• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
benim kanama değildi şükür kahverengi çok çok az lekelenmeydi ama doktor bu iğne ve ilacı verdi. 5 iğneydi şimdi olacağım 2 tane iğnem kaldı. yarın akşam da kontrolüm var zaten bakalım doktorum ne diyecek. iğne vurulurken biraz acıyor sonrasında da ağrı oluyor ama bilmiyorum geçiyor yani 3 güne sonra diğer iğne günü gelmiş oluyor yine ağrı başlıyor. yani kısır bi döngü halindeyim şuan.
Ben bu iğneyi kullanan daha önce duymustum yaptırdıktan sonra sıkıca bastırmak gerekiyor diyordu internette biraz araştırın isterseniz daha hatırlayamadım ama agrıyı azaltacak bir takım öneriler vardı, çok geçmiş olsun inşallah

Ben bu iğneyi kullanan daha önce duymustum yaptırdıktan sonra sıkıca bastırmak gerekiyor diyordu internette biraz araştırın isterseniz daha hatırlayamadım ama agrıyı azaltacak bir takım öneriler vardı, çok geçmiş olsun inşallah

bu konuda hiç bilgim yoktu. aksine iğneyi olduktan sonra oraya iğne bandı koyuyorlar sonra da çıkıp gidiyorum. elimle hiç bastırmamıştım daha önce ama popo olduğu için el basılı tutup odadan da çıkılmıyor. bilemedim. sadece hemşire kolanyo sürüp ovalayın ağrı azalsın diye dedi ama onu da denemedim hiç. çok teşekkürler :)

ben de yüzüstü uyuyorum ama en güzel sol tarafa yatmakmış kızlar :)
ben yüzüstü yatamıyorum karnimda şişlik var, cabuk cıktı. karnima bir sey batiyor gibi oluyor sanki topun üstünde yatar givmbi bir his, rahatsız olup dönüyorum yana. eltim de hamile hemde 4 aylık, karnı dümdüz ve hic kilo almadı. ben simdiden 3 kilo aldim :(
bende sol tarafima yatiyorum, burnumda eğrilik var sağa dönünce rahatça nefes alamıyorum. sola yatmak iyi diye duydum bende, tersi olsaydı cok üzülürdüm. buarada burnum sıkıntili oldugu için burun bandi kullaniyorum gece, malum miniklerimiz oksijenle besleniyorlar suanda, ne kadar iyi solursam iyidir

Merhaba :KK54:evinde yada bahcesinde kedi kopek kuş besleyen var mi acaba,hamilelikte sikinti oluyor mu ki
ben 3 yil kedi besledim, ama hep evdeydi, kedimizi cikarmamistik hic. toxop. diye bir rahatsızlık var, genelde hayvan besleyenler bu hastaligi kapar ve bagisiklik kazanir. bana bulasmamis, muhtemelen evde oldugu icin. oyuzden doktorum bagisikligin yok diyerek hayvanlardan kesinlikle uzak durmami istedi. hamikeyken bu hastaligi gecirmek tehkikeliymis.

ben 3 yil kedi besledim, ama hep evdeydi, kedimizi cikarmamistik hic. toxop. diye bir rahatsızlık var, genelde hayvan besleyenler bu hastaligi kapar ve bagisiklik kazanir. bana bulasmamis, muhtemelen evde oldugu icin. oyuzden doktorum bagisikligin yok diyerek hayvanlardan kesinlikle uzak durmami istedi. hamikeyken bu hastaligi gecirmek tehkikeliymis.
Ben kizimi bahcede bakiyorum agzini burnunu operdim hep kesin bagisiklik kazanmisimdir :-)

bu konuda hiç bilgim yoktu. aksine iğneyi olduktan sonra oraya iğne bandı koyuyorlar sonra da çıkıp gidiyorum. elimle hiç bastırmamıştım daha önce ama popo olduğu için el basılı tutup odadan da çıkılmıyor. bilemedim. sadece hemşire kolanyo sürüp ovalayın ağrı azalsın diye dedi ama onu da denemedim hiç. çok teşekkürler :)
Evet canım ovala diyorsa dene istersen çünkü belirli bi süre iğne oldukca biri gecmeden bir başlıyor diyordu kullananlar dikkat et kendine umarım cok fazla iğne olmazsın

ben yüzüstü yatamıyorum karnimda şişlik var, cabuk cıktı. karnima bir sey batiyor gibi oluyor sanki topun üstünde yatar givmbi bir his, rahatsız olup dönüyorum yana. eltim de hamile hemde 4 aylık, karnı dümdüz ve hic kilo almadı. ben simdiden 3 kilo aldim :KK43:
bende sol tarafima yatiyorum, burnumda eğrilik var sağa dönünce rahatça nefes alamıyorum. sola yatmak iyi diye duydum bende, tersi olsaydı cok üzülürdüm. buarada burnum sıkıntili oldugu için burun bandi kullaniyorum gece, malum miniklerimiz oksijenle besleniyorlar suanda, ne kadar iyi solursam iyidir

Canım. Kendini hiç kimse ile kıyaslama

Her hamilelik farklı her hamile farklıdır

Bak ne güzel sola dönük yatıyorsun bu iyi bi şey

Kalp atışı duyduysan yavaş yavaş yürüyüş yapmaya başla kendini yormadan

Boş kalorili şeyler yeme

Güzel olur her şey :)

Ben kizimi bahcede bakiyorum agzini burnunu operdim hep kesin bagisiklik kazanmisimdir :-)
doktor test istedi mi senden, test yaptirmış olmalısın vallahi bende benimkini agzindan bile öpuyordum dunya tatlilari :( abimde şimdi kendisi, bagisikligim olmadigi icin sevemiyorum tatlimi :( sabredicem

Canım. Kendini hiç kimse ile kıyaslama

Her hamilelik farklı her hamile farklıdır

Bak ne güzel sola dönük yatıyorsun bu iyi bi şey

Kalp atışı duyduysan yavaş yavaş yürüyüş yapmaya başla kendini yormadan

Boş kalorili şeyler yeme

Güzel olur her şey :)
cok cok haklısın, ama öyle bir bulantım var ki, bulantımi da ekmek gibi seyler kesiyor. buara biraz ayrana dadandim, uamrim düzene girer. vallahi eltim 40 yasinda, kizda tık yok, ne bulanti ne kilo, ben ise bulantilar, kalcam tutuk topalliyorum, uykum var hep. yaşa bakmiyor bu işler demekki :( fizik tedavi uzmanina gittim bugun kalçam icin, yürüyüş onerdi, jinekologumda yat demisti. jinekologu aradim, kendini yormadan yürü dedi yarindan itibaren yuruyecegim

Yok test istemedi daha
bak bu testleri doktoruna sor bence, görüntüyü paylasiyorum şimdi. cok önemli oldugunu söylemisti. 11 ocak gözküküyor senin dogumun, aramizda pek fark yok, 3 hafta kadar önce yaptirdim ben. aile hekimim yapti. ücret ödememıs oldum. özelde yaptursaydim 300tl civari rakamlari telafuz ettiler. sağlikla kucagima alıriz insallah :)

Eklentiler

• 20170602_224520.png
    20170602_224520.png
    344,3 KB · Görüntüleme: 62
bak bu testleri doktoruna sor bence, görüntüyü paylasiyorum şimdi. cok önemli oldugunu söylemisti. 11 ocak gözküküyor senin dogumun, aramizda pek fark yok, 3 hafta kadar önce yaptirdim ben. aile hekimim yapti. ücret ödememıs oldum. özelde yaptursaydim 300tl civari rakamlari telafuz ettiler. sağlikla kucagima alıriz insalla
bak bu testleri doktoruna sor bence, görüntüyü paylasiyorum şimdi. cok önemli oldugunu söylemisti. 11 ocak gözküküyor senin dogumun, aramizda pek fark yok, 3 hafta kadar önce yaptirdim ben. aile hekimim yapti. ücret ödememıs oldum. özelde yaptursaydim 300tl civari rakamlari telafuz ettiler. sağlikla kucagima alıriz insallah :)
Ben bi doktoruma danisayim benden istemedi test :110:

Benım tahliller de de idrar yolu enfeksiyonu cıkmıs 2 tane ılac kullanmaya basladım bugun de tek kullanımlık ilac ıcecem idrar ıcın bulantı dan gına geldi metpamıd yazmıs Dr onun ustune bugun bıraz iyiyim kızlar yoksa hayattan tat alamıyodum artık :63:

Benım tahliller de de idrar yolu enfeksiyonu cıkmıs 2 tane ılac kullanmaya basladım bugun de tek kullanımlık ilac ıcecem idrar ıcın bulantı dan gına geldi metpamıd yazmıs Dr onun ustune bugun bıraz iyiyim kızlar yoksa hayattan tat alamıyodum artık :63:
Bende bulantim olduğunda metpamid aliyorum iyi geliyor

Sen ilk doğumunu devlette mi yoksa özelde mi yaptın?
ozelde yaptim canim ilk dogumu. direkt sezeryan.

bende bu hafta su içmekte zorlaniyorum. ayran yapıyorum kendime tuz da koyuyorum icine, sıvı tüketimi cok onemli, yemek yemesende olur ama sıvı tüketmelisin dedi doktor. buarada ayran mide bulantımi hafifletiyor.
bir de türk kahvesi kesiyor bulantımı, ama kahve zararli diye cok az kahve koyuyorum kendime yaparken, ve tek seferde içmiyorum, bulantim oldukça birer yudum aliyorum yani buz gibi oluyor :) ama bulantımı kesiyor.
bennkahveyi tamamennkestim. arada ccok zorluyo kahve. ayran icemiyorum. ne guzel süt ve süt urunlerini tuketebiliyorsunuz.

Kızlar uyandığımda kasık agrim yoktu birden aklimdan bir sürü sey geçti agrimasina alismistm acaba dedm birseymi oldu bu korkularla nasil geçecek 9 ay ya da gececekmi birsey yoktur dimi uyudum dinlendim diyemi olmadi acaba genelde yorulunca oluyordu çünkü:KK43:
iki gündür bende de var canim. dun dr.ye gittim hersey normal dedi. artik buyuyolar yerleri genisledikce bizlerde de o agrilar olacak herhalde.

Kızlar bu arada gece yüzüstü uyuyabiliyor musunuz?
ben yatiyorum canım. gece uyandigimda kendimi yüzüstü buluyorum. ama daha erken. tehlikeli zamanlar degil. ileriki aylarda hatta dogumdan sonra 1 yil yüzüstü yatmak hayal olacak.
dinlenebilsen iyi olurdu ama karneden sonra bol bol dinlen diycemde evde bir tane daha cocugun vardı demiHoppa
evde dinlenecegim iki gün. bugun karne islerini hallettim. pazartesi okul beni bekler.

Masaallah yaa bende bugun gittim ama aramız 11 gün fakat ne kadar fark ediyor dimi hızla buyuorlar
gecen hafta cuma gittiydim. 0.48 cm görünüyordu. persembe gittim. hemen hemen 1
50 olmus. 3 kati büyümüş.Allahim kucagimiza aldigimiz gunleri de gostersin hayırlısıyla.

Kızlar benimde iştahım kapanıyor sanki canım sadece peynir yoğurt çekiyor :bicak:
ye canim canin ne istiyorsa. ben dr.ye sordum cok.huzursuzum birsey yiyemiyorum diye. ilk 3 ay sıkıntı yapma. bebek beslenecek yeri bulur dedi. rahatladim azicik.
ben yaptirdim gecen hafta. cikmis persembe günü aldim sonuclari ama dr.ye gostermedim.

Back