• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aynı şüpheler bendede var aman süpürgeyi sert vurdum bişey oldumu yok yolda araba salladı bişey oldumu.Kafayı yiyelim hep berabet
valla aslınd çok takıyoruz kendi kendimize rahat bıraksakçok güzel geçecekte insan panik oluyo işte.yeter ki bişiy olmasında hiç hareket etmiyim düşüncesinde dolaşıyoruz

Ben de dün adetime 3. Gün kala test yaptırdım beta hcgb 61 çıktı doktor üç gün sonra test tekrarı istedi hamile miyim değilmiyim bilmiyorum

Ya insallah rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin Şen'inde hayırlı olsun canım

Bugun kan testine gidiyorum kizlar idrar testlerim cok muamma atmistim size de fotosunu asiri silik...gecikmemin dorduncu gunu adet olcakmis gibi agrim da cok ortaya ciksin bakalim beklemek stres yapti.

valla ölüyorum bulantıdan yapmadığım kalmadı doktorum ilaç verdi o da bi işe yaramayınca boşu boşuna içmeyeyim dedimmmm siz napıyosunuz çare bulduysanız bizlede paylaşın

valla ölüyorum bulantıdan yapmadığım kalmadı doktorum ilaç verdi o da bi işe yaramayınca boşu boşuna içmeyeyim dedimmmm siz napıyosunuz çare bulduysanız bizlede paylaşın
Doktorunuza danisin ama benim ilk hamileligimde bulantim coktu doktor tavsiyesi uzerine zencefil hapi kullandim eczaneden dozu asmadiktan sonra zencefil hamilelikte guvenilir

CANIM güzel dileklerin için çok teşekkür ederim insallah hepimiz sağ Salim bebişlerimizi kucağımıza alırız

Selam kizlar ben bugun 5haftalik oldum carsamba 5+2olcam kese gorunurmu?
Birde afedersiniz ama iliskiye girince cok hafif cok acik pembe bir lekelenme oldu bu sizce normal mi

Allah yardimcin olsun insallah tez zamanda gecer benim Bulantilar basladi sabahlari ac kalmamaya calis o arttiriyor

Back