• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar el dopleri varmıs, kullanan var mi hic aranızda. ya da hic bilgi sahibi olan biri? zararli midir? alsak ta evde dinlesek kalp sesini :) psikopata bagladim ben yaaaaa... randevu ayda bir olur mu hic, sabredemiyorum cok uzun geliyor süre, buarada hic böyle bir tedirginligim yoktu ama bugun saat 15.00 gibi mide bulamtım bıcak gibi kesildi, evet bulantılar yoruyor cok ama en azından gebelik hormonunun salgilanmaya devam ettiginin somut göstergesiymiş, oyle dedi doktorum. şimdi de niye bulanmıyor bir sey mi oldu acaba diye internetten bakarken el dopleri gördüm. almak ta istemiyorum, sabah aksam dinlerim tutamam kendimi.
Slm canım bende almak istiyorum bugün netten atım sepete sonra tekrAr vazgeçtim herhalde dayanamayıp alacağım bende.bulantılar için ilk gebeliğimde oğlumda 3 ay devam etti bulantılarım kabus gibiydi şimdi ise 2 gündür hafif bulantılarım oluyor aslımda olmaması çok iyi ama daha önceki gebeliğimde dr da aynı şeyi söylemişti hamilelik hormonu nun salgıladıgını göstergesi diye.içini ferah tut stres asla yapma rabbim korusun melekleri her hamilelik farklı sağlıkla alırız kucağımıza bebişleri

Slm canım bende almak istiyorum bugün netten atım sepete sonra tekrAr vazgeçtim herhalde dayanamayıp alacağım bende.bulantılar için ilk gebeliğimde oğlumda 3 ay devam etti bulantılarım kabus gibiydi şimdi ise 2 gündür hafif bulantılarım oluyor aslımda olmaması çok iyi ama daha önceki gebeliğimde dr da aynı şeyi söylemişti hamilelik hormonu nun salgıladıgını göstergesi diye.içini ferah tut stres asla yapma rabbim korusun melekleri her hamilelik farklı sağlıkla alırız kucağımıza bebişleri
hic bilmiyorum canım acaba 2. el mi bumak mantikli ki? 10. haftadan sonra ses aliyormuş ve zaten 19. haftadan sonra da tekmelemeye basladigi icin gerek kalmiyormus. ama kimisi de tekmelemediginde tediŕgin olup kullaniyormus. alsam mi almasam mi emin olamadim :( aslinda karnimda bir seyler göz seyirmesi gibi seyiriyor, varligini hissediyor gibiyim ama bu kadar erken mumkun degil yaziyor heryerde. bilemedim :(

hic bilmiyorum canım acaba 2. el mi bumak mantikli ki? 10. haftadan sonra ses aliyormuş ve zaten 19. haftadan sonra da tekmelemeye basladigi icin gerek kalmiyormus. ama kimisi de tekmelemediginde tediŕgin olup kullaniyormus. alsam mi almasam mi emin olamadim :KK43: aslinda karnimda bir seyler göz seyirmesi gibi seyiriyor, varligini hissediyor gibiyim ama bu kadar erken mumkun degil yaziyor heryerde. bilemedim :KK43:
El dopplerine bende baktım Aranızdaki tek manyak olmamak güzel bir hismiş

Kızlar el dopleri varmıs, kullanan var mi hic aranızda. ya da hic bilgi sahibi olan biri? zararli midir? alsak ta evde dinlesek kalp sesini :) psikopata bagladim ben yaaaaa... randevu ayda bir olur mu hic, sabredemiyorum cok uzun geliyor süre, buarada hic böyle bir tedirginligim yoktu ama bugun saat 15.00 gibi mide bulamtım bıcak gibi kesildi, evet bulantılar yoruyor cok ama en azından gebelik hormonunun salgilanmaya devam ettiginin somut göstergesiymiş, oyle dedi doktorum. şimdi de niye bulanmıyor bir sey mi oldu acaba diye internetten bakarken el dopleri gördüm. almak ta istemiyorum, sabah aksam dinlerim tutamam kendimi.

Alma canım alma

Yurt dışında toplamda 3 4 kere ultrason giriyorsun

Burada aylık gayet iyi içini de ferah tut bu kadar kafana takma :) güzel olur güzel :)

Dilekizm Dilekizm canım yazdigim yazi yarım kalmıs. cok üzgünüm, Rabbim tez zamanda saglikla tekrar nasip etsin insallah,
Rabbim bizlere anne olabilme şansini verdigi icin sansliyiz öyle düsün lütfen, bende riskli bir gebelik geciriyorum malesef, yarin ne olacagim belli degil, doktorum elimizden geleni yaptik, buna ragmen düserse sagliksiz demektir, hamile kalabildigine şukretmeli insan demisti. Rabbim tez zamanda kucagina almayı nasip etsin canimmm

Kızlar merhaba, bnmde bugün bulantım biraz azaldı. Biraz yemek bile aşerip yedim yani :) onun dısında 2 saatlik bir yola gittik Allah korusun kaza olacaktı ben o ara gerildim sanırım kasıgım agrıdı ve şimdi tedirgin oldum açıkçası bi ara gecti ama şimdi yine var önemli bir sey midir? :(

Ben kı
Amiiinnn sıkıntılı gecen herkese yardım etsin Rabbim. :dua:
Şunu merak ediyorum ama ilk ayların boyle hafif gecmesi erkek cocuk belirtisi diyolar boyle benm gibi geçiren ya da cok hafif bulantılı gecirenler kimler cinsiyet öğrendiğimizde teoriyi dogruluyo muyuz bakalım merak ediyorum :anne:[
canim sen kalp atislarini aldinmi
ben bugün doktora gittim kalp atislarini almadik 10 günün gecsin dedi kontrole cagirdi hayirlisi allahtan
Bende bugün dayanamadım gittim kalp atışını ne duydu nede gördü 15 gün sonra gel dedi

A ARAUAL canım cok üzgünüm, Rabbim tez zamanda saglikla tekrar nasip etsin insallah,
Rabbim bizlere anne olabilme şansini verdigi icin sansliyiz öyle düsün lütfen, bende riskli bir gebelik geciriyorum malesef, yarin ne olacagim belli degil, doktorum elimizden geleni yaptik, buna ragmen düserse sagliksiz demektir, hamile kalabildigine şukretmeli insan demisti. Rabbim tez zamanda kucagina almayı nasip etsin canimmm[/QUOTE]

Maalesef bebeğimin kalbi durmus:KK43:(((
Allah sizlere
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki geçen sene nisanda 8buçuk haftada benimde bebeğimin kalbi durmuştu Allah sabır versin bana dr um özürlü olan bebeklerde böyle olabiliyor demişti o zaman ona çok kızmıştım ama Allah her zaman hakkımızda hayırlısını versin

Kızlar merhaba, bnmde bugün bulantım biraz azaldı. Biraz yemek bile aşerip yedim yani :) onun dısında 2 saatlik bir yola gittik Allah korusun kaza olacaktı ben o ara gerildim sanırım kasıgım agrıdı ve şimdi tedirgin oldum açıkçası bi ara gecti ama şimdi yine var önemli bir sey midir? :KK43:
Canim kaan kocatepenin stresle ilgili videosunu izlemistim, insanoglu strese dayaniklidir diyordu, kasılmış olabilirsin belki bir sey oldugunu sanmıyorum ancak siddetlenirse doktora görün derim ben, aklın kalmamış olur

Canim kaan kocatepenin stresle ilgili videosunu izlemistim, insanoglu strese dayaniklidir diyordu, kasılmış olabilirsin belki bir sey oldugunu sanmıyorum ancak siddetlenirse doktora görün derim ben, aklın kalmamış olur
Canım cok saol ya ne zaman bir sey olsa rahatlatıyorsun beni :) aslında belki bu dönem fazla abartıyorum

Kızlar merhaba, bnmde bugün bulantım biraz azaldı. Biraz yemek bile aşerip yedim yani :) onun dısında 2 saatlik bir yola gittik Allah korusun kaza olacaktı ben o ara gerildim sanırım kasıgım agrıdı ve şimdi tedirgin oldum açıkçası bi ara gecti ama şimdi yine var önemli bir sey midir? :KK43:
Canim benim dr um saglikli bebek ne yaparsan yap dusmez demisti. Bu tabi ki ilac kullanini sigara alkol vs kullanimi icin soylenen bir durum degil. Zaten dikkat ediyoruz heralde bosubosuna vesvese yapmamam icin soyledi. O yuzden icin rahat olsun bence.

Canım cok saol ya ne zaman bir sey olsa rahatlatıyorsun beni :) aslında belki bu dönem fazla abartıyorum
ne demek canım hangimiz evhamlı değiliz ki, baksana mide bulantim bıcak gibi kesildi saat 15.00ten beri bulanmiyor, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bende :) aklimiz karnimizda yaşıyoruz buaralar. en siddetli bulantım sabah oluyor, sabah ta bulanmazsa doktora gidecegim, senden daha evhamliyım baksana :)

ne demek canım hangimiz evhamlı değiliz ki, baksana mide bulantim bıcak gibi kesildi saat 15.00ten beri bulanmiyor, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bende :) aklimiz karnimizda yaşıyoruz buaralar. en siddetli bulantım sabah oluyor, sabah ta bulanmazsa doktora gidecegim, senden daha evhamliyım baksana :)
Canım seninle aynı haftalarımız benim de bu 2 gündür azaldı her seyi yine yiyemiyorum ama eskisi kadar da midem bulanmıyor zaten ben hiç istifra etmedim. Bende bazı hamilelerde 10.haftada geciyor bazısında da 10.haftada eskiye nazaran azalıyor diye okumustum belki onunla alakalı olabilir su an aynı haftadayız bnmde azaldı bulantım

Back