- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.736
- 53
- 40
crsamba gunu canim kese icon cagirdi.Doktora gittin mi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
crsamba gunu canim kese icon cagirdi.Doktora gittin mi canım
valla aslınd çok takıyoruz kendi kendimize rahat bıraksakçok güzel geçecekte insan panik oluyo işte.yeter ki bişiy olmasında hiç hareket etmiyim düşüncesinde dolaşıyoruzAynı şüpheler bendede var aman süpürgeyi sert vurdum bişey oldumu yok yolda araba salladı bişey oldumu.Kafayı yiyelim hep berabet
Benımde ilk 80 çıktı hamilelik var ama artışı takıp için istemiştirBen de dün adetime 3. Gün kala test yaptırdım beta hcgb 61 çıktı doktor üç gün sonra test tekrarı istedi hamile miyim değilmiyim bilmiyorum
pazartesi ne kadarlık olmuş olacaksınız acaba?Gordum teyzesi pazartesi gidicem klp atisi icin
Himm hayirlisi olsun cnm hakkımızda benimde olmadi dün regl oldum malesefbenim bu ay da olmadi cnm.. Kan testi yaptirdim 0.07 cikti. Ama hala adette olmadim..
Senin de gazın var mı ben mahvoldum karın ağrısından canım ya hep gazcrsamba gunu canim kese icon cagirdi.
Hamilesin canım hayırlı olsun hoş geldin aramıza güzel güzel artar değerlerinde bebişşni görürsün inş cnmKimse Yok mu kızlar bu konuda bilgisi olan
Doktorunuza danisin ama benim ilk hamileligimde bulantim coktu doktor tavsiyesi uzerine zencefil hapi kullandim eczaneden dozu asmadiktan sonra zencefil hamilelikte guvenilirvalla ölüyorum bulantıdan yapmadığım kalmadı doktorum ilaç verdi o da bi işe yaramayınca boşu boşuna içmeyeyim dedimmmm siz napıyosunuz çare bulduysanız bizlede paylaşın
faz falan yok canim. sisligim indi şükür. yediklerine dikkat et istersen. ben meyve sebzeye döndüm. ilk gebelikten tecrubeliyim. yaza da denk geldi. bu hamilelik insallah guzel olur.Senin de gazın var mı ben mahvoldum karın ağrısından canım ya hep gaz
Sata gore 8 + dollenmeye gore 7 +pazartesi ne kadarlık olmuş olacaksınız acaba?
Sagol bitanem darisi herkesin basinaHayırlı olsun sevindim, darısı kalp atisina o zaman.
Pardon 2 hafta oynuyor kafam.karisti simdi 25 mart satim 2 hafta gec dollenme siz konusu sen bi hesapla.ne olurpazartesi ne kadarlık olmuş olacaksınız acaba?
Allah yardimcin olsun insallah tez zamanda gecer benim Bulantilar basladi sabahlari ac kalmamaya calis o arttiriyorvalla ölüyorum bulantıdan yapmadığım kalmadı doktorum ilaç verdi o da bi işe yaramayınca boşu boşuna içmeyeyim dedimmmm siz napıyosunuz çare bulduysanız bizlede paylaşın