• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar sizde aglama başladı mı her seye aglayabilirim çok garip hissediyorum kendimi sonra ağladıgım sey saçma geliyor ama yine de aglıyorum :(

Kızlar sizde aglama başladı mı her seye aglayabilirim çok garip hissediyorum kendimi sonra ağladıgım sey saçma geliyor ama yine de aglıyorum :KK43:

Herşeye ağluyorum :)
Hele perşembeleri vatanım sensin i izlerken oy oy oy :D

Hormonlar sebebiyle, zaten balık burcuyum ve duygusalım, bide hormonlar yol açınca ağla ağla dur :D

Herşeye ağluyorum :)
Hele perşembeleri vatanım sensin i izlerken oy oy oy :KK70:

Hormonlar sebebiyle, zaten balık burcuyum ve duygusalım, bide hormonlar yol açınca ağla ağla dur :KK70:
Gerçekten ben baya tuhaflaştım sonra da kendime kızıyorum kendimi üzüyorum diye

kızlar yarın kayinvalidemlere gidecegiz, söyleyecegiz bebek beklediğimizi :) yolda kusmamak icin bugünden basladım dua etmeye :(

hepsini denedim. hic bir fayda vermedi.sirke haric.
Ben en tesirli bulantı ilacı içiyorum yinede istifra bulantı devam ediyor içmeyince daha kötüyüm ama içincede bulantı tamamen geçmiyor yazılan seçenekler 15 dk rahatlatıyor sonra yine başlıyor çekmekten başka çözüm Yok sanırım gün sayıyorum 4 aylık olsunda geçsin diye

ben 3 yil kedi besledim, ama hep evdeydi, kedimizi cikarmamistik hic. toxop. diye bir rahatsızlık var, genelde hayvan besleyenler bu hastaligi kapar ve bagisiklik kazanir. bana bulasmamis, muhtemelen evde oldugu icin. oyuzden doktorum bagisikligin yok diyerek hayvanlardan kesinlikle uzak durmami istedi. hamikeyken bu hastaligi gecirmek tehkikeliymis.

Evet bende de aynı durum var. Doktorum kesinlikle uzak dur bağışıklığın yok geçirmemişsin dedi. Evde beslemiyorum dışarda da uzak duruyorum. Bebek için çok ciddi rahatsızlıklara sebep oluyormuş, gelişme bozukluğu iç organ hasarları gibi

Sagol canım aynen ben 25 ocak diye degistirecegim bu tarih daha yüz kere değişir ama doktorun.25 ocak tahmini doğum tarihi dedi bakalım 0:)

Haberlesiririz yine :)
Benım de bazı yerde 23 bazı yerde 24 cıkıyor ama erken gelir bence 40 hafta dolmaz Öyle hissediyorum gercı kzıım da 39+6da dogdu

Arkadaşlar bu sabah doktor randevum vardi. Bebeği görmek ve kalp atışını duymak için gittik ama karindan ultrasonla bir baktik, kesenin içi bomboş... Bebek hiç oluşmamış... Doktor bebeği goremiyorum, bir de vajinal bakalım dedi. Orda da bomboş görünce malesef boş gebelik, kürtajla almamız lazım dedi.
Anlayacağınız aynı sabah kürtajla aldırdım boş keseyi. Neye niyet neye kısmet... Allah sizin bebeklerinize sağlık versin...

notmalde kac haftaliksin. kese gelisimi normal mi su an haftana gore.
3 gun bi fark var o sorun degil sanirim.

Ya canım protestegon iğne vs vs vermiyorlar mi bu nasıl is hayretle okudum

Baska bi hastaneye gittik sabah. Igne verdiler. Haftada bir kullanacagim. Cuma günü kontrole cagirdi. Dinlenmen lazim dedi. Gece ozele gittim guya burnumdan geldi. Sabah 2 tane ozel hastane hemde birisinde takipli hastayim. Ikiside dogumda doktor bakamayiz dediler. En son devlet hastanesine gittim. Orasi bakti

Arkadaşlar bu sabah doktor randevum vardi. Bebeği görmek ve kalp atışını duymak için gittik ama karindan ultrasonla bir baktik, kesenin içi bomboş... Bebek hiç oluşmamış... Doktor bebeği goremiyorum, bir de vajinal bakalım dedi. Orda da bomboş görünce malesef boş gebelik, kürtajla almamız lazım dedi.
Anlayacağınız aynı sabah kürtajla aldırdım boş keseyi. Neye niyet neye kısmet... Allah sizin bebeklerinize sağlık versin...

Cok gecmis olsun canımm uzulme Rabbim her seyin hayırlısını verir hayırlısı buymuş yine nasip olur insallahhh

3 gun bi fark var o sorun degil sanirim.

Baska bi hastaneye gittik sabah. Igne verdiler. Haftada bir kullanacagim. Cuma günü kontrole cagirdi. Dinlenmen lazim dedi. Gece ozele gittim guya burnumdan geldi. Sabah 2 tane ozel hastane hemde birisinde takipli hastayim. Ikiside dogumda doktor bakamayiz dediler. En son devlet hastanesine gittim. Orasi bakti

Tekrardan çok geçmiş olsun bol.bol dinlen canım hicccc kalkma sakin yorma kendini :)

Geçmiş olsun ..inşallah en yakın zamanda tekrardan hamile olup bebeğini kucağına alırsın.her işte bir hayır vardır

Back