmanıyor çıldırırsın zaten iki büklüm olmuşum 😒 göbek göbek diyip karnımı öperken hatta diye ısırıyor karnımı 32 aylık ısırma huyu başladı 😔 karnımı severken pat pat pat yapıştırıyor dirseğiyle dayanıyor. Biz odasına alıştırmıştık bugün kaçamak yaptı salonda uyudu bi yanında ben bi yanında babası sonra babasını tekmeye tekmeleye atmış bi baktım kocam yatak odasında kral hazretleri ben yine maraba 🤨 ehhhh yeterin be dedim ben de kızımın yatağına gittim 😛 hani var ya bizim evde herkes yerine yatıyor sabah farklı yerde uyanıyor diye bir viral yazı hah işte öyleyiz. Mama mama mama diye tüm gün tepemde kreşe giderken iyiydi 8 saat evde yoktu 😜 şimdi Noel tatili çocuk evde hepten yapıştı eşim desen kursu tatilde ay nolur kalkın gidin allahsen diye dehleyesim var 😒
Kız her bu saatlerde buradasın gece kuşu 😀

Aseriyo mu bilmiyorum ama benim hamilelikte sırasıyla gelen güncellemeler bi bakıyorum ona da gelmiş skjxjsjdksjksd ben de 46 ile başladım şuan 29. Hafta 61 kiloyum 🥹 bana da 61 lik tosun diyo... Kaçış yok ama o da kilo aldı 😁😁😁 ben veririm kendi veremeyince görcem ben onu 😂😂
🤣🤣🤣 veremez zaten de bir de üste çıkar neyim var çok yakışıklıyım diye üste çıkarlar bir de

Ya bilmiyorum doktorunuz nasıl iyi mi ama bir arkadaşa böyle hep bebek iri normal olmaz bu çocuk dediler sezaryene aldilar kız bebekti. Ama bir doğdu çocuk küçücük biseydi şimdi kilosunu hatırlamıyorum ama. Ya olcumlerde bir yanlışlık var ya da doktorların bazıları bilerek böyle söylüyor sezaryen yapmak için. Yani herkes böyledir demiyorum ama bilemiyorum. Benim doktorum hep sezaryen yapan birisi zaten. Ama bana hiç bebek önden gidiyor demedi. 30+5 te 1688 gramdi.
Benim doktorum da 31+6 da 2000 gram olan bebeğime önden gidiyor demedi. İlk bebeğim iri bebekti. 36_+2 de 3900 doğdu ve mecbur sezaryen oldu. Ama bunda öyle bir şey demedi.

kuzu bazı erkekler eşleriyle birlikte hamile oluyorlar. aserenler bile varmis.
Benimki tüm hamilelik boyunca benim yiyemeceğim şeyleri aşerdi yedi. Deli gibi kokoreç yedi haftada 3 kere falan, sonra midye vs. Doğurayım allahın izniyle hastaneye kokoreç getircem bu gidişte

X