• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Evet evet canim, onlara dikkat etmen yeterli,
tabiki doktorun da yorum yapacaktır. ama farkli bir sey soylemez saniyorum. Rabbim korusun minilerimizi canim, yarin doktordan donünce yaz mutlaka. ultrasona da girecek misin peki?
benim 23 haziran randevum, cok tedirgin oluyorum, 9. haftada 10. haftada bebeginin kalbi duranlar var, düşünmek bile istemiyorum ama cok tedirginim :KK43: her sey yolunda giderse gene paylaşacagım ultrason görüntülerini

çoooook sağol canım benim paylaşırsın paylaşırsın hiç kötü düşünme iyi düşün iyi olsun inşallah

en son ayın 3ünde cumartesi günü baktık ultrasonda doktorum derse ki yine bakalım bakarız. o ne derse ben güveniyorum ona canım ya kendim mudahale etmek istemiyorum bakalım hayırlısı

tamam canım yine yazarım Allahım hepimizin bebeğini korusun. aminnnn

kızlar bu sonucum şimdi çıkmış bakabilir misiniz anlayanlar.

İlki pozitif çıkması ne demek şimdi kötü bir şey mi?

Anti rubella IgG (ELISA) POZİTİF (BUNUN NEGATİF OLMASI GEREKİYORMUŞ)
Anti rubella IgM (Kemiluminesans veya benzeri) NEGATİF (SIKINTI YOK)
Anti toxoplazma IgG (Kemiluminesans veya benzeri) NEGATİF (SIKINTI YOK)
Anti toxoplazma IgM (Kemiluminesans veya benzeri) NEGATİF (SIKINTI YOK)

DXR.axd
DXR.axd
DXR.axd
canim sen kalp atislarini aldinmi
ben bugün doktora gittim kalp atislarini almadik 10 günün gecsin dedi kontrole cagirdi hayirlisi allahtan

canim sen kalp atislarini aldinmi
ben bugün doktora gittim kalp atislarini almadik 10 günün gecsin dedi kontrole cagirdi hayirlisi allahtan

canım en son cumartesi günü gittik 6 artı 1 dim

canlanmış kalp atışı var ama dinletmeyeceğim dedi daha sonra dedi ben de tamam dedim doktoruma güveniyorum bilmiyorum yarın sonuç göstermeye gideceğim ama ultrasonda da gel bakalım dinletelim falan der mi emin değilim.

Canim duyacaksin elbet. Zaten hem fiziksel hem psikolojik bir acaipiz en azindan bebekle ilgili endiselerimizi rafa kaldirmaya calisalim
Saliya kadar sabirla iyi düşüncelerle beklemem lazım mecbur yavrularimizi sağlıkla alalim insaAllah kucaklarimiza

Günaydın kızlar ,
Eğer özel sektörde çalışıyor olsaydım , bugün kesin bırakmıştım . Gece sırt ağrısından 1 dakika Bile uyuyamadım . Kafam kazan gibi , hem de çok fazla dönüyor . Midem bugüne kadar hiç bulanmadı , yani koku hassasiyeti ve mide de huzursuzluk var ama hiç çıkarmadım . Bugün uykusuzluktan mı stresten mi bilmem , midem bulanıyor . O kadar kötü hissediyorum ki kendimi . Hamilelikte çalışmayan ev hanımlarına çok özendim . Utanmasam ağlayacağım yani .

Bende bu sıralar hamileliğini evde geçirenlere çok özeniyorum. Saatlerce çalış eve gel yemek yap bulaşık yıka, çamaşır yıka , ütü yap evi süpür, sahura yemek hazırla tekrar bulaşık, mutfak toparla + halsizlik uyku isteği yorgunluk derken gün sayıyorum 7. ayı doldurup izne çıkmaya. Ben özel sektörüm ama araba kredisini kolaylamadan hemen bırakmaya niyetim yok:işsiz:

kızlar bu sonucum şimdi çıkmış bakabilir misiniz anlayanlar.

İlki pozitif çıkması ne demek şimdi kötü bir şey mi?

Anti rubella IgG (ELISA) POZİTİF (BUNUN NEGATİF OLMASI GEREKİYORMUŞ)
Anti rubella IgM (Kemiluminesans veya benzeri) NEGATİF (SIKINTI YOK)
Anti toxoplazma IgG (Kemiluminesans veya benzeri) NEGATİF (SIKINTI YOK)
Anti toxoplazma IgM (Kemiluminesans veya benzeri) NEGATİF (SIKINTI YOK)

DXR.axd
DXR.axd
DXR.axd
Cvp verilmis mi henuz bakmadim ama. Rubella onceden gecirmissin ve bagisikligin var. Toxoplasma ise gecirmemissin hic. Bu yuzden sokak hayvanlarindan bir muddet uzak durmali, cig et ve topraga dokunmamali yiyecegin ozellikle cig tuketecegin salata tarzi seyleri cok iyi yikamali ve disarda yememelisin canim. Yani herhangi bir problem yok test sonuclarinda

kızlar merhaba ,
5 gündür progestan kullanıyorum
içtikten yarım saat sonra resmen sarhoş gibi oluyorum
kafam ağırlaşıyor, sonra geçiyor ama işteyken resmen soyleneni bir kerede bile anlayamıyorum o aralıkta
kullananlar sizdede benzer bir durum yaşanıyormu

vajinal al canım lekelenmen bittiyse doktor bana öyle dedi hiç yan etki yapmıyor

Bende bu sıralar hamileliğini evde geçirenlere çok özeniyorum. Saatlerce çalış eve gel yemek yap bulaşık yıka, çamaşır yıka , ütü yap evi süpür, sahura yemek hazırla tekrar bulaşık, mutfak toparla + halsizlik uyku isteği yorgunluk derken gün sayıyorum 7. ayı doldurup izne çıkmaya. Ben özel sektörüm ama araba kredisini kolaylamadan hemen bırakmaya niyetim yok:işsiz:

aaaaaaaaaaa aynı ben

valla ben birini ayarlamayı düşünüyorum ama şöyle dip köşe bir temizlik yapsın baktım memnun kaldım arada çağıracağım ne yapayım :anne:

Cvp verilmis mi henuz bakmadim ama. Rubella onceden gecirmissin ve bagisikligin var. Toxoplasma ise gecirmemissin hic. Bu yuzden sokak hayvanlarindan bir muddet uzak durmali, cig et ve topraga dokunmamali yiyecegin ozellikle cig tuketecegin salata tarzi seyleri cok iyi yikamali ve disarda yememelisin canim. Yani herhangi bir problem yok test sonuclarinda

çoooookk teşekkürler canım cevap için. bütün bu tavsiyeleri dikkate alacağım. Allah biliyor ya ilk pozitifi görünce çok korktum neyseki bol dikkat gerekiyormuş :nazar:

aaaaaaaaaaa aynı ben

valla ben birini ayarlamayı düşünüyorum ama şöyle dip köşe bir temizlik yapsın baktım memnun kaldım arada çağıracağım ne yapayım :anne:

Annemi çağırdım ben dolapları düzenleme dip temizlik için cumartesi akşamından gelecek Allah nasip ederse :KK53:

canım en son cumartesi günü gittik 6 artı 1 dim

canlanmış kalp atışı var ama dinletmeyeceğim dedi daha sonra dedi ben de tamam dedim doktoruma güveniyorum bilmiyorum yarın sonuç göstermeye gideceğim ama ultrasonda da gel bakalım dinletelim falan der mi emin değilim.
maşallah dinlemissin inşallah kucağına akmak nasıp olsun..
ben bugün 6 arti 2 olmaliyim ama kalp atislarini doktorumda almadi bir suru tahlil aldılar sonuclari cuma gününe cikacak 10gun sonra kontrole cagirdi biraz üzgün eve dönüyorum

maşallah dinlemissin inşallah kucağına akmak nasıp olsun..
ben bugün 6 arti 2 olmaliyim ama kalp atislarini doktorumda almadi bir suru tahlil aldılar sonuclari cuma gününe cikacak 10gun sonra kontrole cagirdi biraz üzgün eve dönüyorum

yok canım ben de dinlemedim doktorum dinletmedi ama canlanmış dedi

hiiiç moralini bozma doktoruna da güven:)

Allahım hepimize nasip etsin sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı

Kızlar ben şunu düşünüyorum. Anne olmak diyoruz ya. Anne olalım anne olalım. Ama anne olmak için anne olmayı öğrenmek gerekiyor. Oldu mu Benimle mi beta hcg ikiye katlandı mı kese oluştu mu York oldu mu kalp atışı ..... endişe / merak / korku / heyecan / mutluluk.... ne kadar duygu varsa hepsini aynı anda yaşamak. Bunları kontrol altında tutmak aklı duyguların önüne geçirmek öğrenmezsek başaramıyoruz. Evet anne olmayı Allah hepimize her layık olana versin. Anne olmayı öğrenmeyi iliklerimize kadar işletsin. Allah yar ve yardımcımız olsun. Minnaklarımıza güç kuvvet versin de sımsıkı tutunsunlar bize yesinler sömürsünler biz eksilsek bile onlar tam olsun inşallah

Back