- 21 Kasım 2014
- 279
- 334
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben fitil olarak kullanıyorumkızlar merhaba ,
5 gündür progestan kullanıyorum
içtikten yarım saat sonra resmen sarhoş gibi oluyorum
kafam ağırlaşıyor, sonra geçiyor ama işteyken resmen soyleneni bir kerede bile anlayamıyorum o aralıkta
kullananlar sizdede benzer bir durum yaşanıyormu
Benimde burnum tıkalı canımkızlar yaa midem falan bulanmıyor ama burnum tıkalı benim. uyurken ağzımdan nefes alıyorum. nette araştırdım bazı hamilelerin başına gelebilirmiş.aranızda benim gibi olan var mı. bi de meme hassasiyetiniz var mı. bi tane kızım var onda hamile olduğumu memelerimden anlamıştım. daha sonra bi tane kürtajım oldu onda da meme hassasiyetim vardı. ama bu gebeliğimde meme hassasiyetim yok neden acaba.
kızlar yaa midem falan bulanmıyor ama burnum tıkalı benim. uyurken ağzımdan nefes alıyorum. nette araştırdım bazı hamilelerin başına gelebilirmiş.aranızda benim gibi olan var mı. bi de meme hassasiyetiniz var mı. bi tane kızım var onda hamile olduğumu memelerimden anlamıştım. daha sonra bi tane kürtajım oldu onda da meme hassasiyetim vardı. ama bu gebeliğimde meme hassasiyetim yok neden acaba.
kızlar merhaba ,
kafam ağırlaşıyor, sonra geçiyor ama işteyken resmen soyleneni bir kerede bile anlayamıyorum o aralıkta
canım benim başlarda vardı ama şu an daha rahatım yani memelerim daha rahat:)
bence çooook normal her hamilelik farklı
bazısı 0 bulantı bazısı bel ağrısı bazısı başka bir şey
hatta hiiiiiiiiç belirti yaşamayanlar bile var :)
Geçen haftalarda bende de çok fazlaydı. Bu hafta çok rahatım. Ama belirtiler azalınca da insan ters giden birşeyler mi var diyerekten endişeleniyor :) İnş sağ salim kucağımıza alırız. Bu arada cinsiyetleri hisseden var mı? Ben erkek hissediyorum. Birdaha ki hafta kontrolüm var bakalım tahmin alabilecekmiyim :)
Geçen haftalarda bende de çok fazlaydı. Bu hafta çok rahatım. Ama belirtiler azalınca da insan ters giden birşeyler mi var diyerekten endişeleniyor :) İnş sağ salim kucağımıza alırız. Bu arada cinsiyetleri hisseden var mı? Ben erkek hissediyorum. Birdaha ki hafta kontrolüm var bakalım tahmin alabilecekmiyim :)[/QUOTE
cinsiyetle meme hassasiyetinin bağlantılı olduğunu düşünüyorum ben de. bakalım hayırlısı allah sağsalim kucağımıza almak nasip etsin
Dilekizm nasıl bağlantılı dilekizm cinsiyet ile meme hassasiyeti
hassas ise erkek değilse kız falan mı nasıl?
Benimde burnum tıkalı canım
Meme hassasiyetim zaman zaman oluyor bende sürekli değil [/QUOTE
off burun tıkanıklığı da çok zormuş valla :)
Merhabalar;
9.haftamda tekrar kontrole gittim herşey yolunda Allaha şükürler olsun,
12.haftaya tekrar randevu verdi doktorum.
Acaba cinsiyeti görebilir mi ki :)
bebek bezi almış kardeşim :) çok lazım olucak diyor :)
kızlar merhaba ,
kızlar yaa midem falan bulanmıyor ama burnum tıkalı benim. uyurken ağzımdan nefes alıyorum. nette araştırdım bazı hamilelerin başına gelebilirmiş.aranızda benim gibi olan var mı. bi de meme hassasiyetiniz var mı. bi tane kızım var onda hamile olduğumu memelerimden anlamıştım. daha sonra bi tane kürtajım oldu onda da meme hassasiyetim vardı. ama bu gebeliğimde meme hassasiyetim yok neden acaba.
Canim malesef bu ilacin yan etkisi bu, hatta ben o ilac yüzünden bir süre araba kullanmayi biraktim. sarhoş ediyor ama herkeste ayni yan etki oluyor merak etme. doktoruma ilacı fitil okarak kullanabilir miyim dite sordum, kanama alani iyilesene kadar agizdan almaya devam dedi. 1 hafta sonra ultrasonda kanama alanimi kontrol etti. iyilestigimi görünce fitil olarak kullanmaya basladim. simdi rahatimkızlar merhaba ,
Benim ilk hamileligimde 12. Haftada koca pipili oglumu ogrenmistik
Benim esimde aldi simdiden bir suru en cok o lazim olacak aynen ama kucuk numara cok stoklamamak lazim hemen buyuyorlar.
Bende gunduz iciyordum bir bas donmesi yasiyordum ki aklim gidiyordu valla vajinadan kullanma demisti drum suanda da biraktim cok sukur
Benim bi kimyasalla beraber 3. Hamileligim hamile oldugumu goguslerimden anliyorum hep oyle hassaslasiyorlar ki dokunulmuyor bile ama herkeste ayni olmuyor tabikide. Suanda hassasiyetim gecti ama hersey yolunda sukur
Benim ilk hamileligimde 12. Haftada koca pipili oglumu ogrenmistik
Benim esimde aldi simdiden bir suru en cok o lazim olacak aynen ama kucuk numara cok stoklamamak lazim hemen buyuyorlar.
Bende gunduz iciyordum bir bas donmesi yasiyordum ki aklim gidiyordu valla vajinadan kullanma demisti drum suanda da biraktim cok sukur
Benim bi kimyasalla beraber 3. Hamileligim hamile oldugumu goguslerimden anliyorum hep oyle hassaslasiyorlar ki dokunulmuyor bile ama herkeste ayni olmuyor tabikide. Suanda hassasiyetim gecti ama hersey yolunda sukur
aynen ben de adet 7 gün gecince ilk saglık ocagına gidip tüm bu dediklerinizi yaptırmıştım :)
8 haftaya kadar da sağlık ocağı bildirmek zorunlu cezası var kızlar :)
Saglık ocağına bildirmeyi gectim benim saglık ocağına kaydım bile yok su an :)
Evlendigimde unuttuk sonra da eşimin dogu çıkarsa diye bekledik derken geldi gecti gunler![]()
Aynı sıkıntıyı çokça yaşadım canım doktorum ama progestanı alttan fitil olarak alabilirsin dedi hem daha etkili oluyormuş hem de yan etkisi azalıyor .kızlar merhaba ,
canım benim başlarda vardı ama şu an daha rahatım yani memelerim daha rahat:)
bence çooook normal her hamilelik farklı
bazısı 0 bulantı bazısı bel ağrısı bazısı başka bir şey
hatta hiiiiiiiiç belirti yaşamayanlar bile var :)