- 9 Mayıs 2017
- 215
- 156
- 103
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biraz sonra kafa düşer ama uykusuzluktan. gerci bugunler iyi gunlerimiz. son aylarda hic uyku olmayacak.
bugunler iyi gunlerin. hele karnin sissin asagi baski yapsin sen.gor.
Kızlar bişey sorcam yorum yapın lutfen hamile olduğumu öğrendiğinde kan tahlilim 80 di bir gın sonra kan tahlili yapıldı 243 olmuştu sizce Artış nasıl 1 gunde.dr daha yeni dedihapsirmaktan bir hal.oluyorum ozellikle sabahlari. bahar geldi beni de korkutuyo.
canım 2 gün geçti adeti dün test yaptım negatif 8 mayısta olmam lazım dı hiç şaşmazdı amaHımm güzel kaç gün var canım adetine kırmızılar gelmeden umut kesilmez
di mi oyyyy oyyyy olsunnteknolsunda cekeriz beeeGünaydın kızlar. Uykusuzluk mu var daha bu aylarda. Ben daha kafam havadayken uyuyorum zaten aşırı uyku yapıyor bana bu aylarda. Sarhoş gibi geziyorum evin içinde. Ama dediğin gibi son ayları düşününce iyiki de uyuyorum diyorum. Son aylar doğduktan sonraki uykusuz geceler gazıydı göbeği düştüydü dişi çıktıydı abooo uyuyun kızlar kurban oluyum uyuyun
o çiş.muhabbeti öldürür zaten.birde ben calisiyo olacagim. diger dogum.guzel denk gelmisti son zamanlar yaz tatilindeydik. bunda okulda olacagim.Ikide bir çişim geldi acaba diye tuvalete taşınmalar hatta tuvalette yatmalar. Yüz üstü yatmak için formüller aramalar
benimde ilk ogrendigimde 24 du degerim iki gun sonra verdigimde 109 olmustu. gayet guzel.ilerliyor denildu.Kızlar bişey sorcam yorum yapın lutfen hamile olduğumu öğrendiğinde kan tahlilim 80 di bir gın sonra kan tahlili yapıldı 243 olmuştu sizce Artış nasıl 1 gunde.dr daha yeni dedi
bende bulantilar arada yokluyor. artik folik asiti ve aspirini gece almaya basladim. bayagi etkiledi. bel.agrisi olmuyo ama ayakta cok durunca kasiklarda agri.oluyo.herkese günaydın;
Bende de çok bel ağrısı oluyor. Mide bulantısı da cabası
Iyi yani dimi ya buralarda çok şey okuyoruz ya çok etkileniyorum.Gla göğüslerim acıyo sizinki.Şu kese ve bebek kalp atışını duysaydım ohhh diyecektim bide sınavlarım var stres stresbenimde ilk ogrendigimde 24 du degerim iki gun sonra verdigimde 109 olmustu. gayet guzel.ilerliyor denildu.
Aspirin niye kullanıyorsunuz?bende bulantilar arada yokluyor. artik folik asiti ve aspirini gece almaya basladim. bayagi etkiledi. bel.agrisi olmuyo ama ayakta cok durunca kasiklarda agri.oluyo.
ben henüz doktora gitmedim önümüzdeki hafta gidicem henüz bi ilaç kullanmıyorum özellikle sabah serviste çok bulanıyor midembende bulantilar arada yokluyor. artik folik asiti ve aspirini gece almaya basladim. bayagi etkiledi. bel.agrisi olmuyo ama ayakta cok durunca kasiklarda agri.oluyo.
Kraker iyi gelir bende dr henüz gitmedim ama sağlık ocağı folik kullan dedi kullanıyorumben henüz doktora gitmedim önümüzdeki hafta gidicem henüz bi ilaç kullanmıyorum özellikle sabah serviste çok bulanıyor midem
Olsun yaaa evet can sıkıcı şeyler ama bebişlerimiz için katlanıcaz.bugunler iyi gunlerin. hele karnin sissin asagi baski yapsin sen.gor.
Benim bahardan mı bilmiyorum grip oldum öksürük de cabasıBende de bazen gaz oluyor ama astımım ben benim gibi bahar değişiklikten etkilenen var mı?
Bende de ara ara öksürük oluyor.Bazen nezle hali gibidir oluyor mevsimdendirBenim bahardan mı bilmiyorum grip oldum öksürük de cabası
Bende çalışıyor olucam o dönemdeo çiş.muhabbeti öldürür zaten.birde ben calisiyo olacagim. diger dogum.guzel denk gelmisti son zamanlar yaz tatilindeydik. bunda okulda olacagim.
Neden aradın ki bi terslik yok inşallahdoktoru aradim hastaneye gel dedi. stres aldi beni. kendimi cumartesiye sartlandirmistim.
ya gebelik.olustu mu benim haberim olsun demisti. degerler artinca haber edeyim dedim. hastaneye gel dedi.Bende çalışıyor olucam o dönemde
Neden aradın ki bi terslik yok inşallah