- 13 Şubat 2016
- 131
- 94
- 98
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3. Güya ya dun cok yoruldum heralde disarida bir az işimiz vrdi o beni yordu sanirim....birde bebek olunca 2ye katlandi yorgunluk tesekkur ederimgun icinde ne kadar yorulursan aksama o kadar sancin olur . Bu 9 ay bole olacak unutma
Bence de öyle olacak ama takvim ocak gösterdiği için bu topikte kalmak istedimPapatyam321 senin yüksek ihtimal aralık bebeği olcak
biraz sonra kafa düşer ama uykusuzluktan. gerci bugunler iyi gunlerimiz. son aylarda hic uyku olmayacak.Günaydın kızlar gece yaramayıp sabah erken kalkan herkese büssürü günaydın
Siz ne zaman keseyi gördünüz ya?? Benim sat 7 Nisa'n beta henüz keseyi görecek kadar yükselmedi pazartesi randevu var beklenen doğum tarihi yakın olunca merak ettimKeseyi gördük ama kalp atışına erken sanırım normalde 8. Hafta ama 6 dan sonrada duyan oluyor.
Sneinle bir yerden tanışıyoruz sma çıkaramadım
Herkes ayni şeyi söylüyor. Korku filminin ikinci serisini beklet gibiyimbirinci seride bulantı Yok hala. Sadece belimin ikiye kesildiğini hissediyorumbiraz sonra kafa düşer ama uykusuzluktan. gerci bugunler iyi gunlerimiz. son aylarda hic uyku olmayacak.
tecrübe ile sabittir. benim bir dogum oldu. tisildayip duruyodum son zamanlarda..uykuda neymis. tuvalete gitmekten uyuyamayacaksin zaten. birde sisecen o da cabasiHerkes ayni şeyi söylüyor. Korku filminin ikinci serisini beklet gibiyimbirinci seride bulantı Yok hala. Sadece belimin ikiye kesildiğini hissediyorum
Yaaa sorma uykusuzluk sebebimin baş suçlusu tufalet. Bi ayağım lavaboda yaaa. Bu gece artık halsizlikten kalkamadım lavaboya. Grip de olmuşum. Sabah idrar torbam patlayacak sandımtecrübe ile sabittir. benim bir dogum oldu. tisildayip duruyodum son zamanlarda..uykuda neymis. tuvalete gitmekten uyuyamayacaksin zaten. birde sisecen o da cabasi
bugunler iyi gunlerin. hele karnin sissin asagi baski yapsin sen.gor.Yaaa sorma uykusuzluk sebebimin baş suçlusu tufalet. Bi ayağım lavaboda yaaa. Bu gece artık halsizlikten kalkamadım lavaboya. Grip de olmuşum. Sabah idrar torbam patlayacak sandım
hapsirmaktan bir hal.oluyorum ozellikle sabahlari. bahar geldi beni de korkutuyo.Bende de bazen gaz oluyor ama astımım ben benim gibi bahar değişiklikten etkilenen var mı?