- 10 Mart 2012
- 264
- 89
- 118
5+4 haftaligimGünaydın canım kaç haftalıksınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5+4 haftaligimGünaydın canım kaç haftalıksınn
sana sunu diyeyim canim yaşayacagi varsa duruyo. yok ise sebepsiz yere düşüyo. benim dugunumde kuzenim hamileymiş. kanamasi falan oldu. o biliyomus. oynadi zipladi dr. dugunden once buyuk bir ihtimal duser demis. o da dusecek kendiliğinden diye zipladikca ziplamis. ama cocugu su an 4 yasinda.Olmaz dimi oynadıktan sonra bi içime şüpe düştü çok bişiy yapmadım ama inş bişiy olmaz sagol canım eskiden annelerimiz hamileylen birsürü şey yapıyomus ama şimdi devir oyle değil insan korkuyo valla
Kötü düşünüp kötüyü çağırma bence evet hamileyim dikkat edeceğiz ama hasta değiliz oynayacağız yürüyeceğini işimizi yapacağız Allah sağlıkla elimize almayı nasip etsinGünaydın kızlar bişiy sorucam dün bir düğüne gittim bi kere halay vardı duramadım onda oynadım ama sonra korktum bişiy olurmu diye şuan5+4teyim bu gün tahlil gostermeye gidicem bişiy olmuşmudur ya rutin agrılarım var ama yinede korkuyorum
Kusma degil ama bulantilar malesef başladı bugun metpamid almayi dusunuyorum insallah keser
Hadi ya çok teşekkür ederim canim içimi rahatlattın valla kafaya takıyo insan işte ilk hamilelik oluncasana sunu diyeyim canim yaşayacagi varsa duruyo. yok ise sebepsiz yere düşüyo. benim dugunumde kuzenim hamileymiş. kanamasi falan oldu. o biliyomus. oynadi zipladi dr. dugunden once buyuk bir ihtimal duser demis. o da dusecek kendiliğinden diye zipladikca ziplamis. ama cocugu su an 4 yasinda.
Amin canım inşallah doğana kadar böyle düşünücez heraldeKötü düşünüp kötüyü çağırma bence evet hamileyim dikkat edeceğiz ama hasta değiliz oynayacağız yürüyeceğini işimizi yapacağız Allah sağlıkla elimize almayı nasip etsin
Bende 5+2 canım dr gittin mi5+4 haftaligim
Evet yükseliyor inşallah da artarak devam eder hepimizin değeri. Sen keseyi gördün mü?Canim sikma canini Allahtan hayırlısı bak yukseliyor bazilarinin ki yavas yukselirmis
Yarın onikibucukta gideceğim bakalım yazarım görünüp görünmediğiniBende 5+2 canım dr gittin mi
Diger ikisinde yatak yorgan gecti insallah bunda sadece bulantiyla kalirBEnim kızımda da öyle oldu 6. Haftada başlıyor günde en az 10 defa su bile içsem çıkarıyorum ilaçta içemiyorum bu yüzden Enerjim 0
Gordum teyzesi pazartesi gidicem klp atisi icinEvet yükseliyor inşallah da artarak devam eder hepimizin değeri. Sen keseyi gördün mü?
İnşallah Allah yar ve yardımcın olsunGünaydın kızlar sanki bugün biraz karnım ağrıyor yarın ilk defa doktora gideceğim inşallah herşey normaldir kese bebek görünür
Aynı şüpheler bendede var aman süpürgeyi sert vurdum bişey oldumu yok yolda araba salladı bişey oldumu.Kafayı yiyelim hep berabetHadi ya çok teşekkür ederim canim içimi rahatlattın valla kafaya takıyo insan işte ilk hamilelik olunca
seninle aynıyuz canim.Bende 5+2 canım dr gittin mi
Doktora gittin mi canımseninle aynıyuz canim.
Hayırlı olsun sevindim, darısı kalp atisina o zaman.Gordum teyzesi pazartesi gidicem klp atisi icin