Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçmiş olsun canım. Aynı kaderi paylaşmışız malesef seninle. Bende 2017 mart annesi olacaktım ama 13 haftalıkken kalbi durdu yavrumun. Bu ay aşılama oldum yani bugün oldum. Inşallah yavrumu getirsin bana ve kızımın kardeşi gelsin inşallah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşllh.. Sen ne tedavisi oluyorsun..?
Canim yeni girdim siteye.Ben yumurta takibi ile tedavime devam ediyorum klomen kullanarak.2 gebeligim doğal 1 gebeliğin ilaç ile oldu.kan pihtilasmasi cikti iğne kullaniyorum hamilelikte.inşallah bu ay bizde güzel haberler aliriz.
Canim yeni girdim siteye.Ben yumurta takibi ile tedavime devam ediyorum klomen kullanarak.2 gebeligim doğal 1 gebeliğin ilaç ile oldu.kan pihtilasmasi cikti iğne kullaniyorum hamilelikte.inşallah bu ay bizde güzel haberler aliriz.
merhabalar..bu ay bebeğe kendimi çok alıştırdım ama en verimli zamanlarda birliktelik yaşayamadık önümdeki bir iki günü iyi değerlendirmemiz lazım.telefondan yumurta takibine göre bugün yarında şansım var Allah inşallah nasip eder çünkü minik bir bebişim olsun koynumda uyusun ailemize yeni biri gelsin çok istiyorumm.allah nasip etsin sağlıkla hepimize inşallah.hamile olan arkadaşlarımı da tebrik ederim bizler için dua edin bol bol
hayırlara vesile olsun canım inşallah..bugün başdönmesi var birde uyku hali acayip bir görsen...demin bir arkadaşın yanına çay içmeye gitmiştim kurumda...kendi odama zor geldim acayip baş dönmem dengesizlik gibi yani değişik...hayırlara çıksın inşallah...belirti için erkenmi sence canım?bugün iğnenin 8.günü...