2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bende de wc ve uyku var bi de iştah kabarması fenaaaa bi halde :) öyledir ama ne bileyim tedirgin oluyorum
iştahım benimde var ama yiyesim gelmiyor ama bir başladımmıda yiyorum değişik.bel ağrım falan bitti yerleşti sanırım Allahın izniyle.DUa et canım...bir mutlu bir huzunluym...

iştahım benimde var ama yiyesim gelmiyor ama bir başladımmıda yiyorum değişik.bel ağrım falan bitti yerleşti sanırım Allahın izniyle.DUa et canım...bir mutlu bir huzunluym...
Ayyyy Can'ım benim ya Allah hepimize hayırlı sağlıklı bir gebelik nasip etsin atfından sağlık sıhhatle hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alalım

Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mu canlı heyecanlı enerji dolu günler olsun inşallah

Canim sikma canini Allahtan hayırlısı bak yukseliyor bazilarinin ki yavas yukselirmis

kizlar gunaydin hepinize
iki gun once kahve rengi lekeler geldi benden ara ara dun kanamam basladi acile gittim doktor iki turlu ultrasondanda bakti keseyi goremedi daha cok kucuk dedi icimden bi ses acaba gec dollenmemi diyor
kan degerlerimde dusukmus bugun doktora tekrar gidecegim eger iki katina artis olursa gebeligim normalmis oyle soyledi hala devam eden arada kramp ve adet sancisi gibi agrilarimda oluyor haberdar ederim

Günaydın kızlar sanki bugün biraz karnım ağrıyor yarın ilk defa doktora gideceğim inşallah herşey normaldir kese bebek görünür

Günaydın kızlar bişiy sorucam dün bir düğüne gittim bi kere halay vardı duramadım onda oynadım ama sonra korktum bişiy olurmu diye şuan5+4teyim bu gün tahlil gostermeye gidicem bişiy olmuşmudur ya rutin agrılarım var ama yinede korkuyorum

sen bir ker3 halay cekmissin benncumartesi günü epey oynadim. birsey olmaz canim hoplayip ziplamadiktab sonra rabbimin izniyle.

Olmaz dimi oynadıktan sonra bi içime şüpe düştü çok bişiy yapmadım ama inş bişiy olmaz sagol canım eskiden annelerimiz hamileylen birsürü şey yapıyomus ama şimdi devir oyle değil insan korkuyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…