• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Olmaz dimi oynadıktan sonra bi içime şüpe düştü çok bişiy yapmadım ama inş bişiy olmaz sagol canım eskiden annelerimiz hamileylen birsürü şey yapıyomus ama şimdi devir oyle değil insan korkuyo valla
sana sunu diyeyim canim yaşayacagi varsa duruyo. yok ise sebepsiz yere düşüyo. benim dugunumde kuzenim hamileymiş. kanamasi falan oldu. o biliyomus. oynadi zipladi dr. dugunden once buyuk bir ihtimal duser demis. o da dusecek kendiliğinden diye zipladikca ziplamis. ama cocugu su an 4 yasinda.

Günaydın kızlar bişiy sorucam dün bir düğüne gittim bi kere halay vardı duramadım onda oynadım:KK43: ama sonra korktum bişiy olurmu diye şuan5+4teyim bu gün tahlil gostermeye gidicem bişiy olmuşmudur ya rutin agrılarım var ama yinede korkuyorum:KK43:
Kötü düşünüp kötüyü çağırma bence evet hamileyim dikkat edeceğiz ama hasta değiliz oynayacağız yürüyeceğini işimizi yapacağız Allah sağlıkla elimize almayı nasip etsin

sana sunu diyeyim canim yaşayacagi varsa duruyo. yok ise sebepsiz yere düşüyo. benim dugunumde kuzenim hamileymiş. kanamasi falan oldu. o biliyomus. oynadi zipladi dr. dugunden once buyuk bir ihtimal duser demis. o da dusecek kendiliğinden diye zipladikca ziplamis. ama cocugu su an 4 yasinda.
Hadi ya çok teşekkür ederim canim içimi rahatlattın valla kafaya takıyo insan işte ilk hamilelik olunca

Arkadaslar günaydın benim henüz bulantılarım baslamadı ilkinde de olmsmıştı bunda da olmayacak gibi duruyor
Kan değeri az yükselen kese görünmeyen kahverengi lekesi gelen arkadaslar
Bunları ağustos ayında yasadım lütfen dikkatli olun dış gebelik belirtisi olabiliyor
İyi bir doktora görünmenizi tavsiye ederim
Felaket tellalcisi gibi olmayayım ama sizin sağlığınız için uyarmak istedim aynılarını yasadım cünkü

Günaydın kızlar benimde bulantılarım artıyo artık çok yorgun hissediyorum kendimi ara ara göğüslerimde çok acıyo kasıklarıma da ağrı giriyo

merhaba hanımlar
bende 4+4 günlük hamişim:anne::anneadayı:
çok mutluyum hafta sonu öğrendim
Benim belirtilerim;
bel ağrısı, baş ağrısı, mide bulantısıydı tabi bulantı aşırı değildi
Allah nasip ederse ocak annesi olacağım ama ilk bebeğim
Çok tecrübesizim napacam bilmiyorumo_O

Hadi ya çok teşekkür ederim canim içimi rahatlattın valla kafaya takıyo insan işte ilk hamilelik olunca
Aynı şüpheler bendede var aman süpürgeyi sert vurdum bişey oldumu yok yolda araba salladı bişey oldumu.Kafayı yiyelim hep berabet

Back