• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
maşallah dinlemissin inşallah kucağına akmak nasıp olsun..
ben bugün 6 arti 2 olmaliyim ama kalp atislarini doktorumda almadi bir suru tahlil aldılar sonuclari cuma gününe cikacak 10gun sonra kontrole cagirdi biraz üzgün eve dönüyorum
Ben 7 haftalığım ama dün en iyi usg cihazı olmasına rağmen bebeği göremedik yine de umutluyum haftaya kontrol küçük daha onun için görünmüyor dedi dr

Ben 7 haftalığım ama dün en iyi usg cihazı olmasına rağmen bebeği göremedik yine de umutluyum haftaya kontrol küçük daha onun için görünmüyor dedi dr
hadi inşallah aliriz pıt pıt lari inşallah güzel haberler le geliriz allahim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

amin inşallah inşallah kucagimiza almak nasip olur allah razı olsun kardeşim
yok canım ben de dinlemedim doktorum dinletmedi ama canlanmış dedi

hiiiç moralini bozma doktoruna da güven:)

Allahım hepimize nasip etsin sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı

Kızlar ben şunu düşünüyorum. Anne olmak diyoruz ya. Anne olalım anne olalım. Ama anne olmak için anne olmayı öğrenmek gerekiyor. Oldu mu Benimle mi beta hcg ikiye katlandı mı kese oluştu mu York oldu mu kalp atışı ..... endişe / merak / korku / heyecan / mutluluk.... ne kadar duygu varsa hepsini aynı anda yaşamak. Bunları kontrol altında tutmak aklı duyguların önüne geçirmek öğrenmezsek başaramıyoruz. Evet anne olmayı Allah hepimize her layık olana versin. Anne olmayı öğrenmeyi iliklerimize kadar işletsin. Allah yar ve yardımcımız olsun. Minnaklarımıza güç kuvvet versin de sımsıkı tutunsunlar bize yesinler sömürsünler biz eksilsek bile onlar tam olsun inşallah
ne güzel anne oldun sen maşallah sana inşallah kucağına akmak nasıp olsun rabbim tummm isteyenlere nasip etsin inşallah

Kızlar ben şunu düşünüyorum. Anne olmak diyoruz ya. Anne olalım anne olalım. Ama anne olmak için anne olmayı öğrenmek gerekiyor. Oldu mu Benimle mi beta hcg ikiye katlandı mı kese oluştu mu York oldu mu kalp atışı ..... endişe / merak / korku / heyecan / mutluluk.... ne kadar duygu varsa hepsini aynı anda yaşamak. Bunları kontrol altında tutmak aklı duyguların önüne geçirmek öğrenmezsek başaramıyoruz. Evet anne olmayı Allah hepimize her layık olana versin. Anne olmayı öğrenmeyi iliklerimize kadar işletsin. Allah yar ve yardımcımız olsun. Minnaklarımıza güç kuvvet versin de sımsıkı tutunsunlar bize yesinler sömürsünler biz eksilsek bile onlar tam olsun inşallah
ne güzel anne oldun sen maşallah sana inşallah kucağına akmak nasıp olsun rabbim tummm isteyenlere nasip etsin inşallah

oooooo seninki daha iyiymiş :) benim anneciğim uzak malesef burada sadece kv var ama ona da söylemem :):)

Benimde kayınvalidem üst katta sağolsun herşeye destek ama bende temizlik olayını söyleyemem. Benim annemde 2 saatlik yoldan gelecek İstanbuldan :)

Bilgileri giremedim tlfndan giriyorum bir zahmet ekler misiniz kızlar yaş 30 sat 17.04.2017 tahmini Doğum 21 ocak 2. Çocuk nasip olursa mart ayında düşük yaptım oğlumdan sonra 2. Düşügüm umarım nasip olur kucağımıza almak minnaklarımızı rabbim korusun

Bilgileri giremedim tlfndan giriyorum bir zahmet ekler misiniz kızlar yaş 30 sat 17.04.2017 tahmini Doğum 21 ocak 2. Çocuk nasip olursa mart ayında düşük yaptım oğlumdan sonra 2. Düşügüm umarım nasip olur kucağımıza almak minnaklarımızı rabbim korusun

hoşgeldin canım bilgiler eklenir de ben imza kısmın var ya altta çıkıyor onun için demiştim ama sıkıntı değil :)

Allah sağlık versin inşallah hepimize

kızlar , beni aile sağlığı merkezinden aradılar.
özel bir hastaneye gitmeme rağmen sistemden görmüşler hamileliğimi.
gelmeniz gerekiyor normalde ama telefondan alalım bilginizi dediler.
hatta annemin oturduğu semtteki asm olmasına rağmen biz takip ederiz dedi hemşire, gayette ilgiliydi.

maşallah dinlemissin inşallah kucağına akmak nasıp olsun..
ben bugün 6 arti 2 olmaliyim ama kalp atislarini doktorumda almadi bir suru tahlil aldılar sonuclari cuma gününe cikacak 10gun sonra kontrole cagirdi biraz üzgün eve dönüyorum
hic üzulme canım, benim doktorum kalp atisi icin 8. haftaya cagirmisti. nasio sabredecegim dedim, o da duyamadigimiz oluyor üzgün dönmenizi istemiyoruz en uygun zaman 8. hafta demisti. o sebeple ferah tut icini Rabbim her zaman hayırlısını verir

bende yarın sabah 9 da kalp atışları için gideceğim . dua edin olur mu ? korku , panik , heyecan , mutluluk hepsi var şu an . eminim bu gece uyuyamam da sabaha kadar :)
bol sans canım, dualarimız seninle :) Rabbim saglikla kucagimiza alacagimiz gunleri de nasip etsin insallah. haberdar et bizi

Kızlar el dopleri varmıs, kullanan var mi hic aranızda. ya da hic bilgi sahibi olan biri? zararli midir? alsak ta evde dinlesek kalp sesini :) psikopata bagladim ben yaaaaa... randevu ayda bir olur mu hic, sabredemiyorum cok uzun geliyor süre, buarada hic böyle bir tedirginligim yoktu ama bugun saat 15.00 gibi mide bulamtım bıcak gibi kesildi, evet bulantılar yoruyor cok ama en azından gebelik hormonunun salgilanmaya devam ettiginin somut göstergesiymiş, oyle dedi doktorum. şimdi de niye bulanmıyor bir sey mi oldu acaba diye internetten bakarken el dopleri gördüm. almak ta istemiyorum, sabah aksam dinlerim tutamam kendimi.

Back