• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bisey sorucam bu arada bu hamilelik takvimini bir turlu ekleyemedim ben nasil yaptiniz acaba detayli anlatirmisiniz

merhaba bebek bekleyenleri tebrik ediyorum ins saglikla gelsin kuzular
isteyenlerede ins en kisa zamanda hayirlisiyla nasip olsun ins
bende 4 gun once ogrendim persembe ilk kontrolumuz :KK200:

Günaydın güzel mi güzel anne adayları maşallah bize:anneadayı::nazar:

Günaydın kızlar. Çok fena gaz problemi yaşıyorum onerceginiz bisey vr mi sizler nasılsınız ?

Keseyi gördük ama kalp atışına erken sanırım normalde 8. Hafta ama 6 dan sonrada duyan oluyor.

Sneinle bir yerden tanışıyoruz sma çıkaramadım :eğlence:
Siz ne zaman keseyi gördünüz ya?? Benim sat 7 Nisa'n beta henüz keseyi görecek kadar yükselmedi pazartesi randevu var beklenen doğum tarihi yakın olunca merak ettim

biraz sonra kafa düşer ama uykusuzluktan. gerci bugunler iyi gunlerimiz. son aylarda hic uyku olmayacak.
Herkes ayni şeyi söylüyor. Korku filminin ikinci serisini beklet gibiyim:KK70::KK70:birinci seride bulantı Yok hala. Sadece belimin ikiye kesildiğini hissediyorum :KK59:

Herkes ayni şeyi söylüyor. Korku filminin ikinci serisini beklet gibiyim:KK70::KK70:birinci seride bulantı Yok hala. Sadece belimin ikiye kesildiğini hissediyorum :KK59:
tecrübe ile sabittir. benim bir dogum oldu. tisildayip duruyodum son zamanlarda..uykuda neymis. tuvalete gitmekten uyuyamayacaksin zaten. birde sisecen o da cabasi

tecrübe ile sabittir. benim bir dogum oldu. tisildayip duruyodum son zamanlarda..uykuda neymis. tuvalete gitmekten uyuyamayacaksin zaten. birde sisecen o da cabasi
Yaaa sorma uykusuzluk sebebimin baş suçlusu tufalet. Bi ayağım lavaboda yaaa. Bu gece artık halsizlikten kalkamadım lavaboya. Grip de olmuşum. Sabah idrar torbam patlayacak sandım

Yaaa sorma uykusuzluk sebebimin baş suçlusu tufalet. Bi ayağım lavaboda yaaa. Bu gece artık halsizlikten kalkamadım lavaboya. Grip de olmuşum. Sabah idrar torbam patlayacak sandım
bugunler iyi gunlerin. hele karnin sissin asagi baski yapsin sen.gor.:KK76::KK76::KK76:

Bende de bazen gaz oluyor ama astımım ben benim gibi bahar değişiklikten etkilenen var mı?

Back