• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
hamile ve hamile kalmak isteyen arkadaşlar hoşgeldiniz.. doktorum kese kan degerin 1500 oldugunda gozukur dedi oyle de oldu tabi vajinal ultrasonda gözüktü bilginize..

Bu arada kızlar
Hamilelerin duaları kabul olur.
Kuzenimin bebeği 5 gün önce doğdu Doğum anında yada sojrs tam bilinmiyor oksijensiz kaldığından ölü doğdu ama yaşattılar.
Şimdi yoğun bakımda yaşıyor çok şükür.
Ama oksijensiz kalmasının bir bedeli olabilir lütfen dualarınızda ona da yer verin dağlıkla annesinin kollarına gelsin..

Merhaba arkadaşlar. Ben bugun kontrole gittim. 6+1 olmuşuz. Kese geçen hafta da görünmüştü. Bugün de sadece kese gördük. Kalp atışı henüz yok. Normal dedi doktor. Haftaya tekrar çağırdı. 9. Haftaya kadar kalp atışı duyulabilir. O yüzden rahat olun.

Benim
3. Çocuk
Sat 27 Mart
Tah doğ tar 01.01.2018
Yaş 37

İstediğinizi sorabilirsiniz kızlar. İlk çocuğumda preaklampsi sebebiyle erken doğum yaptım. İkinci çocukta preaklampsi olmadı ama onda da tansiyon problemim oldu. Şimdi bu gebeliğimde de tansiyon problemi erkenden başladı. Rabbim korusun inşallah bebeğimi
Canım merhaba bişey sorabilirmiyim hamilelik belirtilerin neler

Merhaba kızlar, ben de hamile olduğumu 2 gün önce öğrendim.İlk idrar testi yaptım 2 belirgin çizgi çıktı.Sonra gidip kan testi yaptırdım.3459 çıktı hcg değerim.Çok şaşkınım henüz.Yarın randevu aldım, doktora gidicem.Allah tüm hamişlere bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Tüm bebek isteyenlere de en kısa zaman da müjdeli haber almayı nasip etsin.

Canım merhaba bişey sorabilirmiyim hamilelik belirtilerin neler
Benim ilk belirtim ağız tadımın bozulması oldu. Kasıklarda batma şeklinde ağrı da vardı. Yalnız en çok dikkatimi çeken vajen yumuskligiydi. Sadece bunu ilk kez hissettim. Onun dışında evet kesin hamileyim diyebilecegim net bir şey olmadı

Benim ilk belirtim ağız tadımın bozulması oldu. Kasıklarda batma şeklinde ağrı da vardı. Yalnız en çok dikkatimi çeken vajen yumuskligiydi. Sadece bunu ilk kez hissettim. Onun dışında evet kesin hamileyim diyebilecegim net bir şey olmadı
Saol canım cevap verdiğin için peki göğüs ağrısı olmadimi

Merhaba kızlar, ben de hamile olduğumu 2 gün önce öğrendim.İlk idrar testi yaptım 2 belirgin çizgi çıktı.Sonra gidip kan testi yaptırdım.3459 çıktı hcg değerim.Çok şaşkınım henüz.Yarın randevu aldım, doktora gidicem.Allah tüm hamişlere bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Tüm bebek isteyenlere de en kısa zaman da müjdeli haber almayı nasip etsin.

Hayırlı olsun canım değerin yüksek çık güzel.
Sağlıkla al kucağına ❤️

Bizde bugün 5+5iz. İlk cumartesi kontrole gideceğim. Yani 6+1de inşallah herşey yolunda gider hem keseyi görüp hem de kalp atışlarını duyabiliriz

Back