Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Ya kızlar 35+5 olduk biz ikiz gebelik ama iki gündür bacaklarımı açıp yürüyemiyorum affedersiniz özel bölgem de çok ağrı olmaya başladı benim gibi olan varmı aranızda ne yapmam lazım
Bende de 34de çok yoğun bir şekilde başladı maalesef, doğuma hazırlanıyor beden, çatı ağrısına bir çözüm yok… egzersiz ve ilişki belki bir nebze rahatlatabilir fakat anlık sadece :/

Ya zaten uzaninca ve geceleri başlıyor skndsndkd dengesiz biraz çözemedim sabaha kadar olur şimdi bi ama gün içinde pek yok 🥹

Valla zaten devlette doğum olacağı için özel gibi şeyler yapamam ama özele de gitseydim yapmazdim bunlara ilgim yok :( misafir de istemiyorum soguk nevalelik içimde var skxbjsbdjdhdjdj içinden geliyorsa ve hevesin varsa yapabilirsin bence 🥰
Ya aslında ben de istemiyorum ama toplum baskısına kapıldım sanırım😒

Kızlar ya ben hastaneye süsleme planlamadım, şart mı bi balon malon alsam mı sizce?

Bir de ikramlık da düşünmedim, bi çikolata sipariş ettim yetişir mi bilmiyorum yetişmezse random bi yerden bebek çikolatası alacağım, ek ne planlamak gerekir sizce
Ben sadece kapı süsü alıcam yanıma bu kadar canım hiç uğraşamam gerisiyle, zaten normal doğumu bekliyorum ne zaman olacağı belli değil anne baba kardeş dışında kimsenin de gelebileceğini sanmıyorum bakalım

Ben sadece kapı süsü alıcam yanıma bu kadar canım hiç uğraşamam gerisiyle, zaten normal doğumu bekliyorum ne zaman olacağı belli değil anne baba kardeş dışında kimsenin de gelebileceğini sanmıyorum bakalım
Gelmemeleri çok daha uygun bence, annenin de bebeğin de bağışıklığı düşük kar kış tam grip zamanı..
yani işte aslında dürüst olmam gerekirse en yakınlar hariç kimseyi istemiyorum yine de gelen olacaktır, çikolata hariç böyle bişey ikram etmek gerekir mi onu düşündüm ben de ama ikram=uzun oturmak anlamına geliyor, vazgeçtim.

B
Ya zaten uzaninca ve geceleri başlıyor skndsndkd dengesiz biraz çözemedim sabaha kadar olur şimdi bi ama gün içinde pek yok 🥹

Valla zaten devlette doğum olacağı için özel gibi şeyler yapamam ama özele de gitseydim yapmazdim bunlara ilgim yok :( misafir de istemiyorum soguk nevalelik içimde var skxbjsbdjdhdjdj içinden geliyorsa ve hevesin varsa yapabilirsin bence 🥰
Bende öyle şeylerle uğraşamam doğum yapmışım gelenler çikolata getirsin hatta bu adetler lohusalığı ayyuka çıkarıyor diye düşünüyorum lohusaya ziyarete gidilmez lohusada hiçbişey yapmak zorunda değildir sünnet edip kurban kesip mevlüt vereceğiz biz sadece

Konuştum kuzu tamam şimdilik doğuma odaklan zaten ilk 40 günü gelmeyecekler, sonrası için bir çare buluruz dedi ☺️ hay Allah sevindiğim şeye bak 😂😂 “alanımı bana veriyorlar, rahatlığımı geri alacağııııımmmm” diye seviniyorum. Ben de tabi bu dedikleri işe yetinmedim: “sadece ihtiyaç duyulduğunda, özlediklerinde de sadece 10 günlüğüne değil de ayda en fazla 1-2 günlüğüne gelsinler, bir de gelmeden müsait misiniz diye sorsunlar dedim” ben onları çok seviyorum, bu kadar da olmaz, ara yolu buluruz dedi benim şalter attı tabi. Git onlarla yaşa istersen dedim 😂😂 sonra da odadan çıktım
Çok güzel yapmışsın en azından tepkini belli etmişsin oda yer etmiştir kocanda yavaş yavaş ailende istediğin huzuru yakalarsın canım bunlar lüks değil huzurlu rahat çekirdek ailenle yaşam hakkı yeterli maddiyat varsa herkesin hakkı bu amaçla evlenip yuva kuruyoruz zaten 🙏🏻🌸🥰

Kızlar ya canım çok sıkkın. Kimliğimi kaybettim çok ta hastayım evden çıkacak halim yok. Her an doğurcam diye korkmaya başladım suyum sancım gelse kimliksiz doğuma almazlar dimi ne yapıcam ben herşey üst üste geldi :'(

Günaydın kıslar bizimde bugün doktor muayenemiz artı anestezi doktoru ile muayenemiz var 35 te erken gebelik riskinden 37 ye kadar gelebildik çok mutluyum 😍 Bugün tam 37 olduk bakalım 38 in pazarlığına gircem bugün doktorla o en geç 37+4 te alırım diyordu tansiyonum çok çıkmadı durabildiği kadar dursun kuzum 🥰 Bir de sezeryan da olsa kendisi gelsin gününü belirlesin istiyorum İpek te ki gibi bir işaret 🤣 Ama bakalım ne olacak çok heyecanlıyım bir yandan da doğsun diye hayal ediyorum bugün artık öğrenmiş oluruz herhalde içerdeki durumlar nasıl bakalım 😍🥰

Ayyy kızlaaarrr 😞😞😞 benim minnoşum çok hareketlidir, çok huyludur.. karnımı kaşısam rahatsız olur.. yarım saat kadar önce uyudum hareketlerini hissederek yattım.. uyumuşum, hafif bir karın ağrısı hissettim ama şiddetli değildi, ben biraz pozisyon değiştirsem başlardı kıpırdanmaya ama bir baktım yok, dürttüm, salladım biraz, yok.. su içtim WC’ye gittim hareketlerini hissedeyim diye yine yok 😞😞nasıl korktum nasıl korktum anlatamam.. meğer derin uykudaymış hanımefendi.. sonradan sonraya tepki verdi.. ayy doğuma günler sayarken nasıl telaşlandım kafamdan neler geçti anlatamam birkaç saniyede.. Allah hepimizi yavrularımıza sağlıkla sıhhatle kavuştursun, şu birkaç dk içinde bile cehennemi yaşadım resmen😫😫😫
Doğuncada görürsün bu sıralar uykuları çok derin oluyor ve günün 16-17 saatini uykuyla geöiriuorlar bende çok endişeleniyorum bazen

Çok güzel yapmışsın en azından tepkini belli etmişsin oda yer etmiştir kocanda yavaş yavaş ailende istediğin huzuru yakalarsın canım bunlar lüks değil huzurlu rahat çekirdek ailenle yaşam hakkı yeterli maddiyat varsa herkesin hakkı bu amaçla evlenip yuva kuruyoruz zaten 🙏🏻🌸🥰
Evet kuzum çok haklısın, bunu anlamayan zihniyetler var maalesef. Konuştuğumuz iyi oldu. Yoksa evde kendi kendime konuşmaktan kafayı yiyecektim 💚

Bende o iş öyle olmuyor ya konuşma hakkı verdiler mi suyunu çıkarırım 😂😂 bir de diyor ki imkanım olsa onun ailesi ile hep beraber yaşarız. Tabi tabi evlerinde tadilat varken bizde 2 hafta kaldılar ailecek ne zaman gidecek bunlar diye annesini dürtmeye başlamıştı. Sırf bana inadına konuşuyor yani 😂😂
Burda asıl hata aslınds hepbirlikte yaşamak sen ne kadar haklı olsanda haksız olarak görülürsün benim kv deyede her haftasonu torunları geliyor birlikte otursak bende dayanamam ama busefer oda derki ben görmek istiyorum hiçbir konuda anlaşma sağlanamaz Allah yardımcın olsun baştan sana neyi istemesen kötü gelin olursun ama şimdi gerçekten insanlar daha yalnız eskisi gibi değil bende kaldıramıyorum yalnız büyümüşüz sakinlikte akrabalardan uzak şuan yapamıyorum eşimin annesiyle uzun süre kalmayı falan en ufak sesten çıldırıyorum sessizliğe geçmem gerekiyor

Bende o iş öyle olmuyor ya konuşma hakkı verdiler mi suyunu çıkarırım 😂😂 bir de diyor ki imkanım olsa onun ailesi ile hep beraber yaşarız. Tabi tabi evlerinde tadilat varken bizde 2 hafta kaldılar ailecek ne zaman gidecek bunlar diye annesini dürtmeye başlamıştı. Sırf bana inadına konuşuyor yani 😂😂
Siz de kendi yiğenlerinizi sevdiğiniz akrabaları çağırın hep birlikte yaşayın o zaman 🥳🥳 Öyle oluyormuşsa :)) Konuştuğunuz çok iyi oldu sevindimm çözüm bulmanıza 💕🎈

Kızlar günaydın aranızda öğretmen olup doğum öncesi izne ayrılanlar ayrıldığımızı hangi sistemde görebiliyoruz . Ne zaman başlamamız gerektiğini
Günaydın, ben 36. Haftamda izne ayrıldım mebbiste doğum öncesi analık 25 gün şeklinde girilmiş, çocuk doğunca da geri kalan izin girilecek. 112 gün iznimin olduğu söylendi idare tarafından, geriye doğum sonrası için 87 günüm kalıyormuş

Kızlar günaydın aranızda öğretmen olup doğum öncesi izne ayrılanlar ayrıldığımızı hangi sistemde görebiliyoruz . Ne zaman başlamamız gerektiğini
Canım ben 32. Hafta çalışabilir raporu aldım yasal olarak 37. Haftaya kadar çalışabiliyoruz. Pazartesi müdür aradı senin çalışamaz durumunu bugün başlatıyoruz dedi ve 38. Haftaya girdim çok şükür 🙏 e nabız raporlarımdan görmüştüm sanırım

Sağlık bakanlığı istirahat raporları kısmından bakabilirsin, benimkinde bitiş tarihi yok ama hastane tarafından elime verilende izin başlangıç tarihi vardı (okula teslim ettiğim)

Back