2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Gunaydin kizlar
Benim gece kanamam basladi. Dusuk riskin var dediler. Ankara sincan loman hekim acile gittik. Hic memnun kalmadim. Engellemek icin bi sey yapamazlarmis. Tek amaclari evde dusuk yapmamami saglamakmis. Su an iyiyim ama kese 5+1 görünüyor. Bebegi goremiyorlar dolayisiyla. Gelecek gunler bize ne gosterecek bilmiyorum. Hakkimizda hayirlisi.

igne falan vurmadilar mi

Hayir sadece ultrasonla bakti kese duruyor dedi. 8 saat icinde dusebilir. Yatis verecegiz dedi.
Allah korusun canim. yat dinlen ayaga bile kalkma sakın.Rabbim seni de kuzunu da korusun. kanama olabiliyor sakin korkma. benim bir arkadas 9 ay boyunca şakır şakır kanamasi oldu. ama cocuga birsey olmadi. kötü senaryolar kurma kafanda.

Benim de her iki günde bir 3 katından daha fazla artıyordu canım seninde o şekilde katlanarak artıyorsa ondan da yüksek çıkmış olabilir

canım senin tek miydi bebek. sağlık ocağındaki ebe önce dış gebelikten korktu. çok şükür ultrasonda kesem normal yerinde. bakalım hayırlısı artık

canım senin tek miydi bebek. sağlık ocağındaki ebe önce dış gebelikten korktu. çok şükür ultrasonda kesem normal yerinde. bakalım hayırlısı artık
Tek canım benim günüm geçmeden daha 1800 lerdeydi doktor ikiz olabilir demişti ama tek. Kese tek bebek gördük şimdilik hcg kişiden kişiye de değişiyormuş sanırım sen sıkma canını doktora gittiğinde hayırlısı ile görürsün İnşallah bebeğini yada bebeklerini: ))

Ya canım protestegon iğne vs vs vermiyorlar mi bu nasıl is hayretle okudum

Evet canım mide ilacı nette günde 4 taneye kadar kullanılabilir yazıyo doktorum da gaviscon ya da rennie kullanabilirsin yazabilirim demişti ama istemedim rennie evde vardı ondan kullandım bir tablet
Gaviscon vücutta su toplatıyor canım renine daha iyi de şimdiden miden neden zorluyor

Kızlar ilk defa doktora gittik bebetomuzu gördük :)

Allaha sükür sıkıntı yok canlanmış dedi doktorumuz 3 tane de resim verdi ama kalp atışı dinletmeyeceğim dedi sonra dedi biz de tamam dedik

sağlık ocağında yaptırmıştım bir çok tahlili ama eksik olanlar varmış onlar için kan ve idrar verdim tekrardan

Bu da bebetomuzun ilk fotosu :)

oyyy oyy 41 kere masallahhh, ne buyuk bir mucize, Rabbim korusun onu, saglikla gelsinler kucaklarımıza. minnak şey :) cok hızlı büyüyorlar, bir sonraki randevu ne zaman canım?

Gaviscon vücutta su toplatıyor canım renine daha iyi de şimdiden miden neden zorluyor
Benüm normalde de midem çok hassas olduğu için bulantılar mide yanması falan çok erken basladı canım 1 aya yakındır direndim ilaç içmemek için ama dün içtim

Benüm normalde de midem çok hassas olduğu için bulantılar mide yanması falan çok erken basladı canım 1 aya yakındır direndim ilaç içmemek için ama dün içtim
Benim normalde de reflum var. Daha hamilelik haberini almadan mide yanmalarim basladi cok kotu sekilde. Ben rennie duo surup kullaniyorum. Daha cabuk etki ediyor tablete gire. Tabletin tadini da sevmiyorum zaten.
Ama iciniz rahat etsin rennie tamamen zararsiz bir ilac hamilelikte doktorum bu sekildr soyledi bana

Teşekkür ederim paylaştığınız için tablet evde olduğu dün için kullandım ama çabuk kesti şikayetimi benşm doktorum da gaviscon rennie yazabilirim demişti o yüzden kullandım ama yinede aklımda soru işareti kalmıştı tekrar teşekkür ediyorum

Sevgili anne adaylarııı, ben fazlasıyla heyecanlıyım, sizler de öyle misiniz?

Bide sanki kelebekler uçuyor sol kasığımda :)
Keşke hergün kontrol etsem nasıl diye kendim eve ultrason cihazı alasım, her dakika bakasım var o kadar yani
Allah hepimize ve yavrularımıza hayırlı kaderler yazsın, amiiinnnnn

Maşalllaaah canım hemen hemen aynıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…