• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
gittik doktor ofisine malesef telefonda yanlıs anlamısız belli sartlı olan kuralları filan varmıs bizim sigortamızı kabul etmiyorlarmıs simdi baska biyer bakıyoruz

Canım doğum tarihine bakaraktsn bebeğin kesesinin gözükeceni düsünüyorum kan değerinden ziyade ultrasyona girmen daha mantıklı
Karından görünmesede vajinal mutlaka görünecektir ve kanamanın nereden geldiğini de o şekilde göreceklerdir
Eğer sağlıklı bir bebekse zaten devam edecektir
Yine tekrarlıyorum ultrasyona girmelisin orada bişey göremesseniz kana baktırırsın

Cok sagol canm öyle olacak galiba zaten.. Gitmedik yarn sabahbzaten randevum vardi orda bakar gerekirse kanda alir.. Nasib artk yapcak bisey yok düsecekse zaten tutamayiz.. Rabbim saglikli bi sekilde kucagmza almayi nasib etsin cümlemize..

Hanimlar bana akil verin acil..
Demin leke geldi kirmizi cok az doktorumu aradim randevum zaten yarindi dedi git kan ver hemen ben zaten yarnda isticektm senden.. Esime dedim kalk gidelim yarn madem verecez bugun niye gidiyoz sacma dedi gitmedik.. Sinir oldm bende israr etmedim ama sizce gideyimmi?
Yarn once doktora gidip kan veripsonucu bekleyip tekrar gozukmek sacma ne guzel aradanda cikardi hem belki yarn tekrar yapacak degerdeki degisimi gormek icin of napim gidimmi

Doktorun bugün git dediyse dinle istersen.

iyi akşamlar bayanlar. Bende Ocak annesi olcam inşallah. Bu 3. çocuğum. daha Dr gitmedim.

Benim normalde 6.haftam bitmişti.Ben de yazmıştım burada Ocak annesiyim diye. Ama gebeliğim bitti maalesef. Allah sizlere sağlıklı hamilelikler, sağlıklı bebekler nasip etsin

Bat 6 Mayıstı idrar testi pozitif çıktı. Yarın kan testi yaptırmaya gideceğim inşallah. Bir 2018 annesi de benim galiba

Benim normalde 6.haftam bitmişti.Ben de yazmıştım burada Ocak annesiyim diye. Ama gebeliğim bitti maalesef. Allah sizlere sağlıklı hamilelikler, sağlıklı bebekler nasip etsin
Allah tez zamanda yeniden.doldursun.yuregini.karnini kucagini Rabbim.hayirli vakitte hayirli bir evlat ile.mujdelesin.seni

Cok.siddetli gaz sorunu yasayaniniz.var mı kizlar butun.bosluklarimi.dolduruyor resmen
Canım sana çok etkili bir tarif vericem çilek hoşafı iç hergün tarifi su ve şekeri kaynat çilekleri ilave et şekerini kontrol ederek ne kadar çilek kullanacaksan ilave edersin ölçüyü göz kararı yapıyorum sonrada blendırdan geçir tadı Harika çilekte fosfat var ve sindirimi kolaylaştırıyor gaz sorununa çok iyi gelecek benim kurtarıcım oldu hergün 2 bardak içiyorum bulantıyıda önlüyor tesadüfen keşfettim bunu bir deneyin derim

:nazar::nazar::nazar: 2018 OCAK ANNE ADAYLARI :nazar::nazar::nazar:

ANNE ADAYIYAŞŞEHİRSATTAH. DOĞUM TARİHİKAÇINCI ÇOCUKKALP ATIŞITAH. CİNSİYETCİNSİYETBEBİŞİN İSMİ
@MeIodi
29
Adana10.04.2017
15.01.2018
2:emir_bebek::emir_bebek:
--:nazar:
@Veson
35
Tarsus07.04.2017
12.01.20178
@betulardaaaaaa
22
İstanbul12.04.2017
17.01.2018
1:emir_bebek:
@sarikediPasa
34
...07.04.2017
11.01.2018
@oz__
31
İstanbul06.04.2017
12.01.2018
@nur222
34
...02.04.2017
08.01.2018
@_WhitePearl_
34
...01.04.2017
06.01.2018
@Kuebak
24
İstanbul
09.04.2017
14.01.2018
-:nazar:
@kivircikkuzu
29,5
İstanbul
25.03.2017
...
3:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:-:nazar:
@speedy-gonzales
27
İstanbul
05,04,2017
11,01.2018
-:nazar:

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[td] @Nhnbtn
[/td]
[td]27
[/td]
[td]Bursa
[/td]
[td]28.03.2017
[/td]
[td]06.01.2018
[/td]
[td]1:emir_bebek:
[/td]
[td][/td]
[td]-[/td]
[td][/td]
[td]:nazar: [/td]
[/tr]

[td] @gogo7_
[/td]
[td]29
[/td]
[td]İzmir
[/td]
[td]30.03.2017
[/td]
[td]05.01.2018
[/td]
[td]1:emir_bebek:
[/td]
[td][/td]
[td]-[/td]
[td][/td]
[td]:nazar: [/td]
[/tr]

[/td][/tr][td][/td][/tr]
[tr][td]
Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-01-2018

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla...

Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.[/td][/tr]
[/QUOTE]
Beni de ekler misin sat 11nisan 3.bebeğim İstanbul yas 32 dogum 16 Ocak

Selam herkese
6.haftamız hoşgeldi
Telefonda kullandığınız hamilelik uygulaması var mı ?
Hamilelik Rehberi ve dr.banu çiftçi takip ediyorum

Back