• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Iyi yani dimi ya buralarda çok şey okuyoruz ya çok etkileniyorum.Gla göğüslerim acıyo sizinki.Şu kese ve bebek kalp atışını duysaydım ohhh diyecektim bide sınavlarım var stres stres
Benimde goguslwrim çok acıyor uçları sızlıyor bı görsel keseyi

Herkese günaydın nasılsınız hayırlı kandiller diliyorum allah tüm dileklerinizi isteklerinizi kabul etsin inşallah:dua:

Bence de öyle olacak ama takvim ocak gösterdiği için bu topikte kalmak istedim

Evet takvim ocak diyor burada kal hatta istersen Aralık'ta da sohbete katıl Benin kızımda öyle oldu şubat annesi diye orada sohbet ettim ocak oldum Benin bile belli değil ama kısmet.
İnşallah senijde ocak olur

Siz ne zaman keseyi gördünüz ya?? Benim sat 7 Nisa'n beta henüz keseyi görecek kadar yükselmedi pazartesi randevu var beklenen doğum tarihi yakın olunca merak ettim

Ben geçen pazartesi doktora gittim
Doktor altran baktı keseyi bebeği gördü.
15 gün sonra yine gel ultrason ile bakalım dedi.
Eğer gerek görürse yine alttan kalp atışlarına da bakabilir. Kızımda gittiğim doktor 6. Hafta da kalp atışını duydum.
Benimde sat 5 Nisan bu arada

Herkese günaydın nasılsınız hayırlı kandiller diliyorum allah tüm dileklerinizi isteklerinizi kabul etsin inşallah:dua:

Hayırlı kandiller canım.
Dualarınız sizin de kabul olsun

Kızlar geçen hafta hamile olduğumu öğrendiğimden beri kasık ağrım çok oldu şu an yok denecek kadar az bebeğime bişey olmaz dimi tereddüt ediyorum :KK17:

Hayirli sabahlar hayirli kandillar kizlar..
Catlamadan sonra
11. Gün beta 16
13. Gün beta 52
17. Gün 441
Degerim güzel yükselmis anladigm kadariyla ama cok sancim oluyor ara ara.. Hele bu gece cok agir adet sancisi yasadim cok korktum düsük olacak diye..

Merhaba arkadaşlar. Ben bugun kontrole gittim. 6+1 olmuşuz. Kese geçen hafta da görünmüştü. Bugün de sadece kese gördük. Kalp atışı henüz yok. Normal dedi doktor. Haftaya tekrar çağırdı. 9. Haftaya kadar kalp atışı duyulabilir. O yüzden rahat olun.

Benim
3. Çocuk
Sat 27 Mart
Tah doğ tar 01.01.2018
Yaş 37

İstediğinizi sorabilirsiniz kızlar. İlk çocuğumda preaklampsi sebebiyle erken doğum yaptım. İkinci çocukta preaklampsi olmadı ama onda da tansiyon problemim oldu. Şimdi bu gebeliğimde de tansiyon problemi erkenden başladı. Rabbim korusun inşallah bebeğimi
seninle aynı gün sat tahmini doğum tarihimizzzzz benimde ikinci çocuğum olucak inşş

kızlarr benide ekleyin sat 27 mart tahmini doğum 01.01.2018 ikinci çocuğum keseyi gördük kalp atışı için birazdan gidicem

Back