2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
6 vya 7 de baslayablr belrtiler bnmde dha gogste dolma yok cnku emdrdm dha once oyuzden 2.ayda baslyablr gogslerde dgsklik bulantlar 6 veya 7 de olblr
Çünkü şu an var ya hiç hamile gibi değilim yemek yiyorum geziyorum göğüslerde sertlik yok bi tek adet olmadım onun dışında her şey çok normal

İnternette bi yazı okumuştum ondan dolayı Tedirgin oluyorum bi de daha önce bi kaybım oldu yine kalbi mi durdu diye düşünüyorum
cnm dha olusmamstr ble kalbi bundn snra olusmya baslar :) bnmde bir dusugum var bu sefer allhn iznyle bu olr insallh

Haklısın ama elimde değil korkuyorum. Bağlanıp alışıp yine kaybedersem diye ödüm kopuyo
bunu ben carsamba gunu doktoruma.dedim. ve benim.iki.anne karninda kaybim var 10. haftalarda. doktorum.kizdi. kötüyu dusunme.psikolojik olarak etkilenirsin. kendine ugraslar bul. tabiki kolay degil.ama ne derler kötüyü düşünüp kötüyü cagirma.

İnşallah Can'ım çok teşekkür ederim elimden geldiğince dua ediyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum bundan sonra biraz daha dikkat edicem

keske gtseydn bnm 4+5 te goruldu kan dgermde 2418 di oyuzden gordm
Gittim ama 4+2 idi ultrasonda görünmedi öğleden sonra da kan almadılar sabah gelmem gerek dediler okul olduğumdan dolayı gidemedim. Doktorum da randevuyu ancak salı gününe verebildi ondan dolayı ertelemek durumunda kaldım maalesef

bilimyoru adte göre 5+6 ama dr biraz daha kucuk dedi yani 4+6 olabilir.kandeğerime 2 kez baktırdım oda 1 hafta önceydi şimdi nasıl bilmiyorum...
Genelde hesaplana adet tarihine göre yapılıyo diyebiliyorum. Keseyi gördünüz mü

Arkadaşlar ya ben 5. Haftadayım ama hiç bi belirti yok ne göğüslerde hassasiyet var ne baş dönmesi mide bulantısı hiç bişey yok tedirgin olmaya başladım. Sizler ne durumdasınız
olma canım bende de yok mide bulantısı ama yavaş yavaş yokluyor.wc sıklığı uykuya meyilim var.bide iştshım biraz kapandı gibi...sende illa mide bbulantısı olması gerekmiyor sapasağlamda gecerebilirsin

olma canım bende de yok mide bulantısı ama yavaş yavaş yokluyor.wc sıklığı uykuya meyilim var.bide iştshım biraz kapandı gibi...sende illa mide bbulantısı olması gerekmiyor sapasağlamda gecerebilirsin
Bende de wc ve uyku var bi de iştah kabarması fenaaaa bi halde :) öyledir ama ne bileyim tedirgin oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…