- 22 Kasım 2016
- 280
- 237
- 103
Ayy maşallahKızlar ilk defa doktora gittik bebetomuzu gördük :)
Allaha sükür sıkıntı yok canlanmış dedi doktorumuz 3 tane de resim verdi ama kalp atışı dinletmeyeceğim dedi sonra dedi biz de tamam dedik
sağlık ocağında yaptırmıştım bir çok tahlili ama eksik olanlar varmış onlar için kan ve idrar verdim tekrardan
Bu da bebetomuzun ilk fotosu :)
Eki Görüntüle 2004043
Arkadaşlar bu sabah doktor randevum vardi. Bebeği görmek ve kalp atışını duymak için gittik ama karindan ultrasonla bir baktik, kesenin içi bomboş... Bebek hiç oluşmamış... Doktor bebeği goremiyorum, bir de vajinal bakalım dedi. Orda da bomboş görünce malesef boş gebelik, kürtajla almamız lazım dedi.
Anlayacağınız aynı sabah kürtajla aldırdım boş keseyi. Neye niyet neye kısmet... Allah sizin bebeklerinize sağlık versin...
Bende pek yok ama sadece canımın istediği şeyleri yiyorum. İstemediği şeyleri gözümün önünden kaldırıyorum.ya kızlar sizlerde de mide bulantısı başladı mı?
doktoruma sordum emedur verdi ama tam anlamıyla geçmiyor
bendeeeeValla bende dün İstanbullu gelini izlerken şakır şakır ağladım
hemen vajinal baksaydi, niye bir hafta bekliyor acaba,Kızlar ocak ayında boş gebelikten kürtaj oldum sata göre 6+5 haftalık hamileyim dün doktor kontrolüm vardı doktor 6+2 dedi kese var ama bebeği göremedim dedi karından muayene etti haftaya gel göremezsek vajinal bakarız dedi çok korkuyorum gene aynı şeyi yaşamaktan dua edin bebeğimi göreyim
İnşallah öyledir canım pazartesi özel doktora gidicem bakalım o ne diyecekhemen vajinal baksaydi, niye bir hafta bekliyor acaba,
Canım, dualarım seninle, iyi düşün lütfen geç döllenme olabilir
Kızlar ocak ayında boş gebelikten kürtaj oldum sata göre 6+5 haftalık hamileyim dün doktor kontrolüm vardı doktor 6+2 dedi kese var ama bebeği göremedim dedi karından muayene etti haftaya gel göremezsek vajinal bakarız dedi çok korkuyorum gene aynı şeyi yaşamaktan dua edin bebeğimi göreyim
Aynen dizinin başından sonuna kadar ağladımValla bende dün İstanbullu gelini izlerken şakır şakır ağladım
Arkadaşlar bu sabah doktor randevum vardi. Bebeği görmek ve kalp atışını duymak için gittik ama karindan ultrasonla bir baktik, kesenin içi bomboş... Bebek hiç oluşmamış... Doktor bebeği goremiyorum, bir de vajinal bakalım dedi. Orda da bomboş görünce malesef boş gebelik, kürtajla almamız lazım dedi.
Anlayacağınız aynı sabah kürtajla aldırdım boş keseyi. Neye niyet neye kısmet... Allah sizin bebeklerinize sağlık versin...
Benimde dün kontrolüm vardı kalp atışı görünmedi 15 gün sonra gel dedi bir açıklama yapmadı moralim çok bozuldu
Kızlar benim de sabah kanamam başladı çok yoğun şekilde. Kesin düşük oldu dedim. Doktoruma gittiğimde hiç ümidim yoktu. Bir baktık kalbi atıyor. Kesenin yan tarafında çok büyük bir kanama alanı varmış. İğne ve hap verdi. 1 hafta da yerinden hiç kalkma dedi.
Aynen dizinin başından sonuna kadar ağladım
Kızlar benim de sabah kanamam başladı çok yoğun şekilde. Kesin düşük oldu dedim. Doktoruma gittiğimde hiç ümidim yoktu. Bir baktık kalbi atıyor. Kesenin yan tarafında çok büyük bir kanama alanı varmış. İğne ve hap verdi. 1 hafta da yerinden hiç kalkma dedi.
ya kızlar sizlerde de mide bulantısı başladı mı?
doktoruma sordum emedur verdi ama tam anlamıyla geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?