hayırlara vesile olsun canım inşallah..bugün başdönmesi var birde uyku hali acayip bir görsen...demin bir arkadaşın yanına çay içmeye gitmiştim kurumda...kendi odama zor geldim acayip baş dönmem dengesizlik gibi yani değişik...hayırlara çıksın inşallah...belirti için erkenmi sence canım?bugün iğnenin 8.günü...
Amin gülüm..Allah razı olsun kuzum..inşallah Rabbim nasip etsin cümlemize...kızımın dua edişini bir duysun yüreğin burkulur..çok üzülüyorum ya...ne zaman doğacak kardeşim dedi dün yine...sen çok dua et olacak kızım inşallah dedim...Ablacım herkesin bünyesine göre farklı etkiler yapıyor,
nasip inşallah rabbim nasip edicek,
sen gönlünü ferah tut,
kızın abla olucak inşallah..
Amin gülüm..Allah razı olsun kuzum..inşallah Rabbim nasip etsin cümlemize...kızımın dua edişini bir duysun yüreğin burkulur..çok üzülüyorum ya...ne zaman doğacak kardeşim dedi dün yine...sen çok dua et olacak kızım inşallah dedim...
Amin gülüm inşallah.. Hepimiz için duâ ediyorum. Rabbim bu yolda kimseyi boş çevirmesin inşallah canım..Oyy kıyamam kuzuma,
kardeş gibisi var mı..
İnşallah ablacım dilimizden dualar eksik olmasın.
Bu ay inşallah bize nasip olsun. .
Amin gülüm inşallah.. Hepimiz için duâ ediyorum. Rabbim bu yolda kimseyi boş çevirmesin inşallah canım..
aynen öyle canım..çok doğru..herşey Rabbimin elinde..Amin inşallah ablacım, kaderde ne varsa o .
Profiline bir söz yazdım, o kadar doğru bir söz ki o.
Rabbimden habersiz yaprak bile düşmezmiş..
O biliyor doğru zamanı bize düşen tevekkül..
Insallah bende :)İns burann annesi olurum ben:)
Cnm senn adetn gectmiInsallah bende :)
Ben ayin 14nisan yani adet oldum 16 nisanda klomene basladim cuma kontrole gidicem doktora pazartesi gittim klomene iyi yapmmisin baslamissin cuma idrara sıkışık gel dedi 23 nisandan sonra hamile kalabilecegim gunler basliyor bakalim bu ay iyi caliscam hep yapiscam kocaya :)Cnm senn adetn gectmi
Senn gecmemis benim tm 12 gun gecti dun kanda negatf ckti: (Ben ayin 14nisan yani adet oldum 16 nisanda klomene basladim cuma kontrole gidicem doktora pazartesi gittim klomene iyi yapmmisin baslamissin cuma idrara sıkışık gel dedi 23 nisandan sonra hamile kalabilecegim gunler basliyor bakalim bu ay iyi caliscam hep yapiscam kocaya :)
Heheh hoşgeldinMerhabalar , bende bu aya talibim aralık olmadı malesef
Aminnn inşallahSelam kızlar, inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız. =)