Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gittim canim miniminnacik bir kararti gorduk. ignelere basladik. haftaya carsamba randevu verdiBende çok merak ettim randevu aldm saat 4 e gittin mi merak ettim seni cnm dua ediyorum inşallah keseleri görürüz
Akintim arttı sararma yok ama idrarda sararma arttiGebeligi kesinlesen annelerede borsey sormak istiyorum.. İdrarda kokusuz sararma ve kokusuz sari akintilariniz var mi
evettt duyduk minikin kalp atışlarınıııı herkeslere nasip olsun inş bu mübarek gecede dualarım anne olmak isteyip olamayanlara rabbim nasip etsin inşşşşşşİnşallah duyarsınız.benimde bugun dr. kontrolüm var keseyi görmek için çağırmıştı.bi umut belki kalp atışını duyarım diyorum.haberdar edersin mutlaka.merkala bekliyoruz :)
Canım karından mı duydunuz ne kadar haftalıksın yani kaç+kaçevettt duyduk minikin kalp atışlarınıııı herkeslere nasip olsun inş bu mübarek gecede dualarım anne olmak isteyip olamayanlara rabbim nasip etsin inşşşşşş
Beni de ekleyebilir misin sanırım gözden kaçtım :)Kızlar tabloya eklenmeyenler gözümden kaçmış olabilir özelden msj atabilirler mi eklenmek isteyenler pc yi açıp onları da ekleyim şimdi telden giriyorum
Beni de ekleyebilir misin listeye. İlk çocukKızlar tabloya eklenmeyenler gözümden kaçmış olabilir özelden msj atabilirler mi eklenmek isteyenler pc yi açıp onları da ekleyim şimdi telden giriyorum
Kızlar tabloya eklenmeyenler gözümden kaçmış olabilir özelden msj atabilirler mi eklenmek isteyenler pc yi açıp onları da ekleyim şimdi telden giriyorum
6000 görmus yengemArkadaşlar Bebek kesesini ne Zaman gördünüz
Kaçıncı haftaydı acaba6000 görmus yengem
14-21 Mayıs uygulama mı o nedir CNm?14-21 mayıs uygulama ile takip ediyorum
Karından baksa gözükmezdi ama altran olduğu için belki gördü doktor
Gayet normal.ben de değeri pazartesi öğrendim ama henüz kese görülecek kadar değil.gitsem belki cuma vajinal görür ama kontrolüm pazartesibenimde Sat 6 Nisan
pazartesi gittiğimizde 4+4 'tü
doktor göremedi birşey
İnşallah CNm inşallah rabbim nasip etsin inşallahVeson ocak annesi olmak sana nasip oldu. Inşallah şubat annesi olmakta bana nasip olur canım...
bebek icin erken degil mi sadece yolk kesesine bakiyolar onu goremedi mi. o varsa bebek de olusur kiBen 6 haftalik hamileyim gecen hafta kese gorunmedi bugun gorundu gorunmesine sevineyim doktorun moralimi bozmasina mi uzleyim bilemedim kese olmasi gerekenden kucuk dedi bebekte yok dedi moralim cok bozuk