2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Olur kuzum hic kafaya takmiyoruz bu ay bal tarcin corek otuda yapiyorum ben cuma ogrencem kac yumurtam var kismet bakalim bu ay allah vercekmi
Cn mburda arkdsm o karsmla hamile kaldi kiz bugun ogrendi hamile oldgnu kan degryle:) ins sende hamilesndr cnm

Cn mburda arkdsm o karsmla hamile kaldi kiz bugun ogrendi hamile oldgnu kan degryle:) ins sende hamilesndr cnm
Insallah bu ay kalirim canim sirf bebe hatirina yiyorum valla cok pis bisey bu corek otu karisimi ben 23 unden ay sonuna kadar kocaya yapiscam yarin cuma kontrolum var bakalim yumurtalar ne boyutta gorucem sonra iliski cizelgesi alcam yola devam :)

Ne durumdasin canim. Ben bu ay femara kullandim 16. Günde yani bugün yumurtam 28 mm olmuş hemen ovitrella vuruldum bakalim artk
Canim ben klomen kullaniyorum bu aksam bitiyor yarin cuma doktor kontrolum var kac yumurtam var kac mm ona bakicak benim 23 nisandan sonra mayis ayinin 3 une kadar hamile kalabilecegim tarihler bol bol caliscam ben umutluyum bu ay

Insallah bu ay kalirim canim sirf bebe hatirina yiyorum valla cok pis bisey bu corek otu karisimi ben 23 unden ay sonuna kadar kocaya yapiscam yarin cuma kontrolum var bakalim yumurtalar ne boyutta gorucem sonra iliski cizelgesi alcam yola devam :)
İns olur canm vallahi ben icemyrm midem bulanyr ins cabalarmz bos ckmaz cnm

İns olur canm vallahi ben icemyrm midem bulanyr ins cabalarmz bos ckmaz cnm
Ay beni bi gorcen bir kasik cay tabagina aliyorum hemekten yarim saat once az az alip agzima cigniyorum bi 10 dakika suruyo bir kasik corek otu bal tarcini bitirmek ole cabaliyorum yani

Ay beni bi gorcen bir kasik cay tabagina aliyorum hemekten yarim saat once az az alip agzima cigniyorum bi 10 dakika suruyo bir kasik corek otu bal tarcini bitirmek ole cabaliyorum yani
İns hayrli haberlerini beklyrm cnm

Ne durumdasin canim. Ben bu ay femara kullandim 16. Günde yani bugün yumurtam 28 mm olmuş hemen ovitrella vuruldum bakalim artk
Bu arada 36 saat sonra iliski diyor doktor o sure dolunca 3 gun ust uste yap iliskiyi sonra 1 gun arayla 5 gun daha devam et yeter bu kadar deme hic haberin olsun canim bol bol calis

Insallah kuzum hepimiz icin dua ediyorum benim 9 yasinda kizim var onada klomenle hamile kalmistim ama 2. Ay kullandigimda bu seferde 2. Ayim bakalim
Benim de 6 yaşında kızım var. Bende ona klomenle hamile kalmıştım. Bu seferki nazlı çıktı.. Aslında haziran 2016 da hamile kalmıştım ama 12 haftalıkken kalbi durdu yavrumun zorunlu kürtaj oldum. Bu ayda aşılama yapıldı. Inşallah yüzümüzü güldürsün Rabbim.. Kızım çok kardeş istiyor.bu yolda kimseyi bekletmesin Rabbim inşallah...

Benim de salı günü oldu çatlatma iğnem kızlar,
inşallah Rabbim ol der ve olur. . .​

AMİN GÜLÜM İNŞALLAH...BENİMDE ÇARŞAMBA TEST GÜNÜM..RABBİM ELİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN HASTANEDEN İNŞALLAH... HEPİNİZİN DUALARINI BEKLİYORUM CANLAR...

Oy leyloş az kalmış senin test tarihine.
Rabbim inşallah nasip etmiştir,
ben pozitif olacak diyorum,
içime öyle doğuyor.
İnşallah! =) diyelim inşaa etsin yaradan..

Oy leyloş az kalmış senin test tarihine.
Rabbim inşallah nasip etmiştir,
ben pozitif olacak diyorum,
içime öyle doğuyor.
İnşallah! =) diyelim inşaa etsin yaradan..
Amin gülüm...mübarek cumalar hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin gülüm..inşallah dediğin gibi pozitif olur gülüm...Rabbim inşallah kalbine doğdurmuştur...Allahım hepimizi mutlu etsin inşallah... Rabbim sanada kalbin gibi güzel bir evlat yollasın zeynepcim..

Kizlar doktora gittim bu gun 2 yumurtan var dedi 17 ve 14 mm biri biraz geriden geliyor ama herşey cok guzel yarin ovitrelle catlatma ignesi vurulmami soledi yarin aksam yani sonrasi icin bol iliski gun asiri degil ara verme sık sık yap dedi eee spermler gucsuz kalirsa dedim yok ole bisey bol bol devam dedi ben yarin aksam calismalara basliyorum

Rabbim nasip etsin canım benim de geçtiğimiz salı yapıldı çatlatma iğnem.
bizde hala çalışmalara devam
inş vesile olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…