Aaaaa baya geç bi tarihe almışsın canımdaha gitmdim net göreyim diye sabrediyorm23 aldım randavü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaa baya geç bi tarihe almışsın canımdaha gitmdim net göreyim diye sabrediyorm23 aldım randavü
iştahım benimde var ama yiyesim gelmiyor ama bir başladımmıda yiyorum değişik.bel ağrım falan bitti yerleşti sanırım Allahın izniyle.DUa et canım...bir mutlu bir huzunluym...Bende de wc ve uyku var bi de iştah kabarması fenaaaa bi halde :) öyledir ama ne bileyim tedirgin oluyorum
Ya evet 1 hafta sonra cağırırsa sınavlarım var hem giderim hemde dr gorunurm diye ilçedeyim merkeze her zaman gidemiyorum 1 hafta daha sabredemmmAaaaa baya geç bi tarihe almışsın canım
Ayyyy Can'ım benim ya Allah hepimize hayırlı sağlıklı bir gebelik nasip etsin atfından sağlık sıhhatle hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alalımiştahım benimde var ama yiyesim gelmiyor ama bir başladımmıda yiyorum değişik.bel ağrım falan bitti yerleşti sanırım Allahın izniyle.DUa et canım...bir mutlu bir huzunluym...
İnşallah olumlu sonuçlar alırsın Can'ımRabbim bütün bebek isteyenlere hayırlısı ile versin, Saliha ve Salih evlatlar sahibi olalım inşallah. Bakalım benim tedavimde sonuç verecek mi bu ay 4 gün kaldı
Hımmm sabredebilirsen sıkıntı yok gayet mantıklı bi fikir:)Ya evet 1 hafta sonra cağırırsa sınavlarım var hem giderim hemde dr gorunurm diye ilçedeyim merkeze her zaman gidemiyorum 1 hafta daha sabredemmm
Canim sikma canini Allahtan hayırlısı bak yukseliyor bazilarinin ki yavas yukselirmisÖncelikle tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gunu kutlu olsun.
Bugün kan tahlili için 3.kez acile gittim. Beta hcg en son çarşamba 249du. Bugün yani pazar 832 olmuş. Acil deki doktor pek umutlu konuşmadı. Her iki günde 2 katına çıkması gerekiyordu dedi. Salı tekrar baktırın dedi. Çarşamba tekrar olcturecegim. Perşembe zaten kese için randevum var. Kafam karışık.
Kusma degil ama bulantilar malesef başladı bugun metpamid almayi dusunuyorum insallah keserSelam kızlar
Benim başladı kusmalarım bulantım
amerikada cnmYurtdisinda nerdesiniz 7 haftalik doktor gorebildiginize gore ingiltere degil :))
Günaydın canım kaç haftalıksınnGünaydın kızlar sanki bugün biraz karnım ağrıyor yarın ilk defa doktora gideceğim inşallah herşey normaldir kese bebek görünür
sen bir ker3 halay cekmissin benncumartesi günü epey oynadim. birsey olmaz canim hoplayip ziplamadiktab sonra rabbimin izniyle.Günaydın kızlar bişiy sorucam dün bir düğüne gittim bi kere halay vardı duramadım onda oynadım ama sonra korktum bişiy olurmu diye şuan5+4teyim bu gün tahlil gostermeye gidicem bişiy olmuşmudur ya rutin agrılarım var ama yinede korkuyorum