- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim yeni girdim siteye.Ben yumurta takibi ile tedavime devam ediyorum klomen kullanarak.2 gebeligim doğal 1 gebeliğin ilaç ile oldu.kan pihtilasmasi cikti iğne kullaniyorum hamilelikte.inşallah bu ay bizde güzel haberler aliriz.Geçmiş olsun canım. Aynı kaderi paylaşmışız malesef seninle. Bende 2017 mart annesi olacaktım ama 13 haftalıkken kalbi durdu yavrumun. Bu ay aşılama oldum yani bugün oldum. Inşallah yavrumu getirsin bana ve kızımın kardeşi gelsin inşallah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşllh.. Sen ne tedavisi oluyorsun..?
Amin canım inşallah. Darısı başımıza olsun inşallah.. Sende sağlıkla yavrunu kucakla inşallah gülüm.Canim yeni girdim siteye.Ben yumurta takibi ile tedavime devam ediyorum klomen kullanarak.2 gebeligim doğal 1 gebeliğin ilaç ile oldu.kan pihtilasmasi cikti iğne kullaniyorum hamilelikte.inşallah bu ay bizde güzel haberler aliriz.
Aynen bende senin gibiyim:) aralık olmadı ocak ayına adayım hadi inşallah :)aralık ayı nasip olmadı, şimdi ocak annesi olmaya adaylığımı koyuyorum yılmak yıkılmak yok inşallah :)
Kan testi yaptır. Eğer kandada negatif çıkarsa kist oluşmuş olabilir. Doktora görünmeni tavsiye ederim Canım.. Hakkinda hayirlisi olsun..KKızlar adet olsam bugun 3.gun olacaktı ama olmadım dunle evel gun test yaptim negatif yıne de gebelik olabilir mi sizce
Canım geçen ayda 4 gun gectı iki aydır bebek istiyoruz normalde duzenlıdır kan verip cıkmayınca sinir oluyorumKan testi yaptır. Eğer kandada negatif çıkarsa kist oluşmuş olabilir. Doktora görünmeni tavsiye ederim Canım.. Hakkinda hayirlisi olsun..
Aynen bende senin gibiyim:) aralık olmadı ocak ayına adayım hadi inşallah :)
ben yumurta takibiyle aşılama yaptırdım canım bu ay..inşallah sonu bebiş olur..dualarınızı bekliyorum...Kizlar yumurta takibi yaptiran varmi aranizda.
amin canım inşallah...❤ 2018 de hepimiz anne oluruz inşallah ❤
_Verda_ canım nasılsın?sende son durum nedir?
hayırlara vesile olsun canım inşallah..bugün başdönmesi var birde uyku hali acayip bir görsen...demin bir arkadaşın yanına çay içmeye gitmiştim kurumda...kendi odama zor geldim acayip baş dönmem dengesizlik gibi yani değişik...hayırlara çıksın inşallah...belirti için erkenmi sence canım?bugün iğnenin 8.günü...Bugün çatlatma iğnesini vurulacağım ablacım,
sen nasılsın..