- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Aminnn onunduygusu çok güzelAmin canim inşallah. Rabbim isteyen herkese tattırsın
Kilo almamaya dikkat edecez cnmAyyy ben de sık acıkıyorum ne yapıcaz bunu
Yok canım aslen Ağrılıyım. Ama orda hiç yaşamadım. Bir yıl Ağrı'da ücretli öğretmenlik yaparken Elazığlı bi arkadaşla tanışmıştım. Şimdi Diyarbakır geliniyim ☺ arkadaşım ziyaretime geldi
merhaba arkadaslar bende bugun itibaiyle 6 haftalik hamileyim . bebegim ocagin ilk haftasi dogacak gibi gorunuyor. BHCG degerim artiyor fakat tam iki kati degil dusuk ya da dis gebelik riski var dedi doktor . 2 mayista ogrendim ilk herkese duyurdum hamileyim diye simdi icimi korku huzursuzluk kapladi net bir sey yok ve bir haftadir deli olacagim . hevesim kursagimda kaldi resmen . progestan kullaniyorum kanamam 1-2 damla kahverengiydi . su an kanama ve agrimda yok . keseyi henuz gormedik carsamba ultrasonda bakacagiz insallah. gogsumde sisme belimde agri ve midemde iki gundur bulanti var. umarim her sey yolundadir . hepimizin hamileliginin sorunsuz gecmesini diliyorum . yazdiklarim konusunda fikri olan ve ayni sureci yasayan varsa bizey soylesin lutfen .
carsamba bizde keseyi gormeye gidecegiz.
sanirim biz 3 ay doldurana kadar gebe oldugumuzdan emin olamayacagiz. bu nedir ya. ne kadar cahilmisim bu konularda hazirlikli olmadigimiz icin hayal kirikligi yasiyoruz. Allah hayirlisini eylesin . tesekkur ederim cevapsiz birakmadigin icinHimmm , tamam o zaman.
Hoş gelmiş, iyi oturmalar. ^_^
Merhaba , hoş geldiniz.
Hayırlısı olsun....
Ve ardından geçmiş olsun..
Insaallah öyle dedikleri gibi bı sorunla karsilamazsiniz.
Kendinize dikkat edin.
Bende cuma günü ilk defa gittim ve kese görünmesine ragmen boş gebelik, olabilir, dedi. Yerle bir oldum. Eve geldim yemekten ondan bundan kesildim. Dün gece de oturup boş gebeliği arastirip durdum.
Sonuç nerdeyse aynı belirtiler. 10 gün sonraya bakıyor herşey.
Dualariniza aminnnn , diyerek Hakkimizda herşeyin hayirlisi olur inşaallah. Diyorum.
Hadi bakalım hayırlısı ile güzel haberler alırsınız insaallah
Diyetisyeni kafaya koydum ben :) başka türlü baş edememKilo almamaya dikkat edecez cnm
Rica ederim ne demek. Amin inşaallah.sanirim biz 3 ay doldurana kadar gebe oldugumuzdan emin olamayacagiz. bu nedir ya. ne kadar cahilmisim bu konularda hazirlikli olmadigimiz icin hayal kirikligi yasiyoruz. Allah hayirlisini eylesin . tesekkur ederim cevapsiz birakmadigin icin
Rica ederim ne demek. Amin inşaallah.
Aynen öyle 3 ay lik süreç çok sıkıntılı imis.
Düşükler ve diğer durumlar bu dönemlerde oluyor.
Bende sirf bu yuzden çevremdeki kimseye soylemedim.
Bi arkadaşın başına gelmişti.
Test yapmış ve herkese söylemişti.
Kızın sürekli agrilari ve kanaması oluyormuş azar azar.
Ama şiddetli agrilari çok oldugundan doktora gidiyorlar.
Kız 2 aylık hamile olmasına rağmen (yeni öğrenmişti 2 aylık oldugunu)kan degerleri çok dusukmus ki zaten 1 özel 2 3 tanede poliklinige gidiyor alttan muaneler de kimisi dış gebelik kimisi düşüyor kimisi düşmüş kimisi düşecek kimisi kist fln derken kız düşük yaptı.
Yani kisacasi tam rayına oturmadan öyle herkese haber vermemek lazım.
Benim hamileligimi Toplasak 5 kişi biliyoruz. Ben eşimen yakın arkadaşım sevgilisi ve eşimin arkadaşı.
bilmiyorum ki canim salı gunu en son vermistim 989 idibirlikte iyi haber alalim insallah. bhgc degerlerin nasildi canim ? ne kadarlik oldun?
Güzel fikir aslında bende mi gitsem hem bebek daha iyi kilo alır benceDiyetisyeni kafaya koydum ben :) başka türlü baş edemem
Şimdilik tek çare o gibi görünüyor:) jinekologla görüştükten sonra bi diyetisyen böylelikle süreç daha iyi olurGüzel fikir aslında bende mi gitsem hem bebek daha iyi kilo alır bence
Senin de anneler günün kutlu olsun :) Bence senin yükselişin normal. benim bir hafta önce 272ydi bir hafta sonra 1003 olmuş. Bir haftada düşük bir yükseliş gibi. doktor normal olduğunu söyledi, dört gün sonra gel tekrar kan değerine bakalım birde keseye bakalım dedi. İnternette araştırdım ama pek bir şey bulamadım. çok merak ediyorum ne olacağını.Hayırlısı..Öncelikle tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gunu kutlu olsun.
Bugün kan tahlili için 3.kez acile gittim. Beta hcg en son çarşamba 249du. Bugün yani pazar 832 olmuş. Acil deki doktor pek umutlu konuşmadı. Her iki günde 2 katına çıkması gerekiyordu dedi. Salı tekrar baktırın dedi. Çarşamba tekrar olcturecegim. Perşembe zaten kese için randevum var. Kafam karışık.
dgerin 1000lerin ustunde goruleblrO zaman benimki de görünür cnm salı gidecem inş alttan muayenede düşük riski var diyolar ama :/
ole riskli olsa baklmzdi kesyi ultrasnda goremzlerse bakrlr var mi yok mu dyeO zaman benimki de görünür cnm salı gidecem inş alttan muayenede düşük riski var diyolar ama :/
6 vya 7 de baslayablr belrtiler bnmde dha gogste dolma yok cnku emdrdm dha once oyuzden 2.ayda baslyablr gogslerde dgsklik bulantlar 6 veya 7 de olblrArkadaşlar ya ben 5. Haftadayım ama hiç bi belirti yok ne göğüslerde hassasiyet var ne baş dönmesi mide bulantısı hiç bişey yok tedirgin olmaya başladım. Sizler ne durumdasınız
Senin de anneler günün kutlu olsun :) Bence senin yükselişin normal. benim bir hafta önce 272ydi bir hafta sonra 1003 olmuş. Bir haftada düşük bir yükseliş gibi. doktor normal olduğunu söyledi, dört gün sonra gel tekrar kan değerine bakalım birde keseye bakalım dedi. İnternette araştırdım ama pek bir şey bulamadım. çok merak ediyorum ne olacağını.Hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?